mammatillknut

Alla inlägg under juni 2011

Av Lisa Öqvist-Häggström - 22 juni 2011 15:18

Inatt har jag varit och jobbat, vaknade för drygt 1timme sen! Knuts mormor har varit barnvakt och det har gått bara bra, han har sovit hela natten! Natten på jobbet har oxå gått bra, den har varit väldigt lugn. Jag ska även ut inatt och nästa natt! Det bästa med dom här 3 nätterna är att jag får sommaravtal på dom, vilket innebär 700 kr extra för varje natt! Hade jag jobbat på schema och inte varit barnledig, hade jag fått lite mer, men 700kr varje pass är ju alltid ngt :D så då vet ni vars ni hittar mig inatt och nästa! ;D men inte midsommarhelgen, den sa jag direkt att jag inte vill jobba!

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 21 juni 2011 18:33

Jag lyssnar ju på ljudböcker om dagarna, jag är lite för lat för att läsa :P jag lyssnar när jag är på promenad eller när jag ligger i sängen. Väldigt avkopplande tycker jag :D just nu så lyssnar jag på sista boken i Johanne Hildebrandts serie om Valhalla. Jag har läst dom böckerna en gång i min ungdom och var tvungen att läsa/lyssna om och dom är ju verkligen bra! Men som sagt, det är sista boken och jag måste börja söka mig nya böcker att läsa/lyssna!


Det finns inte så himla många ljudböcker i min kategori, utan det finns ju mest bara deckare och dom vill jag inte läsa/lyssna! =/ men jag tänke höra om det är ngn av er som läst Conn Igguldens första och andra bokserie? Den första som heter Kejsaren och den andra Erövraren? Erövraren är inte färdig och har en femte bok som ska komma ngn gång!


Kejsaren:


Erövraren:


Ngn som läst dessa böcker? Är dom bra dåliga? Värd att läsa/lyssna på?

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 21 juni 2011 14:59

Så fort Knut tar sig upp i soffan, så ställer han sig i fönstret. Men vad är det han gör i fönstret? Jo han spanar ju efter alla bilar som kör förbi :D


Av Lisa Öqvist-Häggström - 21 juni 2011 07:49

Idag så fortsätter regnet att falla och det är tom mer idag än igår =/ så trist när man inte kan vara ute ngt! Men idag tänkte vi iaf försöka hitta på ngt med Angelica och Lucas :) får se vad vi lyckas hitta på!


Jag slocknade på soffan kl 20.00 igårkväll! Jag var riktigt trött efter alla nätters jobb och sen tidig uppstigning igår för att inte vända på dygnet! Men jag lyckades ju iaf, öppnade ögonen kl 07.10 och var pigg :) hade ju tänkt att Knut skulle få fortsätta sova, han har ju sovit till nästan kl 10.00 varje dag som jag jobbat och Andreas stigit upp med honom! Så jag hade ju hoppats på att han skulle göra samma sak, så att jag får sitta en stund själv nu på morgonen. Men tror ni inte att katterna väckte honom???? Jävla lövtunna dörrar! Fan vad irriterad jag blir! Men jag har inte plockat upp honom ur sängen ännu, utan hoppas på att han ska somna om! Hade ju faktiskt varit vääääldigt skönt att sitta själv en stund!

UPDATE kl 08.30: Knut verkar ha somnat om = väldigt skönt!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 20 juni 2011 16:13

Idag öser regnet ner =/ just typsikt att det ska spöregna den dagen då jag blivit ledig =/ näe nog hoppas vi på finare väder i veckan, så att man kan gå ut lite grann!


Självklart så fick ju Knut köra och åka lite traktor i helgen när hans morfar var här med den :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 20 juni 2011 03:03

Just nu sitter jag på mitt sista nattpass för denna gången! Äntligen kan jag bli lite social igen! :D Natten har varit lugn tills för 1½ timme sen, då blev det lite mer att göra. Men nu hare lugnat ner sig igen och vi kan sätta oss ner och ta det lugnt! :)


Andreas åkte upp till Kiruna idag, så hemma med Knut är hans mormor :) sen så viskade en liten fågel idag om att Knuts moster Ida ska komma upp från Övik till helgen! Måntro om även morbror Peter kommer från Umeå upp?

Av Lisa Öqvist-Häggström - 19 juni 2011 19:28

När vi stod på gräsmattan så ville Knut inte vara kvar, utan han började springa neråt:Men vars är han påväg? Jo hit:


Hahaa joo han sprang till traktorn som hans morfars hade parkerat nedanför gården :D


Av Lisa Öqvist-Häggström - 19 juni 2011 18:11

Igår har Knut blivit biten av ngn insekt, typ ett knott. Han har blivit biten på samma ställe som jag blev, precis bredvid ögat och han har fått samma symtom som jag nämligen detta:

Ett uppsvullet vänster ögonlock

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se