mammatillknut

Alla inlägg under september 2011

Av Lisa Öqvist-Häggström - 8 september 2011 19:55

Han är allt rolig ibland Knut :)


     


Som ni ser så har Knut haft lite tid över idag ;) vi har inte alls gjort mkt idag, mest bara varit hemma! Vi har väntat på regnet, men det kom ju typ aldrig, så vi har varit ute en sväng. Det var först efter maten som regnet kom och då var vi påväg ut en gång till. Men Knut har dagisbaciller i kroppen, så tänkte att det vore dumt att vara ute i regnet allt för mkt! Så vi stannade inne istället :)


Ikväll har Andreas kommit hem! Riktigt skönt :) synd bara att han drog nästan direkt vidare för lite innebandyspel... :P så jag sitter själv, ska se på Robinson nu. Har köpt hem lite mörk choklad och cola :) ska ha lite fredagsmys ikväll, då jag jobbar hela kvällen imorgon. Smart va?! :)

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 8 september 2011 11:15

Idag är Knut ledig från dagis, men imorgon har jag ett skolmöte + att Andreas har mattelektioner, så då får Knut gå på dagis :) åtminstione till 12 och sen hämtar jag hem honom! För sen ska jag iväg och jobba! Jag ska jobba mitt första riktiga arbetpass på ca 1,5 år! Annars har jag ju bara jobbat extra, men imorgon så jobbar jag mitt första schemalagda arbetspass! Och sen jobbar jag helgen lång =/


Igårkväll var Josse hit för lite onsdagsmys och hon hade med sig kladdmuffins och hemmagjord vanlijglass, riktigt gott! Ser framemot nästa veckas onsdagsmys :D


Lill-kocken får slicka lite potatismos tidigare i veckan

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 8 september 2011 08:45

Det var kladdigt att äta frukost:

Kladdigt, men gott

Av Lisa Öqvist-Häggström - 7 september 2011 22:15

Ikväll ringde jag och Knut till Andreas för att säga gonatt. Vi ringde videosamtal och det tyckte Knut var jättekul :) först fattade han inte att Andreas var på bilden, men sen så pekade han hela tiden på han och skrattade :) sen vare kul, för jag frågade vars är pappa och då vände han på telefonen och kollade baksidan ;) gullunge!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 7 september 2011 09:33

Nu på morron så är det väldigt blåsigt ute, så när jag och Knut gick till dagis fick han mojsa under en filt :) kanske dax att sätta tillbaka footsacken?


Av Lisa Öqvist-Häggström - 6 september 2011 15:26

Senaste veckorna har det kryllat med pippfåglar utanför köksfönstret och idag är inget undantag. Jag har som mest räknat ihop ca 25 fåglar samtidigt runt omkring maten :)


Av Lisa Öqvist-Häggström - 6 september 2011 09:24

Nu är Knut på dagis och jag sitter hemma och ska börja läsa lite artiklar. Jag läser ju utbildningen Vård av äldre och nu läser vi kursen Nutrition och äldre. Till den kursen ska vi skriva ett eximinationsarbete och som vanligt till eximinationsarbeten måste man ha med vetenskapliga artiklar. Dom är inte roliga att läsa! Det är avancerad engelska och det är en svår, medicinsk engelska. Tur att det finns engelska ordböcker på internet ;D ibland hittar man en som är riktigt riktigt intressant! Läste faktiskt 2 intressanta igår! Då är det roligt att läsa dom, men oftast är dom faktiskt inte ett dugg intressanta, utan man läser dom bara för att man måste!


Knut gungar på dagis igår innan vi gick hem därifrån

Av Lisa Öqvist-Häggström - 5 september 2011 18:15

Igår var Andreas ut till trädgårdslandet och tog upp potatis som vi skulle ha till middagen. Kolla in storleken på några av potatisarna som han hittade:

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se