mammatillknut

Alla inlägg under juni 2011

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 18 juni 2011 15:11

Igår var vi på stan och gick omkring eftersom att det var Kalix kulturnatta och några aktiviteter nere på stan! Vi satt ner och åt lunch och helt plötsligt börja Knut brumma och jamen visst, runt hörnet så dök det ju upp en traktor :)


ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 18 juni 2011 02:59

Just nu sitter jag på jobbet och tare lite lugnt. Vi har haft väldigt mkt att göra och första gången vi kunde sätta oss ner var kl 02.00 Så känner ju nu att det är väldigt skönt att sitta här framför datorn :) och så hoppas jag att resten av natten fortsätter att vara lugn!


Av Lisa Öqvist-Häggström - 17 juni 2011 12:28

Inatt har jag jobbat natt och den har varit huuuur lugn som helst! Väldigt skönt hare varit och jag hoppas på att dom tre kommande är lika lugna! :D jag har däremot vaknat redan nu och det var ju inte bra! Nog hoppas man på att sova längre när man jobbar natt... men men!


Ska promenera ner på stan nu, Knut och hans mormor är där och vi tänkte äta lite lunch. Andreas är och gjuter hos min pappa och kommer oxå och äter lunch med oss :) hoppas att ni har en bra sommardag!! :D

Av Lisa Öqvist-Häggström - 16 juni 2011 08:47

Denna natt har katterna sovit och jag har sovit, men tror ni inte att Knut vaknade kl 05.00 och ville stiga upp! Han somnade inte om först kl 06.30 =/ men så typiskt!


Sen hade jag bokat ett zumbapass kl 09.00 på morgon och Knuts mormor trodde att det var kl 08.00, så hon knackade på dörren kl 07.30 och ville komma in :P en hel timme för tidigt :P men tror ni inte sen att dom messar från Träningscompaniet och ställer in passet pga att många avbokat nu på morron! =/ =/ men så typsikt alltså!


Och sen har jag ju upptäckt att jag ska jobba nu 4 nätter i rad med början ikväll... då kommer jag att missa Kalix Kulturnatta! =/ hur typiskt är inte det?

Av Lisa Öqvist-Häggström - 15 juni 2011 20:30

Efter lunch så drog jag och Knut iväg promenerandes i solen och for och mötte upp Josse, Frida och Hugo! Vi promenerade en stund och sen drog vi hem till dom för lite gofika! :D Frida och Knut fick leka av sig och det gjorde dom väldigt bra! Sen gick vi ut på en till promenad, vi gick nämligen till cirkusen som är i stan! :D utanför cirkusområdet så hade dom satt upp staket och där fanns det ju en massa djur! :DNär vi varit och tittat på djuren, for vi tillbaka hem till Josse och där blev vi kvar ett bra tag! Frida och Knut fick leka lite till och dom fortsatte lika bra :D medans dom lekte, så sov Hugo lugnt hela tiden! :DNär klockan började närma sig 18.00 kom jag på att vi skulle fara hem. Men då hade vi kommit hem så sent, så snälla Josse bjöd på middag! Jag och Knut kom tillslut hem genom dörren omkring kl 19.45 :D nu med 3,5 dl välling i magen, så ligger Knut och sover :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 15 juni 2011 10:39

Medans Knut tog sin förmiddagstupplur, så var jag ut i trädgårdslandet en sväng och rensade lite grann :) det har kommit upp jättemkt i landet bla att  jordgubbsplantorna blommar, potatisblastenerna kommit upp och Knuts körsbärsträd blommar! :) bara solen och värmen forsätter, så händer det ännu mera!


Av Lisa Öqvist-Häggström - 15 juni 2011 08:46

Idag blire fint väder, solen lyser och det är inte ett moln på himmlen! :D sen upptäckte jag att vi har nu midnattssol här uppe i Kalix nu! Tror inte att det håller i sig så himla många dagar.


Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se