mammatillknut

Alla inlägg under augusti 2011

Av Lisa Öqvist-Häggström - 15 augusti 2011 20:45

Igår när jag borstade Knuts tänder upptäckte jag att det blödde lite i tandköttet, så jag bestämde mig för att kolla lite närmare. Då upptäckte jag att Knut har fått 4 nya tänder och 1 till är påväg! Inte undra på att han är så dålig i magen gubben min :) ena tanden hade kommit upp lite mera och jag tror att det är säkert 1 eller 2 veckor sen den kommit upp, men dom 3 andra har nog kommit alla på lördag eller söndag :)


ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 15 augusti 2011 20:15

I eftermiddag har Knuts morfar kommit hit och klippt gräsmattan åt oss :) den har hunnit växa väldigt mkt och Andreas har inte haft tid att klippa den pga panelbyte + målning på huset! Så då kom Knuts morfar och gjorde det åt oss :) Knut tyckte att det var jättekul att klippa gräsmattan med morfar:

    

 

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 15 augusti 2011 08:45

När vi var nere i Umeå så köpte vi en riktig frisörsax och innan Andreas åkte iväg igår, så klippte vi Knut för första gången! Han måste ju bli fin inför dagisstarten! :D Blev ganska nöjd över resultatet, speciellt när det är första gången jag klipper ngns hår!

FÖRE:

 


EFTER:

 
 

 


Vad tycker ni? Korthårig blev han iaf och det kommer att ta ett tag innan man vänjer sig vid det! Jag är så van att bara sitta och dra i hans hår :) men det går inte nu!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 14 augusti 2011 20:12

Nu har vi kommit hem efter våran mini-semester! :D vi har kört minst 110 mil på våran semester, men det är garanterat mer! Men nu är vi iaf hemma :) vi var i Umeå faktiskt för PRICK ett år sedan! Då var Knut såhär liten:

Knut 2,5 månader


Och såhär såg Knut ut på denna Umeåresa:

Knut 14,5 månader

Det har blivit inhandlat en hel del, en massa nya kläder och skor åt Knut, inför dagisstarten nästa måndag! :) självklart så hängde det med lite åt mig och Andreas oxå ;) bla så köpte jag och Andreas varsin ny sånhär på Noliamässan:

 

Varsin Samsung Galaxy S2


Idag kom vi hem lagomt till middag, vi for förbi affären och köpte lite mat. Det blev fläskkotlett, potatisgratäng och pepparsås! Riktigt gott! Potatisgratängen blev köpes pga tidsbristen, men pepparsåsen svängde jag ihop själv och den blev riktigt god :D


När klockan var 18.00 så kom Andreas arbetskamrater och hämtade upp honom och dom körde vidare upp mot Kiruna för en jobbvecka. Inte kul för Andreas som redan suttit i bilen i ca 45 mil redan idag =/ Andreas hann vara hemma endast 2 timmar innan han var tvungen att åka iväg igen =/ men på torsdag kommer han hem igen och vi saknar honom redan! Hoppas att veckan går fort fort fort!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 13 augusti 2011 20:42

Idag har vi som sagt spenderat hela dagen i Övik :) vi började med att gå på Öviksbadet, där blev vi några timmar och vi hade riktigt kul! :D


 

 

 

Av Lisa Öqvist-Häggström - 13 augusti 2011 08:15

Idag ska vi spendera dagen i Övik och hos Knuts moster Ida, även Knuts mormor har kommit dit :) vi hade tänkt shoppa lite grann och sen ska vi även på Öviksbadet! :D så då vet ni hur vi spenderar våran lördag!


På middag igår hos Knuts morbror Peters tjejs syster här i Umeå

Av Lisa Öqvist-Häggström - 12 augusti 2011 21:14

Knut har sovit bra inatt och sovit till kl 08.15, så det får man väl vara nöjd med eftersom att det är första gången vi sover borta när han är såhär stor :)


Idag har vi spenderat hela dagen i Umeå centrum och shoppat loss! Riktigt kul och jag kände hur mkt jag saknat Umeå nu när vi gick där! Umeå kommer alltid att vara min och Andreas stad! :D det är bara så synd att vi inte åker hit oftare!


Shoppar höst-skor åt Knuten

Av Lisa Öqvist-Häggström - 11 augusti 2011 21:31

Klockan 08.53 så startade vi hemifrån Kalix och körde ner mot Umeå! :D vi tänkte att vi kör en minimini-semester torsdag- söndag! :)


 


Vi var framme strax baki lunch och vi körde direkt till Knuts morbror Peter för att lasta ur bilen :) även Knuts moster Ida hade kommit upp från Övik. När vi packat upp bilen, promenerade vi till Nolia och gick där tills som stängde :)


 

  


Knut sover sen ngn timma tillbaka. Han somnade utan problem, men vi får se hur länge han sover då han endast drack 1 dl välling =/ just nu sitter vi allihopa och väntar på att Andreas ska komma med lyxshakear och sen ska vi se på film!


Ulrika och Peter

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se