mammatillknut

Alla inlägg under september 2011

Av Lisa Öqvist-Häggström - 22 september 2011 05:45

Igår efter lunch och Knuts 3 timmar långa tupplur (!) så hade det hunnit sluta regna. Så då bestämde vi oss för att gå ut :) Knut trivs inte med att sitta inne dygnet runt och när det öste ner regn som mest på morron ville han hemskt gärna gå ut. Kan ju säga att han inte blev så glad när jag sa att vi inte kunde gå ut :P


Vi har nedanför gården en liten bit skog och vi bestämde oss för att gå dit :) Knut tyckte att det var jättekul att gå där i skogen. Sen var det jättekul att titta på när grävmaskiner och traktorer höll på vid järnvägen, som finns där i skogen. Vi gick hela rundan och det är en ganska bra bit för en liten 1-åring att gå. Rundan är hela områdets hundrastargång, så den är ändå en liten bit. Sen så känns den längre pga all sten och sånt där på stigen :) vi var ute en hel timme där i skogen och Knut fick bla smaka på blåbär och det älskade han och ville bara ha mera! :)


Med stövlar och galonisar i skogen.

 

Näe nu ska jag gå och väcka Knut, det blir nämligen jobb idag mellan 7-15 och det betyder dagis för Knut! :)

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 21 september 2011 15:15

På morron så upptäckte jag en hackspett i trädet där all fågelmat finns! När jag suttit och googlat så tror jag att det är den större hackspetten som var på besök :) väldigt kul tycker vi här i huset (läs Knut) som kan sitta och titta på fåglarna läääänge!


ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 21 september 2011 10:19

Woohoo! Nu har jag skrivit färdigt resultatdelen! Nu ska jag börja med nästa stora del --> diskussionen! Fast även om jag skulle lyckas bli färdig med den delen, så har jag mycket kvar av arbetet! Jag måste bla skriva ett patientfall och knyta det till allt jag skrivit! Mkt mkt som måste göras och så lite tid!

P.S Idag är Knut inte på dagis,

vilket innebär mkt mindre tid att skriva.

 

P.S igen! Även om det verkar som att jag klagar mkt,

så tycker jag fortfarande att det är kul att plugga :) tro inget annat!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 21 september 2011 09:02

Man ska göra det till vana att kolla tuttarna. Det var ngn vecka sen som jag kollade på Knuts tuttar och jag upptäckte på morgon att en av Knuts mer väl använda tutte hade en spricka rakt igenom.Jag skulle tippa på att han tuggat på den, för ibland när man ska ta tutten av honom håller han fast den med tänderna :P så kolla tuttarna!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 20 september 2011 14:45

Jag har ju helt och hållet glömt bort att visa er den snygga väskan som jag köpte till Knut före flera veckor sen! Den väskan har han med sig varje dag på dagis :)


Självklart en trakor! :D

 

Knut gillar sin väska väldigt mycket och han kan peka på trakorn flera gånger per dag :) den är lagomt stor oxå, allt som han behöver ha på dagis inklusive stövlar, ryms i den. Visst är den skitsnygg? :D

Av Lisa Öqvist-Häggström - 20 september 2011 09:32

Idag är jag ledig! Eller ledig och ledig, det är pluggdag idag... jag har slarvat med mitt arbete och ligger låååååångt efter! Jag började skitbra med det, men sen har det bara blivit sämre och sämre... det ska vara inlämnat nu på söndag och det enda jag har skrivit är bakgrunden... och då är det kanske några som förstår hur långt bak jag är, för då har jag nämligen kvar att skriva problemformulering, syfte, frågeställningar, metod, resultat och diskussion! Resultat och diskussion är dom absolut största delarna i ett arbete... suck... men Knut är på dagis idag och det var tänkt att han skulle vara mellan 9-13, men jag ligger så långt bak i arbetet så jag frågade om han fick vara till 15.00 isället och det gick bra.


När vi gick till dagis så ÖSREGNADE det! Plus att det blåste! Hade Andreas inte haft barnstolen i bilen, så hade jag skjutsat Knut i våran miniskruttibangbang-bil istället. Men nu hade Andreas bilstolen och då vare bara att packa ner Knut i barnvagnen med filt och regnöverdraget. Han började leka direkt med bilarna när vi kom fram till dagis och jag hade svårt att få honom att komma till vinkfönstret :) det är så skönt att han inte grinar! Idag tyckte han att det var kul att vinka :)


Jag i regnet! Kanske inte den snyggaste mössan ;D

 

Näe nu måste jag plugga!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 19 september 2011 08:59

På morron när vi vaknade var det 0,2 plusgrader! Men shit vad kallt! Idag har Andreas börjat jobba i Luleå! Vi hoppas att han får fortsätta jobba där lääääänge :) så då har han "bara" en timmes bilkörning till jobbet, istället för Kirunas 3,5 timmars bilkörning. Så det betyder att Andreas kommer hem varje dag efter jobbet :D woohoo!


Knuts absoluta favoritplats här hemma är att stå vid handfatet i badrummet. Där sätter han igång vattenkranen och står och plaskar :) det var inget undantag denna morgon:


Idag börjar jag jobba kl 14.00 och slutar inte först kl 22.00 Knut kommer att vara på dagis från kl 13.00 - kl 16.30, då kommer hans mormor och hämtar honom :) om inte Andreas slutar jättetidigt från jobbet.

Av Lisa Öqvist-Häggström - 18 september 2011 21:35

Knuts natt hos sin mormor har gått bara bra och han sov till kl 07.00 Jag och Andreas slog inte upp ögonen först kl 11.00 :D kommer inte ihåg sist då jag vaknade så sent! Men skönt vare iaf :D och jag har sovit hela natten utan att ha vaknat och störts av katterna eller Knut! Wohoo! :D


Efter att jag och Andreas stigit upp, så började vi direkt med att måla och det har vi gjort i princip hela tiden fram tills kl 17.00 Då drog vi vidare till Knuts mormor för middag. Knut blev jätteglad när han såg oss :)


Nu sover Knut och vi sitter och ser på film med skorpor och thé! Det har varit lite dåligt med uppdatering idag, men som ni förstår har vi haft fullt upp hela dagen efter vi vaknat.

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se