mammatillknut

Alla inlägg under september 2011

Av Lisa Öqvist-Häggström - 26 september 2011 10:15

Igårkväll lämnade jag in eximinationsarbetet och skönt kändes det :) igårkväll hade jag bara kvar referenslistan och lite korrigingar, men även sånt tar sin lilla tid! Men nu är det färdigt och inlämnat, på torsdag har vi eximinationsseminarium. Då ska vi opponera på ett av dom andras arbeten, vi får väl se hur det går :)


ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 26 september 2011 09:27

Inatt har Knut varit vaken mellan kl 02.00- 04.00 Inte kul alls! Vad tur att jag jobbar kväll ikväll och börjar inte först kl 14.00 Vet varför han nu börjat med att vara så mkt vaken på natterna =/ idag blir Knut hemma från dagis, för hans mormor är ledig och då kommer hon hit innan jag börjar jobbet och är med Knut tills Andreas kommer hem strax baki kl 17.00 :) jag jobbar hela den här veckan, så Knut kommer att vara på dagis alla veckans dagar! Så det är tur att hans mormor är ledig, så slipper han vara 5 dagar :)


Polly har hittat en ny plats i huset och jag tror att hon tänker varför hon inte kommit på detta förut :) det är ju väldigt bra utsikt över bordet (läs maten) just där!

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 25 september 2011 11:40

När lillkillen är trött, får man passa på att mysa :) idag satt han stilla i nästan 10 minuter! Det är inte alltid man lyckas mysa med honom så länge :)


Av Lisa Öqvist-Häggström - 25 september 2011 09:10

Knut är allt snäll, han ger kött och pasta från tallriken till Max och Polly när vi sitter och äter och när han sitter och äter mellanmål ger han det åt Isak :D 


Av Lisa Öqvist-Häggström - 24 september 2011 18:10

Ikväll när Knut har gått och lagt sig, kör jag och Andreas myskväll. Vi startar med pizza och film och avslutar med choklad!! :D mums så gott!


Chokladskålen står redo och väntar!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 24 september 2011 13:54

Direkt på morron efter frukost så packade jag och Knut ner oss i bilen för att köra till badhuset :) vi lät pappa Andreas få sovmorgon, då han stigit upp kl 04.45 hela veckan då han kört till Luleå. Där så mötte vi senare upp Josse, Frida, Hugo och barnens farmor :) Knut tyckte att det var jättekul att bada! Och han blev riktigt trött efterråt, för när vi kom hem orkade han inte äta ngn lunch utan fick hoppa ner i sängen istället. 2 timmar senare och han sover fortfarande :) Knuts morbror Rikard kom precis när vi lagt Knut, så tyvärr blev det ingen träff för dom idag. Men vi kanske far och äter middag hos Knuts morfar, då är morbror Rikard där.


Av Lisa Öqvist-Häggström - 23 september 2011 09:42

Knuts natt började bra och han sov till kl 03.00 utan problem, men sen kl 03.00 så började han att tjorva och grina =/ han har varit vaken mellan kl 03.00 - 05.30 och inte sovit en blund däremellan! Gissa om jag såg i kors där ett tag när jag höll på att springa mellan vårat sovrum och hans! När klockan var 05.00 så ringde jag till jobbet och meddelade att jag blir hemma. Mina arbetskamrater från igårkväll hade då informerat nattsjuksköterskan om att jag då eventuellt skulle bli hemma, så hon var välförberedd och tyckte att det var ett bra beslut att stanna hemma. Sen skickade jag ett sms till min chef så att hon fick veta det innan hon drog till jobbet för att fixa vem som skulle vara istället för mig. Knut somnade då kl 05.30, men det tog ett tag innan jag somnade.


När klockan var 08.00 vaknade jag av att Kunt satt och lekte med babymonitorn! Undra hur länge han hade varit vaken innan jag vaknat? ;) när jag gick och hämtade honom blev jag glad över att se att han endast hade ett litet blåmärke på ögonbrynet! Långt ifrån det brillen hematom som distriksköterskan på vårdcentralen sagt att det kunde bli! Nu på morgon så springer han runt runt runt precis som vanligt :) känns väldigt skönt! Men vi är båda väldigt trötta och när han går och sover, går nog även jag och sover :P


Av Lisa Öqvist-Häggström - 22 september 2011 18:17

Idag efter jobbet när jag och Knut höll på att busa, så tog han helt plötsligt fart och sprang rakt in i en dörrkarm med en sida av ansiktet! Dunk sa det och så ramlade han raklång på golvet! Aj aj aj! =/ det blev direkt en bula på hans högra ögonbryn och jag ringde till vårdcentralen. Distriktsköterskan sa att den är mest troligen en blodutgjutelse och att det finns risk för att han får ett brillen hematom. Vilken tur att jag är sjuksköterska och vet vad brillen hematom innebär och jag hoppas verkligen inte att han får det, det skulle inte blir snyggt på honom =/ hon sa även att vi skulle observera tecken på hjärnskakning och tur även där att jag är sjuksköterska och vet att medvetandesäkning är ett tecken.


Jag har ringt till chefen och meddelat att jag kanske måste vabba imorgon, beroende på hur natten går. Har han världens huvuduvärk eller sover skitdåligt, så blir vi hemma imorgon. Jag hoppas att han får sova inatt stackarn!

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se