mammatillknut

Alla inlägg under maj 2011

Av Lisa Öqvist-Häggström - 11 maj 2011 15:16

Idag har jag och Knut traskat ner till våra kompisar Angelica och Lucas :) Lucas fyllde 1 år 22:a april, men hade oturen och fått magsjukan precis då =/ så han har inte fått sin 1-års present, men idag fick han den :)


En rolig sandlådehink med tillbehör fick Lucas av Knut :)


Vi blev bjudna på spagetti och köttfärssås när vi var där och killarna smaskade i sig som bara den! Och kletigt blev det ;D båda killarna hade mat i hela ansiktet! :D riktigt kul vare att vara där och leka :)


 


Inatt och imogonnatt ska jag iväg och jobba, så då kommer Knuts mormor och ska vara barnvakt :) skönt att få komma iväg och jobba lite grann!

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 10 maj 2011 19:57

Idag skjutsade jag och Knut Andreas till Kallax, för vi skulle passa på och gå på ngn affär och söka lite 1-års kalaskläder åt Knut :) det vi fick veta när vi kom fram till Kallax var att planet hans var inställt och att han blivit uppsatt på väntelista för nästa plan. Han kom med på nästa plan, MEN tror ni inte att det planet försenades en timme! Men ååå! Klockan 17.30 så for planet äntligen iväg ner till Sthlm och över 2 timmar försenat! Men nu har han iaf tagit sig fram och Knut har fått hoppa ner i sängen :) imorgon ska vi iväg på nya äventyr!

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 10 maj 2011 10:07

Morron!!

Vi märkte nu på morgonen att Knut kan klättra själv upp i soffan! Alltså det ville jag ju inte att han skulle lära sig redan nu! När vi sitter i soffan, brukar han komma upp och så ställer han sig på armstödet och tittar ut genom fönstret. Men sen brukar han vilja gå åt sidan och ena sidan betyder att han ramlar bakom soffan, men eftersom att vi sitter i den brukar vi ju hindra honom från att gå där på sidan. Men om han nu lärt sig att komma upp i soffan själv, betyder det ju att han kan ramla när vi inte ser =/ hmmm inte bra alls....


Igår när Andreas skrapade huset och jag räfsade gården, kom Knuts mormor och umgicks med Knut. Då gick det mkt lättare för mig att räfsa gården och jag fick äntligen våran enorma gräsmatta färdigräfsad! :) nu är det bara kvar en massa löv- och gräshögar som jag måste bära bort ngn dag :)


 


Idag åker Andreas till Stlhm för jobb och blir borta en vecka! =/ det är så skönt när han är hemma... men han ska bara jobba två pass till och sen får han semester och blir hemma hela juni! :D

Av Lisa Öqvist-Häggström - 9 maj 2011 20:17

Idag har Andreas varit superduktig och skrapat hela ena kortsidan idag! :D vi hade bara en skrapa, så då har Andreas fått skrapa och jag och Knut har räfsat färdigt gården :)

FÖRE:


EFTER:


    


Det var riktigt riktigt mkt färg som lossnade! Men detta är en solsida av huset, så då tar det mera stryk. Några brädor måste vi byta pga dom är riktigt dåliga. Men inte så många som vi trodde iaf. Duktigt jobbat Andreas! :D

Av Lisa Öqvist-Häggström - 9 maj 2011 10:01

Morron!

Det var tänkt nu på morgonen att jag skulle få sovmorgon och Andreas skulle stiga upp med Knut. Jo visst blev det så att Andreas steg upp med Knut, men vet ni vilken tid Knut vaknade?? Jo nämligen kl 09.20 Jäkla unge :P så inte kunde ju jag somna om när Andreas gick upp med honom! Men jag låg kvar en stund och lät Andreas byta blöja, klä på honom och sätta fram frukosten innan jag steg upp ;)


Igårkväll när Knut gått och lagt sig, så ställde sig jag och Andras och tvättade en sida av huset :) kul vare faktiskt, men undra om jag kommer att fortsätta tycka att det är kul? ;)


 

 

 

Tvätta tvätta tvätta!


Efter lunch så kommer Knuts mormor hit och då ska jag och Andreas ställa oss och skrapa den väggen som vi tvättade. Sen på tisdag åker Andreas ner igen till Stlhm för 1 veckas jobb, så då kommer det inte att hända så himla mkt. Men nu har vi kommit igång iaf och det känns riktigt skönt :)

Jag har fått klagomål från min syster, hon säger att jag uppdaterar bloggen för lite! :) jag försöker få in minst två blogginlägg om dagen, mest för att jag tycker själv att det är roligt att läsa bloggar som uppdateras ofta och för att jag tycker att det är roligt att skriva i bloggen :) MEN jag tycker att jag får allt mindre och mindre tid framför datorn! Det kan ju faktiskt ha och göra med Knut ;) jag är väldigt dålig på att svara på kommentarerna ibland oxå! Jag ska försöka få in minst 2 inlägg om dagen och bli bättre på att svara på kommentarerna! :D


Idag har vi varit ute på gården och räfsat lite grann. Vi har en väldigt stor gård och gräsmatta, så det tar väldigt lång tid att räfsa den! ;D


 

 

Av Lisa Öqvist-Häggström - 8 maj 2011 13:18

Igår var vi på grillfest hos Emelie och Jens, Hampus var hos sin mormor och hade pyjamasparty :) vi grillade, spelade, drack och hade riktigt trevligt! :D


            

Tack för er rolig kväll!


Vi var hemma kl 01.30 och kunde släppa hem Knuts mormor som varit barnvakt och som dessutom skulle börja jobba kl 07.00 idag! Knut har som tur varit sovit hela natten och sen sovit ända till kl 08 och sen klev jag upp med honom. Lite trött var jag när jag steg upp, men ingen huvudvärk ;D


Idag äre riktigt bra väder, sol, blå himmel och inga moln! Tyvärr så verkar det inte bli så mkt varmare än 13 plusgrader, men ute på gården blir vi iaf :)

Nu sätter vi igång och det kommer att ta minst hela sommaren och garanterat nästa sommar oxå! Pjuuu så jobbigt! Men det kommer att vara värt det :) ngn frivillig som vill komma och hjälpa till? ;D Vad tror ni det är? Jo nämligen:


 

 

Gissa vilken färg huset blir? :D

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se