mammatillknut

Alla inlägg under augusti 2011

Av Lisa Öqvist-Häggström - 29 augusti 2011 19:45

Här är veckans matlista:


Hmm ser att det blir lite mkt potatis i veckan :P

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 29 augusti 2011 16:45

Idag är det kursstart för den första kursen i utbildningen Vård av äldre. Vi har haft en introduktion som startade kl 15.30 och slutade nu för en stund sedan. Under tiden medans jag suttit framför datorn och tittat på lärarna, har Knuts mormor slutat tidigare från jobbet och kommit hit för att vara med Knut och laga middag :)


 

Introduktion via webben

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 29 augusti 2011 12:26

På morron skulle Knut vara på dagis kl 09.30 och tror ni inte att han vaknar kl 06.45 Det är som typsikt att han vaknar tidigt när man vill att han ska vakna sent =/ ajja men vi har hunnit göra mkt på morron iaf, vi han tom en sväng till lekparken innan vi drog vidare till dagis :) idag har han fått äta lunch där och det gick bara bra och han hade ätit mkt :) dagisfröknarna sa att han bara åt och åt! Hahaa det är mitt lilla matmonster det :) han skulle ha ätit där i fredags, men dom ringde dit mig tidigare för att dom tyckte att han var så trött. Inte för att jag tyckte att han var speciellt trött då, sen när vi kom hem fick han äta och leka en stund innan han la sig :P men det tar ju ett tag innan dom lär känna honom! Nu ligger han iaf och sover, han somnade som en klubbad säl direk jag la honom i sängen!


Medans Knut har varit på dagis har jag varit till frissan! Hör och häpna, jag har inte varit och klippt mig sen december 2009!!! Då var jag gravid med Knut och jag skulle på klassfest, men efter det har jag inte klippt mig! Jag har bokat klipptid flera gången, men sen har ngt alltid kommit ivägen! Men nu blev det gjort :) vad tycks?Jag sa direkt när jag satte mig i stolen att jag vill klippa bort minst 15-20 cm och det gjorde hon. Väldigt skönt att bli av med så mkt hår faktiskt! Sen klippte hon upp jättemkt, så att jag slipper ha mitt tjocka hår så tungt! Det var Moa på Hår och naglar som klippte mig och hon var jätteduktig :) hon har billig-vecka i veckan och tar bara 300 kr för en klippning! Skynda er dit kalixbor ;)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 28 augusti 2011 21:53

Jag har suttit ikväll och försökt knopa snabbt ihop en header. Den blev inte den snyggaste, men den duger för tillfället iaf tills jag lyckas göra en ny snyggare.


Av Lisa Öqvist-Häggström - 28 augusti 2011 21:06

Idag har vi faktsikt inte gjort så mkt, ja det är ju söndag så man kan väl egentligen inte förvänta sig att man ska göra allt för mkt då. Vi har hunnit vara ner till gallerian en snabbis, men annars inte alls mkt!


Andreas har åkt upp till Kiruna nu ikväll, känns väldigt trist =/ han har haft semester nu en vecka för att jobba på huset och gissa hur mkt som har hänt nu när han varit hemma en vecka i sträck! Det är inte mkt kvar nu innan huset är färdigt! Det har tagit sin lilla tid, men Andreas har ju gjort allt själv, haft lite hjälp med smågrejjor, men annars gjort allt själv. Och han har ju jobbat samtidigt, bara jobbat på huset fredagar och lördagar hela sommaren då han varit hemma. Han har varit så duktig! :) och snart är det färdigt! Snart har vi ett helt blått hus :D


Imorgon ska Knut på dagis igen och imorgon gäller tiden kl 09.30-11.30, får hoppas att det går bra :)

Hahaa Knut hitta sig en liten pall tidigare idag :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 28 augusti 2011 10:54

Knut gillar ju bilar, eller ja allt som har en motor :) och när pappa spelar sitt bilspel på mobilen, så måste man ju självklart sitta med :)


 

Av Lisa Öqvist-Häggström - 27 augusti 2011 20:42

Idag har hela familjen Öqvist-Häggström blivit bjudna på kinaresturangen av Knuts mormor! Riktigt gott vare! :D Knut fick sig en egen tallrik med kyckling i sötsur sås och gissa om vad han gilla det! Han vräkte i sig HELA tallriken och det var en stor portion! Haha :)


 

     
     


Det gick hur bra som helst att äta ute med Knut idag, han fick sitta och leka med olika saker som fanns där på bordet. Han tyckte att det var lite extra kul att ta risskålen och äta ur den :D


 

En risig Knut ;)

 

Tack så hemskt mkt för maten Knuts mormor och tack för blöjlådan!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 27 augusti 2011 12:08

Idag äre lördag (redan!!!) och Knut tog sig en sovmorgon till kl 09.30 Vääääldigt skönt var det! :D idag äre varmt med över 20 grader! Och det blir ännu varmare när solen kommer fram baki molnen, känns precis som sommar igen! :D Andreas är ute och spikar panel på huset och jag och Knut har varit och gunga och busat i lilla minilekparken som finns här ute på Djuptjärn :)


 

 

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se