mammatillknut

Alla inlägg under oktober 2011

Av Lisa Öqvist-Häggström - 24 oktober 2011 16:45

Idag vabbar jag igen! Knut har ju varit sjuk hela helgen och han har varit fortsatt sjuk idag. Det har runnit SNOR hela dagen från hans näsa! När han smaskar vet man att man måste torka näsan, för snor är ju sååååå gott ;D vi diskuterade igårkväll att det var Andreas tur att vabba, men pga att han varit borta så mkt från jobbet senaste tiden, kom vi fram till att det är bättre att jag är hemma idag så får han ta nästa gång.


Lite irriterande att dom gjort bloggen bredare! Måste göra en ny header då och det var jag väl inte sååååå sugen på :P

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 23 oktober 2011 06:59

Gomorron! Sitter nu på jobbet, ska jobba 7-15 hela dagen lång. Knut har haft en dålig natt och varit vaken mkt =/ det är ju helt perfekt när man först jobbat till kl 22 och sen måste kliva upp före kl 06.00 morgonen efter =/ han är iaf mer förkyld nu än tidigare i veckan, så det han hade tidigare var nog bara starten... ska jobba 7-15 imorgon oxå, men är han lika förkyld så måste jag vabba IGEN =/ Knut gillar att vara på dagis och därför tycker jag inte att det är allt för bra när han är sjuk och inte kan gå dit =/ förra veckan blev det inte många timmar på dagis för honom och det är synd då han tycker att det är superkul att vara där! Så fort man nämner dagis hemma så springer han antingen till ytterdörren eller så springer han och hämtar sina skor :)

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 22 oktober 2011 17:17

Just nu sitter jag på jobbet, har min 30-minutersrast nu. Just nu har vi det väldigt lugnt och skönt :) vi är två ssk som jobbar ikväll och det är väldigt skönt! Annars händer det inte så mkt. Vi var inte med Angelica och Lucas igår, då dom var förkylda =/ så vi får hitta på ngt någon annan gång :)


Som ni märker blire inte så roliga inlägg just nu! Hoppas att ni står ut med det :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 20 oktober 2011 20:42

Just nu sitter jag på jobbet och väntar på att nattpersonalen ska komma och jag får ge rapport till dom. Vi har haft en väldigt lugn kväll och det har varit skönt :) imorgon är jag ledig! Får se om vi hittar på ngt med Angelica och Lucas, beroende på om Lucas är frisk från sin förkylning! :)


Knut har varit piggelin idag, sovit till kl 08.30 på morgon. Så han har sovit bort den lilla förkylning som han hade :) han har fått vara på dagis mellan kl 13-15. Andreas har varit hos en sjukgymnast idag för ryggen och kunde därför hämta Knut tidigt därifrån :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 20 oktober 2011 09:15

Igårkväll mellan 18.30-21.00 var jag på fotokurs! Ni kommer väl ihåg att jag fick en NikonD90 i 25-årspresent av Andreas? Det är ju komplicerat ibland att fotografera med systemkamera och vill därför lära mig mer om det :) jag sökte om det fanns några fotokurser här i lilla Kalix och det fanns 2 st - en för 600 kr och en för 1200 kr! Den som kostade 600 kr var full och jag la mig på en väntelista. För ngn vecka sen fick jag hem att jag kommit med på kursen och jag blev överlycklig :D den är kort, bara 5 träffar! Tycker jag är väldigt synd. Men det är ju bättre än ingenting :) första träffen var alltså igårkväll och jag ser framemot nästa onsdag :) tyvärr så blev det ju då inget onsdagsmys med Josse =/ men vi ska nog kunna lösa det :)


VAB

Av Lisa Öqvist-Häggström - 19 oktober 2011 14:34

Idag har jag vabbat med Knut! När jag kom in till han på morgon, så hostade han jättemkt och man hörde att han var snorig, kändes lite småvarm oxå. Så då ringde jag till jobbet och sa att jag är hemma med honom. Klokt beslut tror jag, då han varit småsnorig hela dagen. På dagis sa dom att det går förkylningar nu, fast det känns ju som att det alltid går förkylningar :P han har nu sovit lite över 3 timmar, jag somnade till en film på soffan ;D får se när lilleman tänkt sig att vakna :) det är tänkt att jag ska jobba kväll imorgon och chefen vill att jag ringer imorgonbitti och meddelar om jag blir borta eller inte, för att hon ska kunna söka en vikare för mig.

Av Lisa Öqvist-Häggström - 18 oktober 2011 22:03

Idag har jag och Knut inte gjort ngt, det har varit dåligt väder ute och vi har därför hållt oss inne. Imorgon jobbar jag 7-15, får se hure går med att stiga upp så tidigt! Får se om det blir ngt roligare inlägg imorgon ;D

Av Lisa Öqvist-Häggström - 17 oktober 2011 20:42

Som ni kanske upptäckt har jag ju hamnat i en svacka med bloggtorka! Det känns som att jag inte alls har ngt att skriva om just nu =/ men jag hoppas att jag snart kommer ut den svackan :)


Idag har jag varit på föreläsning på jobbet, två av våra läkare som höll i det. Allt som allt vare väl halvbra, kunde ha varit bättre. Knut har varit på dagis under tiden och han hade haft hur kul som helst där :)

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se