mammatillknut

Alla inlägg under oktober 2011

Av Lisa Öqvist-Häggström - 5 oktober 2011 11:12

Igår var det ju kanelbullens dag, men eftersom att jag absolut inte kan göra kanelbullar, så drog vi till Josse med familj igår efter middagen :) där blev vi bjudna på bullar och annat gott fika! :D både Knut och Frida blev väldigt speedade, det var väl en kombination mellan bulla och trötthet skulle jag gissa ;) båda hade ju varit på dagis under dagen och var trötta pga det. När vi kom hem så fick Knut dricka välling och sen satt vi ner en stund, han satt på golvet och vi i soffan. Då när vi titta på han, satt han helt stilla och vi trodde att han hade somnat! Men det hade han inte, men han satt som en zombie och var jättejättetrött! Så då var det bara att borsta tänderna snabbt och hopp ner i sängen :)


Vi har haft fullt upp hela veckan då jag varit ledig, på måndag kom min arbetskamrat Sanna förbi med hennes dotter Elsa. Dom kom lagomt till lunch och fick äta varmkorv med oss :) sen var vi hos Josse med familj igår och idag kommer Elina och Meja på besök! Och som vanligt kommer Josse ikväll för onsdagsmys, jag hade nog tänkt baka filmjölkslimpa tills dess :) Det är kul när veckan blir fullbokad och när man har tid att boka upp hela veckan! För nu när man jobbar har man inte samma tid som när man var mammaledig och därför känns det väldigt skönt att jag bara jobbar 50 % :D vi får se vad vi gör imorgon, kanske drar till Luleå? :) men sen på fredagkväll blire jobb för mig och då jobbar jag hela helgen lång =/ väldigt trist!


Jag har hemma Andreas även idag som går med ryggont. Vi var på affären efter vi lämnat Knut på dagis kl 09.00, vi handlade 3 matkassor och gissa vem som fick bära alla :P jo nämligen jag :P det är inte ofta det händer. Och sakta går han, han haltar och har sig och det är inte så kul att gå på affären med honom då han är så långsam :P men imorgon har han fått tid hos kiropraktorn här i Kalix, så på fredag hoppas vi att han kan gå tillbaka till jobbet! :)


Vilket långt inlägg det blev! Och inga bilder ;D Näe nu ska jag gå och äta lite lunch, magen kurrar! Sen går jag ut och målar lite grann :)

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 4 oktober 2011 08:30

Igårkväll kl 18.30 var jag och Andreas på vårat första föräldramöte! :D det var faktiskt väldigt intressant och jag är hur glad som helst att vi har Knut på Djuptjärnsdagiset! :D dom gör verkligen mkt för barnen och vi var helnöjda när vi gick hem igårkväll :D mötet blev ganska länge, närmare bestämt 2,5 timmar och vi var inte hemma först kl 21.00 Men det känns som att det var värt det, för nu vet vi mer om verksamheten och vad dagisfröknarna försöker uppnå med våra små! Dom går utbildning under hösten och våren och just nu är det Knatte-Matte som fröknarna får lära sig. Så dom försöker lära våra små barn att räkna, fast ändå inte :D inte tusan fick jag göra ngt sånt när jag gick på dagis! Jag sa till Andreas att jag hade hemskt gärna velat gå på dagis idag ;D sen hade dom gjort om deras lekhall, som varit som en gympasal förut, till ett Hjärnkontor! Där fanns det olika stationer med tv för filmstunder, sagostund, mattedel, teknikdel och en scen med en massa kläder där dom får spela teater :) fy så kul som har där borta! Näe jag är riktigt glad att Knut har fått möjlighet att gå här på Djuptjärn!


Knuts mormor var barnvakt undet tiden och det hade gått lika bra som alltid. Jag förstår inte riktigt när folk säger att det är så dyrt med blöjjor, för jag tycker inte att det är allt för ofta som vi behöver köpa blöjjor åt honom. Näe för hans mormor köper blöjjor hela tiden! Oftast är det oxå blöjjkartonger :D så näe, det är ju inte så dyrt att köpa blöjjor när man slipper göra det ;D


Tack för blöjjorna än en gång!


Idag ska Knut på dagis mellan 9-13! Så nu måste vi skynda oss, tiden börjar ta slut!

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 3 oktober 2011 09:06

Knut har blivit så himla duktig på att äta med bestick, förut ville han helst äta med händerna inklusive gröt och yoghurt och sånt. Men nu på morron så åt han sin yoghurt- tallrik helt och håller med sked! Han försökte inte ens med händerna :D han har säkert lärt sig lite grann på dagis och sett att dom andra barnen äter med bestick :)Idag har vi pappa Andreas hemma, han är förkyld! Han var hemma i fredags oxå pga sin rygg, han blev hemskickad i torsdags från jobbet pga den och fick då vara hemma i fredags. Sen igår när han varit och hjälpt Knuts morfar, så har han blivit förkyld! Men vi är då glada över att ha honom hemma :D


Idag börjar en ny kurs och det är Geriatrik som startar idag. Jag har föreläsningar idag mellan 9-16, så då kan Andreas vara med Knut :) men jag får se om jag ser på alla föreläsningar, det som är tur när man läser på distans är ju att föreläsningarna sparas och man kan se på dom senare när man vill :) näe nu måste jag fortsätta se på introduktionen som har börjat nu kl 09.00

Av Lisa Öqvist-Häggström - 2 oktober 2011 09:27

"Du har valt att skriva om Nutrition vid stroke och rehabilitering. Ämnet är intressant och relevant. Du har beskrivet innebörden av att drabbas av stroke och de problem patienten kan få som resultat av sin stroke som kan ha en inverkan på hans eller hennes ätande och nutritionstillstånd. Du har varit aktiv och har verkligen ställt bra frågor i din opponentskap och har bidragit till en bra diskussion. Uppgiften är godkänd med råge."


Jag fick ju min bedömning i fredageftermiddag på mitt arbete och mitt opponentskap. Jag var lite tveksam, eftersom att jag fick opponera på den gamla sjuksköterskans arbete och det var ett riktigt dåligt arbete. Men jag var snäll och inte kritiserade henne och då kommer man långt :) och jag fick bättre betyg än vad jag trodde att jag skulle få :)


Imorgon startar nästa kurs som är Geriatrik och jag upptäckte att jag har två föreläsningar imorgon. Knut ska ju vara hemma, men funderar om jag ska ringa imorgon till dagis och höra om han kan komma och vara en liten stund.

Av Lisa Öqvist-Häggström - 1 oktober 2011 19:09

Efter maten så bestämde vi oss för att ta och gå ut sen sväng i skogen, väldigt mysigt och skönt :) vi hitta några blåbär oxå som Knut fick smaska i sig :)


Av Lisa Öqvist-Häggström - 1 oktober 2011 08:13

Idag äre 1:a oktober! Jäkla vad tiden går fort, alldeles för fort =/ det hinner hända så mkt, men man hänger inte riktigt med! Och i veckan då jag jobbat måndag-fredag, då hare verkligen gått fort och jag har inte hunnit göra ngt annat än jobba!


I veckan kom det ett paket till Knut i brevlådan, det var från moster Ida i Övik. I det paketet fanns ett fleeceunderställ, en skjorta och ett par byxor. Det tackar Knut för!

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se