mammatillknut

Alla inlägg under maj 2011

Av Lisa Öqvist-Häggström - 7 maj 2011 13:00

Hej hopp i stugorna! :)

Inatt har Knut sovit hela natten plus att han vaknade inte först kl 09.04 Gissa om både jag och Andreas blev lite förvånade när vi kollade vad klockan var när vi hörde Knut i monitorn! Haha :D men skönt vare iaf! Idag har vi varit och gjort lite småärenden på stan, bla besökt systembolaget ;) vi ska nämligen på fest hos Emelie och Jens ikväll! Dom har grillfest och då tänkte vi fara dit och äta gott och umgås med en massa människor och självklart dricka gott ;) Knuts mormor kommer förbi efter jobbet och är barnvakt åt Knut :D   

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 6 maj 2011 21:38

Igår gjorde vi kycklinggryta med kokosmjölk och Knut älskade det! Han åt 3 tallrikar av det! Stackarn måste ha varit utsvulten eller ngt :)


God middag enligt Knut!

ANNONS

Häromdagen så lagade Andreas vårat äppelträd. Ni kommer väl ihåg att i vintras så gick en av dom största grenarna av i ett av våra äppelträd (se här)? Men nu har Andreas försökt laga det och jag hoppas att trädet överlever!


Som ni ser har det hunnit börja blöda lite lite grann!


 Först tog han bort grenen.

 Stor och tung gren vare som gått sönder!

 Sen satte han på ngt klet.


Och nu ser trädet ur såhär:

Till vänster i bilden är det som grenen suttit.

Av Lisa Öqvist-Häggström - 5 maj 2011 18:42

Vi försöker vara ute med Knut minst 1 gång om dagen nu när det är fint väder ute :) även då det är lite mulet, så är vi ute :) det känns så skönt att snön är borta och man kan vara ute utan att frysa! :D


Knut ligger i blomrabatten och hjälper mamma rensa bort fjolårets blommor


Sen gillar Knut allt grus som vi har runt huset och han vill hemskt gärna plocka upp det hela tiden :) plocka upp och sen sätta ner dom på trappan :)


     

  

Peta peta peta på stenen

För 1 år sen så gick jag hemma med havandeskapspenning som jag fick från 7/4, hade det ganska lugnt och skönt faktiskt :) magen var väldigt ivägen när jag skulle ta på mig skorna kommer jag ihåg och att jag hade ont i ryggen, men annars mådde jag bra :)


 

  


Den här veckan var Andreas nere i Stlhm och jag tog ngt mobilkort och skulle skicka ner till honom :) Vi var uppe mitt i badrumsrenoveringen, så fullt med skrot hade vi i hallen!


 


Mina fötter blev ju väldigt svullna där mot slutet och det var lite jobbigt när jag skulle ta på mig skorna, då både magen var ivägen och fötterna väldigt svullna:


Ballonger!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 4 maj 2011 14:14

Idag har jag lite träningsvärk i vaderna, jag var nämligen igårkväll och körde lite stepmix :) riktigt kul och riktigt skönt vare! Har inte kört ett steppass på jag vet inte hur länge! Jag kan då säga att det känns i vaderna idag :D igår när jag kom hem från steppasset, så hade Andreas överraskat mig med scones och thé:


Ni ser väl hjärtat? :D

Det är såååå himla skönt att ha Andreas hemma :) tänk om han bara kunde få jobb här på hemmaplan??


Inatt ska jag iväg och jobba, så då blire inget onsdagsmys för mig och Josse! Men vi har kommit fram till att vi ska flytta veckans onsdagsmys till imorgon, så vi får ändå lite myskväll denna vecka :D

JAAAAAAAAAAA Knut fick plats här på Djuptjärnsdagiset!! :D :D :D


Knut skulle annars inte få plats på Djuptjärnsdagiset först augusti 2012, men kommuntanten ringde för ngn timme sen och sa att vi har riktigt riktigt tur!! :D Hur skönt är inte det?? Slippa behöva köra långt för dagis, nu tar det max 5 minuter att gå till dagiset! :D så till hösten, efter Andreas pappaledighet, får Knut börja på dagis här på Djuptjärn :D gissa hur högt jag hoppar av glädje just nu??? :D

När jag och Knut steg upp kl 07.30 så ramlade det lite små snöflingor ute, som tur var så smälte dom ju direkt dom tog i marken. Det hann inte snöa så länge och det var ju oxå tur det :) nu vill vi inte ha mera snö! Nu ska det ju vara vår och snart sommar :D


Ikväll kommer Andreas hem! Hans plan landar kl 16.30 och han bör vara hemma kring kl 17.45 Ska bli så himla skönt att få hem honom! Det känns som att han har varit borta i 2 veckor och veckan har gått så himla långsam! Kan ha mkt med att göra att Knut hade magsjuka och vi i princip bara varit hemma hela veckan! Både jag och Knut klättrar på väggarna här hemma!

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se