mammatillknut

Alla inlägg under september 2011

Av Lisa Öqvist-Häggström - 17 september 2011 20:55

Knut blev kvar hos sin mormor för natten! Så just nu känns det väldigt tomt här hemma! Vi har hunnit göra pizza till middag och vi har suttit framför tvn framför en film och ätit den :D det är inte varje dag man kan sitta och äta middag framför tvn :)


Varje kväll när Andreas går och sover, så tar han av sitt halsband som han har. I det halsbandet hänger det en namnsmycke där det står Knut och hans födelsedatum, som han fått av mig tidigare. Varje morron när Knut stigit upp, kommer Knut inspringades in i vårat sovrum och tar Andreas halsband som ligger på hans sängbord. Han är så gullig när han tar det och så sätter han det runt halsen och går omkring med det :)Imorgon lovar dom mera sol, så då blire mera målning på huset!

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 17 september 2011 14:48

Före lunch så skjutsade vi över Knut till hans mormor, det för att jag och Andreas ska kunna jobba på huset ostört. Vi är på slutet nu när det gäller bytning av panel och målning av huset, men det känns ändå som att det går sakta. Sen har vi inte kunnat jobba med det i veckan då det ösregnat typ hela tiden.


Knut fick med sig sin madrass till mormor, men vad gör pappa i den?

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 17 september 2011 08:06

Knut har vaknat kl 07.00 och det känns som vääääldigt tidigt jämfört med vad vi är vana med dom senaste månaderna! Men jag har ju misstänkt att det inte kommer att hålla i sig alltför länge ;) vi steg inte upp först kl 07.30 :P nu tänkte jag och Knut sätta oss och se på film och vi tänkte se denna:


Igår var jag och Andreas på ännu ett bankmöte, under tiden fick Knut vara hos sin mormor. När vi sen kom för att hämta honom, hade hon lagat en laxlåda till middag. Väldigt smarrigt! Ni får ursäkta den otroligt dåliga uppdateringen!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 16 september 2011 12:20

Nu är jag ledig hela helgen! Jag avslutade min vecka med att jobba igårkväll :) väldigt skönt att avsluta med en kväll! Så nu är jag ledig fredag, lördag och söndag och sen börjar jag jobba igen på måndagkväll!


På morron satt jag och Knut och såg på tv, han var jättetrött lillkillen. Han brukar aldrig kunna sitta stilla mer än 30 sekunder, men nu satt han minst 10 minuter med mig! Väldigt gosigt :) efter vi sett färdigt på tv, förflyttade vi oss till sängen där Knut, jag och Andreas somnade så gott :)


Mamma och en trött Knut på morron

Av Lisa Öqvist-Häggström - 15 september 2011 09:15

Nu är hösten här på riktigt, löven börjar bli gula och orangea och har börjar falla ner på marken. Plus att det regnar ju hela hela tiden! Men det är ändå varmt vissa dagar, så man kan ju fortfarande vara utomhus utan problem :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 14 september 2011 22:45

Ikväll har Josse varit här för onsdagsmys och lika trevligt som vanligt :D jag hade gjort scones, tyvärr glömde jag dom i ugnen och dom blev lite torra :P syns nästa onsdag Josse! :D fast förhoppningsvis lite tidigare :D


Andreas är hos Lesse och ser på film, skulle tippa att han blir kvar där ett tag till. Så vi får väl se när han dyker upp här hemma. Annars så jobbar jag imorgonkväll kl 14-22, sen ledig resten av helgen :) idag har jag varit på på 2 möten på jobbet, första började kl 13.00 och jag gick från jobbet kl 16.30 Slutar annars kl 15.00, så det blev lite tid på flexen.


Näe nu fåre blir slutskrivit härifrån, har annat för mig än att sitta här för länge ;) avslutar med en bild från tidigare idag :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 14 september 2011 19:26

Idag efter jobbet, gick vi ut alla tre för att fylla på pippifåglarnas mat. Det tyckte Knut var jättekul :) det duggregna hela tiden som vi var ute. Precis när vi sen kommit in genom dörren så började det ösregna! Vi hade verkligen tur! :)


Av Lisa Öqvist-Häggström - 14 september 2011 05:45

Att min Knut är så knasig ibland :) häromdagen så valde han att krypa under kökssoffan! Hur han nu kom på det vet jag inte :)Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se