mammatillknut

Alla inlägg under augusti 2011

Av Lisa Öqvist-Häggström - 26 augusti 2011 20:45

Idag stod jag ute och målade när jag hörde att postbilen kom och inte for? Han stod väldigt länge vid brevlådan och jag undrade vad han gjorde. När jag sen gick till brevlådan förstod jag varför postis stod där så länge, brevlådan var nämligen fylld med detta:


6 paket från Dalarnas högskole-bibliotek

 

Och i dom 6 paketen fanns dessa:

Typ 100 skolböcker :P


Jag har ju nämligen kommit in på utbildningen Vård av äldre samt en kardilogikurs via Dalarnas högskola. Det blir mkt plugg i höst för mig! Hur ska det gå måntro?

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 26 augusti 2011 19:14

Knut tyckte att det såg roligt ut att gå ut och vara ute med pappa och det är inte konstigt när pappa gör såhär i köksfönstret:


Så vi gick ut till pappa och Knut fick vara med och spika panel :)

  

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 26 augusti 2011 07:31

Igår när jag hämtade Knut på dagis, så frågade jag om han inte kunde få äta lunch idag. Det har ju ändå gått så bra för honom att vara själv där och det känns så sent att han ska börja äta lunch där först på tisdag. Dom sa att det ska väl gå bra, så då hoppas jag att det fortfaande gäller idag :)


Jag kommer att lämna Knut själv på dagis! Andreas ska iväg på mattestuga, han har nämligen börjat läsa matte b. Förstår inte varför han inte läste det på gymnasiet, men nu gör han det och det är superbra tycker jag :) han börjar kl 08.20 och Knut ska ju vara på dagis kl 09.00 Men sen är han med vid hämtningen :) jag tänkte dra iväg på jobbet och lägga schema medans Knut är på dagis. Dom ringde igår och sa att jag måste komma in och lägga det och då gör jag väl det :)


  

Dessa snygga stövlar fick Knut av sin farmor häromdagen

Av Lisa Öqvist-Häggström - 25 augusti 2011 19:32

Vi körde ju i våras på matlistor på veckorna och det funkar väldigt bra tycker jag! Då slipper man stressen och ångesten med vad man ska äta till middag varje dag (vilket jag gör!). Och nu har vi då i måndags satt oss ner och skrivit ner en matlista för den här veckan och sen även för nästa :) väldigt skönt har det varit i veckan att vid middagstid, bara ställa sig och börja med maten!


Av Lisa Öqvist-Häggström - 25 augusti 2011 16:49

Igårkväll när jag stod ute och måla så upptäckte jag att en av våra grannar här på gatan härmar oss :P dom har börjar byta panel och måla om huset! Och deras hus är en ljusare gulfärg än oss och dom målar det oxå blått! Plus att dom sätter en vit midja på huset, precis som vi har gjort! Härmapor! ;PFast man kanske ska ta det som en komplimang, att vi gör vårat hus skitsnyggt, så snyggt så att alla andra vill härma oss? ;D kan då säga en sak iallafall, vårat hus blir mkt snyggare plus att vi har en skitsnygg blåfärg! Inte som deras, mesig och ljus :P

Av Lisa Öqvist-Häggström - 25 augusti 2011 09:37

Vi har varit och lämnat Knut på dagis och det gick bara bra, han stod och skrattade och vinkade åt oss i vinkfönstret :) jag har lite svårt att veta vad jag ska hitta på nu, Knut ska hämtas från dagis på en timme och det finns inte så mkt man hinner göra på en timme. Då har han varit 1,5 timme själv på dagis :)


Vi var ju häromdagen hos Josse, Frida och Hugo och lekte lite grann :) lika roligt och trevligt som vanligt! Knut upptäckte ju första dagen på dagis ett handfat som var i hans höjd, hur glad blev han inte över det! Så direkt man kommer in på dagis så springer han till handfatet, gullungen! Men det är inte lika kul hela tiden, för direkt vi kom in till Josse, Frida och Hugo, så sprang han till deras badrum och tog Fridas pall och flyttade den till handfatet! Och där stod han och ville bara stå där:


Här hemma gör han samma sak, tar pallen och ställer sig vid handfatet! Och han har aldrig varit brydd om det hemma, men nu jäkla ska han bara stå där! Så det har lett till att Andreas vänt upp handtaget till badrumsdörren ;)


Frida har fått ett tält med tunnel, jag trodde att Knut skulle tycka att det var superkul! Men han tyckte det var roligare att stå utanför och titta på när Frida busade i tältet :)


  

Även Josse tog och kröp in smidigt ngn gång ;)


Hugo satt bredvid och skrattade

Av Lisa Öqvist-Häggström - 24 augusti 2011 20:38

När jag och Andreas kom tillbaka till dagis för att hämta Knut var alla barnen ute och lekte :) det hade gått bara bra för Knut när vi gått iväg, han hade tittat ngn gång i fönstret efter oss men inget grinandes :) sen hade dom gått ut för att leka och då hade Knut gått till den grind som jag och Andreas hade gått ute genom, men sen hade det inte varit ngt mer med det :) väldigt skönt!


Jag har kommit fram till att Knut kommer ju att stromtrivas på dagis, för när vi kom tillbaka så körde ju alla barnen omkring med cyklar och lekte med lastbilar och traktorer. Det gjorde även Knut :D det finns ju inget roligare han vet än att leka med lastbilar och traktorer! Hahaa :D


 


Imorgon ska vi gå till dagis och bara lämna Knut, gå in med honom och säga hejdå! Väldigt konstigt kommer det att kännas! 1,5 timme själv på dagis, får se hur det går!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 24 augusti 2011 09:37

Nu är jag och Andreas hemma och Knut är kvar på dagis! Dom ville att vi skulle komma tillbaka kl 10.15, det känns som en hel evighet! Vi fick stå och vinka till Knut genom deras vinkfönster. Han tyckte det var roligt att vi var på andra sidan fönstret och jag tror inte att han förstod varför vi helt plötsligt började gå... jag hoppas att det går bra för honom och jag saknar honom redan! Känns konstigt att vara hemma utan honom...

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se