mammatillknut

Alla inlägg under augusti 2011

Av Lisa Öqvist-Häggström - 24 augusti 2011 07:30

Igår efter lunch promenerade jag och Knut iväg för att möta upp Josse, Frida och Hugo. När vi började gå såg vädret bra ut, sen hann vi bara ner för backen så började regnet att ösa ner! Det var ju bara att stanna och dra på regnskyddet på vagnen! Som tur var ösde det bara 3 minuter kanske och sen vare uppehåll igen :)


 

Knut ville känna på regnet

 

En blöt mamma

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 23 augusti 2011 19:16

I eftermiddag kom Knuts morfar förbi en sväng, han fick hjälpa Knut på med pyjamasen innan det var dax för vällingen :)


   

Med vattenflaskan i högsta högg!

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 23 augusti 2011 16:46

Igår innan dagis så hittade Andreas lite småkronor i jackfickan, dom fick Knut sätta i sin spargris :) och han var jätteduktig på det!


 

Knuts morfar som lärt honom att sätta pengar i spargrisen :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 23 augusti 2011 12:04

När klockan var 08.45 steg vi in genom dagisets dörr och Knut visste direkt vars han var och ville gärna börja leka innan kläderna var av :) Knut lekte mkt själv och med den enda jämnåriga och vi satt och pratade mkt med en av dagisfröknarna. Sen när det var sagostund i ett annat rum följde alla barnen med inklusive Knut och vi satt kvar i storrummet. Men Knut och den jämnåriga klarade inte av att sitta still många minuter, så var dom och lekte någon annanstans :)


Imorgon ska vi gå ifrån en stund och jag hoppas att det går bra! Han blev lite trött mot slutet och det känns inte kul att lämna honom när han ska behöva bli sådär trött =/ jag vet exakt hur man ska göra med honom när han blir sådär, men inte dom... så hur ska det gå när jag lämnar honom där själv? =( han är ju väldigt känslig när det kommer till trötthet och är i stort behov av sin sömn. Han sover fortfarande 2 gånger om dagen och den första tuppluren är oftast mellan 1,5-3 timmar och sen en andra tupplur på eftermiddagen som är 1-1,5 timme lång.


Mys med vovve Ronja innan dagis


Av Lisa Öqvist-Häggström - 22 augusti 2011 10:42

Nu är vi hemma från Knuts dagispremiär :) det gick bra, han fick springa omkring och leka och ha sig :) det fanns ju så himla mkt leksaker och han skulle ju hinna testa allt och helst samtidigt :) på avdelningen var det mest stora barn, endast en liten kille som var född samma år som Knut. Men han kändes ändå äldre, för han är född i januari.


 


Vi var till kl 10.15 ungefär. Vi fick ett schema att vi skulle vara hela den här veckan plus måndag 09.00-10.30 och sen får vi planera nästa vecka för fortsättningen. Jag tycker att det var ett väldigt mesigt schema! Jag hade förväntat mig att han åtminstone skulle få äta lunch där på fredag, men enligt dom blir det mest troligen nästa tisdag! Nu ligger han och sover, vi får se hur länge.

Av Lisa Öqvist-Häggström - 22 augusti 2011 07:00

Idag hade jag tänkt stiga upp kl 07.00, men Knut pratade i monitorn redan kl 06.45 Så jag steg upp redan då. Har försökt få Knut att somna om, vet inte varför han vaknat så tidigt? Jag hade tänkt väcka honom strax före kl 08.00 och det är för att han ska vara så lite trött som möjligt på dagis. Stiger han upp såhär tidigt kommer han att vara jättetrött när vi ska gå till dagis =/ 

Knut och hans morfar igår i regnet

 

Tänk att klockan 09.00 börjar min stora kille på dagis! :D jag hoppas att ni håller tummarna! Och så får ni självklart rapportering senare om hur det gått! :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 21 augusti 2011 22:05

Pga Andreas är nu min header borta. Det hade ju inte gjort ngt om jag hade haft kvar den. Men headern tillhörde inte dom bilder som lyckades rädda efter jag tappat min dator i golvet. Så det lär ju ta ett tag innan jag lyckas göra en ny. Tack så hemskt mkt Andreas!!!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 21 augusti 2011 20:30

Imorgon klockan 09.00 börjar Knuts inskolning på dagis! Lite nervös känner jag mig allt! Och det får jag vara oxå, ett helt nytt kapitel i våra liv startar imorgon! Vi har levt på samma sätt sen juni 2010 och nu tar livet en annan vändning! Det känns verkligen superkonstigt! Tänk vad stressigt det kommer att bli på dagarna då jag hämtar Knut från dagis och så ska jag ställa mig och laga mat! Tänk vad hungrig han kommer att vara = jättetjurig unge! Men jag hoppas att det blir ett postivit kapitel iaf :)


Får se hur han sover inatt Knuten min, han slog nämligen i en av sina tänder rejält efter lunch! Han stod och dansade på hallbänken och helt plötsligt knockade han till fönsterkarmen och började störtblöda från munnen! Stackarn =/ och han bara grina och grina... jag trodde först att tanden var lös, men jag försökte känna nu i vid kvällstandborstningen och då verkade den sitta fast. Men det är rejält blått runt tanden! Hoppas att det går bort och inte blir värre! Ingen bra start alls inför dagispremiären =/ sen åt han ingen middag, tror att det var pga tanden. Det är typ första gången i hela sitt liv som han inte äter middag! Gissa om han var hungrig sen? Då fick han sig en kiwi innan han hoppade ner i badet :)


Ikväll skulle jag egentligen på ett zumbapass kl 19.00 (första på hela sommaren!), men Andreas och Lesse bogserade iväg med en av skrotbilarna från gården för lagning. Så då blev det ingen zumba för mig! Men jag hoppas att dom får igång skrotbilen, för då betyder det att vi får en andrabil som duger :)

P.S Vilket konstigt inlägg det här blev ;)

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se