mammatillknut

Alla inlägg under augusti 2011

Av Lisa Öqvist-Häggström - 18 augusti 2011 11:45

Igår hos Knuts morfar fick Knut en banan. Han började att äta uppifrån som man ska, men sen helt plötsligt från ingenstans kom han på att han skulle äta från undersidan och det tyckte han var superkul! :)


          

Men det såg inte ut att smaka allt för gott ;)

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 18 augusti 2011 09:21

Idag regnar det, men inte alls lika mkt som jag trodde att det skulle göra. Fast dagen har ju precis börjat, så det lär väl hinna börja ösregna rejält :P ikväll kommer Andreas hem! Förhoppningsvis har han lyckats få semester nästa vecka då Knut ska skolas in på dagis, men det är inte alls säkert! Men jag håller tummarna iaf! :)


Igår var vi på middag hos Knuts morfar:

 

Mys och bus!

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 17 augusti 2011 19:30

När vi gick i Umeå och shoppade, hade vi ställt in siktet på att köpa Knut grejjor inför dagisstarten. Det här fick Knut med sig hem:


 

 

 

 

3 par skor

 

   

  

 

  

1 fleecejacka, 5 par sockar, 5 tröjjor, 1 t-shirt och 4 par byxor

 

När vi gick på stan med alla klädpåsar så kändes det som att vi handlat HUR mkt som helst! Men när man sätter ihop allt såhär, så är det inte alls så mkt! Får nog fara en sväng till Luleå och shoppa lite mera ;D


Han fick även hem några leksaker som Knut är väldigt nöjd med! :) sen köpte jag detta som jag sökt till Knuts dörr sen han föddes, äntligen hittade jag ALLA bokstäver:

Av Lisa Öqvist-Häggström - 17 augusti 2011 11:31

Igår var ju som sagt hela dagen fullbokad! Direkt på morron packade jag ner Knut i barnvagnen och vi promenerade för att möta upp Josse, Frida och Hugo. Sen promenerade vi ner till campingen och lekparken som är där. Där fick Knut och Frida busa på :)


 

 

Gott med sand!

 

Sen gick vi vidare och våra små barn fick sova en stund. Vi traskade igenom lite klädesaffärer och hann prova några plagg. Tyvärr vare inget som passade ;D sen sköt vi vagnarna mot gallerian och åt god lunch där! När vi var mätta bestämde vi oss för att promenera till Angelica och Lucas för lite bus! Där fick alla busungarna springa omkring och busa! :D


 

Tittut!


Lilla Hugo var väldigt pigg och alert och ville gärna vara med mkt :)


Det har varit fullbokat hela veckan och idag är första lugna dagen i veckan! I måndags tog jag och Knut oss en cykeltur till Josse och Frida för lite bus och igår var vi ju och rantade runt. Men idag tar vi en liten paus från allt bus, det kan behövas ibland ;D istället så målar, städar och tvättar Knut och jag idag! Sen drar vi vidare för middag hos Knuts morfar! :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 17 augusti 2011 09:44

Igår blev vi bjudna på middag hemma hos Knuts morfar, det var Knuts morbror Rikard som stog för matlagningen. Före vi for dit så svängde vi förbi ICA och köpte detta för 30kr! Sjukt billigt ju! Kiwi är Knuts absoluta favoritfrukt och även nektarinen är en stor favorit! Så det passade ju helt perfekt :D


Nektarinkorg = 10kr, kiwikorg = 10 kr och småpäronkorg = 10kr, summa = 30kr!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 16 augusti 2011 15:45

Jag har fått min första tomat! Jag har sneglat i mitt trädgårdsland hela sommaren efter tomater, men dom har bara varit gröna hela sommaren! Nu har äntligen en bestämd sig för att bli röd! :D den ska Knut få smaska i sig :)


 

Det finns minst 20 till, men alla är gröna!

 

Sen har jag fått 2 pumpor! Än så länge är dom oxå gröna, men man vet aldrig dom kanske hinner blir orangea innan frosten kommer!


 

2 stycken gröna pumpor!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 16 augusti 2011 08:57

Nu på morron ska jag och Knut iväg ner till campinglekparken för lite bus med Josse, Frida och Hugo :) sen tar vi en lunch på stan, det ska bli skojj! Sen på eftermiddagen kanske vi drar förbi Angelica och Lucas en sväng :)


I söndags fick Knut ett par träskor av sin morfar, roligt tyckte Knut:

         

 

Av Lisa Öqvist-Häggström - 15 augusti 2011 21:49

Grattis Ida och Emil

som förlovat sig idag 15/8 2011!

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se