mammatillknut

Alla inlägg under juli 2011

Av Lisa Öqvist-Häggström - 4 juli 2011 19:57

I eftermiddag gick jag och Knut över till grannen och lånade deras gunga :) Knut tycker ju att det är superkul att gunga och än så länge har han ingen egen gunga, så då måste man ju låna grannens :) sen så stökade jag lite ute på bakgården och då satte jag lite vatten i Knuts bassäng där han fick plaska. Sen helt plötsligt när jag tittar på honom så sitter han i bassängen, men kläder och allt :)Sen så såg jag detta i jordgubbslandet:


Efter vi varit ute, så kom Emelie och Hampus förbi och busade innan det var dax för välling och sängen! :D

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 4 juli 2011 14:20

Inatt har jag varit ut och jobbat lite xtra, har haft en väldigt lugn natt och det har varit skönt! :) Knuts mormor har varit barnvakt, då Andreas drog iväg upp till jobbet igårkväll och kommer hem igen först på torsdag!


I veckan äre Kalixdagarna med start idag, det var marknad nere på stan. Inte den största marknaden, men större än vad jag förväntade mig, eftersom att det alltid bara är 1 stånd när det är marknad i Kalix och nu vare väl 6 stånd iaf :P


Knut har börjat riva ner monitorn och slå igång lampan! Det är väldigt irriterande! Häromnatten så vaknade jag kl 03.00 av att han drog ner monitorn! Jäkla unge :)

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 3 juli 2011 18:36

Igårkväll innan läggdags fick Knut hjälpa pappa att vika tvätt, det gick väl sådär ;D

Av Lisa Öqvist-Häggström - 2 juli 2011 20:26

Igårkväll startade jag och Anderas vårat Harry Potter- maraton! Vi såg första filmen Harry Potter och de vises sten igår och ikväll ser vi på Harry Potter och hemligheternas kammare! :D vi måste ju hinna se alla filmerna innan vi ska se sista filmen den 15:e juli! :D till filmen har jag bakat en kladdkaka som vi smaskar på med lite vaniljglass!


Av Lisa Öqvist-Häggström - 1 juli 2011 19:57

Idag har vi varit på språng hela dagen! På förmiddagen så traskade familjen Öqvist-Häggström till Knuts dagis och kikade hur det såg ut där :D Knut trivdes som fisken i vattnet och ville INTE fara därifrån! Han skrek och sparkades när vi lyfte upp honom :)


När vi varit där, gick jag och Knut vidare för att möta upp Josse, Frida och Hugo! Vi promenerade en sväng och sen gick vi hem till dom och åt en kycklingsallad :) sen blev det lite lek för barnen. Frida har en tramptraktor och Knut älskade den och ville åka på den hela tiden! :D


Klockan 15.00 hade jag tid hos optikern, så då fick jag promenera till stan för den, där mötte Andreas upp oss. Efter optikern for vi på Myggan och åt glass, riktigt mumsigt! :D sen gick vi hem till Knuts mormor där vi blev bjudna på gomiddag! Knut såg en traktor genom fönstret och bara skulle ut till den :) sen for vi hem och Knut fick välling i magen och sen hoppa ner i sängen! :DEn väldig fullbokad dag :) men det är roligt när det händer mkt om dagarna! :D Andreas är påväg hem nu, han har bytt lite bromsklossar på bilen. Vi ska slå igång första Harry Potter filmen, vi måste ta och se alla Harry Potter filmer nu när vi ska 15:e juli och se på sista Harry Potter filmen! :D

Av Lisa Öqvist-Häggström - 1 juli 2011 08:41

Morron!

Även idag skiner solen och man blir så glad när man stiger upp! Och det är ju redan 22 grader! :D idag tar vi en paus från stranden, har lyckas fullboka hela dagen! 


Nu på morgon ska vi gå förbi Knuts dagis och titta hur det är där och sen tänkte jag och Knut promenera till Josse, Frida och Hugo en sväng! :D efter det har jag en synundersökning kl 15.00, Knuts mormor har ju vunnit ett par glasögon åt mig genom det där som kallas Facebook ;D och efter synundersökningen så bjuder Knuts mormor på gomiddag! :D så hela dagen är fullbokad, direkt från morgon! :DNu måste jag gå och väcka båda mina killar, dom ligger fortfarande och sover! :D hoppas att ni andra får en jättetrevlig sommardag! :D

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se