mammatillknut

Alla inlägg under juli 2011

Av Lisa Öqvist-Häggström - 19 juli 2011 08:09

Jag har lyckats stiga upp kl 07.45 och Knut sover fortfarande! Jag hoppas att han sover en halvtimme till :D det är så skönt att sitta själv på morronen :) jag har haft ont i nacken i helgen, men jag känner att det har släppt nu! Riktigt skönt att slippa nackonten! Man kan inte göra allt det man vill när man har ont i nacken och man blir lite lättirriterad över småsaker pga det.


Jag lyckades fota Knut igår när han sprang omkring med kläder på huvudet. Men det var ju inte det lättaste, han står inte direkt stilla utan springer omkring hela tiden och skrattar :D

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 18 juli 2011 21:23

På morron så lät Knut mig sova till kl 08.50 Skönt iaf att han inte helt och hållet börjat vakna tidigt på morgorna ;D efter lunch så packade jag ner Knut i barnvagnen och gick för att möta upp Josse, Frida och lillebror Hugo. Vi gick på en svettig promenad som avslutades hemma hos dom. Med oss hade jag och Knut jordgubbar som vi plockade igår, dom bjöd vi på och till dom åt vi glass! Riktigt mumsigt! :D Knut och Frida sprang omkring och lekte och hade skojj och precis som vanligt så ville Knut inte gå hem när det var dax för det. Frida ville inte heller att Knut skulle gå hem och hon hade hemskt gärna velat följa med oss hem! :)


Knut har börjat med en ny grejj i helgen, han tar kläder från en av tvättkorgarna och lägger det över huvudet. Då vill han att man ska säga: "Vars är Knut?" och sen drar han bort plagget och skrattar jättemkt! :D han är ju för gullig när han gör så! :D jag fick det nog på kort på morron, men jag lägger upp kort från igår då han sprang omkring med en av Andreas tröjor:

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 18 juli 2011 11:45

Fick några riktigt fina bilder på mina älskade killar igår:

Av Lisa Öqvist-Häggström - 18 juli 2011 09:30

Igår plockade vi över 2 liter jordgubbar och Knut mumsade i sig vääääldigt många jordgubbar när vi plockade! :D hade säkert varit över 3 liter jordgubbar om inte Knut mumsat i sig så mkt ;D såhär ser man ut när man mumsat i sig jordgubbar:

Av Lisa Öqvist-Häggström - 17 juli 2011 21:15

Idag har vi haft jättefint väder och 23-24 grader hela dagen! Vi har varit ute hela dagen :) när vi var ute, så hittade jag detta bland mina blommor:


Av Lisa Öqvist-Häggström - 17 juli 2011 20:30

Idag sov Knut till kl 08.50 Riktigt skönt efter att ha fått stiga upp kring kl 07.30 i veckan ;D får se hur länge Knut sover imorgon! Andreas är påväg upp till Kiruna och vi saknar honom redan! Men innan han farit så hans det ju självklart med lite bus!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 17 juli 2011 11:27

I fredags var vi ju i Luleå, vi lämnade Knut hemma med sin mormor och vi drog ensamma till Luleå! :) det var faktiskt väldigt skönt! Vi gick på stan och kollade lite på rean, kom hem med nya skor, ny klocka, nya byxor, en kameraväska och lite till. Efter vi strosat på stan gick vi på Färjan och åt middag, väldig god mat :) sen gick vi och köpte godis och gick mot bion för att se Harry Potter i 3D! :D


Av Lisa Öqvist-Häggström - 16 juli 2011 19:52

Idag har jag hunnit fota lite grann, men det blev ju inte alls bra bilder! Men här är två iaf som är okej :)


Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se