mammatillknut

Alla inlägg under november 2011

Av Lisa Öqvist-Häggström - 22 november 2011 10:22

Nu är min jobbhelg slut! Jag har jobbat fredag kväll, lördag kväll, söndag dag och måndag dag! Men nu är jag ledig till nu på fredag kväll, för då drar jag iväg till jobbet igen :) och så jobbar jag lördag dag och söndag dag! Det är ju 1:a advent i helgen och då blire ju självklart en massa jukpyntades hela helgen lång! :D det ser vi ju framemot vääääldigt mkt! :D synd bara att det inte finns ngn snö =/


På Fars dag var det alldeles vindstilla och såhär läckert var det mot Vassholmen. Kanske inte det snyggaste fotograferat, men det duger ;)

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 20 november 2011 06:29

Nu är jag påväg till jobbet, igårkväll var lugnt och skönt på jobbet. Det är väldigt skönt när det är så! Nu på morgon så är vi en mer i personalen än vad vi brukar vara, så denna dag ska nog gå väldigt smidigt den oxå :) får se om jag slutar tidigare idag, då vi är så många :)

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 19 november 2011 11:32

Igårkväll var jag och jobbade till kl 22.00, ska tillbaka idag och börjar kl 14.00 Jobbar även imorgon men då börjar jag redan kl 07.00 Men Knut var så snäll att han sovit till kl 10.20 nu på morron :D gissa om vi blev lite överraskade när vi såg vad klockan var! Och jag blev lite småstressad, eftersom att jag ska iväg och jobba och jag kände hur lite timmar jag helt plötsligt fick innan jag skulle vara på jobbet :P han vaknade kring kl 06.30 först, men det är ju alldeles för tidigt att stiga upp :P så jag gick och la ner honom i sängen igen och han somnade om :)


Nu är Knuts morfar här för att titta på våran nyköpta bil :) Knut har fått på sig overallen och är ute med morfar, så får jag sitta inne en stund och titta på lite skidor som börjat på ettan :) frost och -3 grader ute! Hoppas att det kommer lite snö imorgon, nu när det är så kallt :)  hoppas att ni får en bra helg och att ni gör annat än jobbar hela helgen lång!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 18 november 2011 13:58

...utan det blev en Volvo V70 II D5 AWD automat Summum Biarritz blå metallic! Efter 2 månaders väntetid har vi äntligen fått hem den :D vi har spanat in denna bil i nästan 2 års tid, men har velat fram och tillbaka och hunnit kolla på hundra andra bilmärken och bilar. Men till slut kom vi ändå fram till Volvo V70, den bil vi spanat in redan för 2 år sedan :D och nu har vi hämtat den, den står på uppfarten våran och väntar på att bli körd! :DMen den som säger att Volvo är en medelklass bil kan ju bara kyssa sig i arslet, för den var inte alls i den prisklass som jag hade räknat med! Volvo är en dyr bil, men man får det man betalar för oxå :D vi valde en fyrhjulsdriven bil pga vintrarna här uppe och därför blev den lite dyrare plus att det blev mkt mindre bilmärken vi kunde välja mellan, då det inte är så många bilmärken som har fyrhjulsdrift. Vi har dessutom varit bombsäkra på att vi skulle köpa en vit bil när vi ändå köpte ny, men när vi väl satt där på bilaffären så valde vi en helt annan färg, nämligen Biarritz blå metallic! Och vi är verkligen supernöjda med den färgen :) självklart tog vi automat, man köper ju bara bil en gång i livet och då äre ju ganska självklart att man tar en automat :)


Näe nu måste jag skynda mig till jobbet, börjar ju faktiskt om några minuter! Men självklart vet dom ju om på jobbet att bilaffären skulle ske idag och att jag skulle komma in senare. Men ändå, skynda skynda!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 17 november 2011 20:25

Tidigare ikväll var vi ut hela familjen och småpysslade ute. När jag och Knut gick på vägen så sa jag att vars är snön, kan den inte komma nu? Och gissa, det har kommit ett litet fjun för en stund sen :D det är ju absolut inte mkt, utan ett litet tunt tunt täcke! Förhoppningsvis får snart våran julbock och julgran, lite sällskap av snö :)


Av Lisa Öqvist-Häggström - 16 november 2011 21:16

Ikväll har jag varit på sista träffen i fotokursen! Men vi kom fram till att vi ska köra 3 xtr-träffar, men att vi skulle ta dom efter jul. Sen efter xtra-träffarna så kör vi fortsättningskursen :) han som har hand om fotokursen, gillar våran grupp. Han tycker att vi är väldigt entuastiska och frågar mkt, vilket gör att han blir oxå mer entuatisk :) så han gillar våran grupp och därför gick han med på 3 st xtra-träffar :) riktigt kul!


Annars så kom vi hem kl 03.00 inatt, var absolut ingen trafik hem inte ens ngn lastbil mötte vi. Sista Twilight-filmen var bra, självklart så slutade den så att man måste se den sista filmen som kommer :) Knut har varit hos sin mormor under tiden och det har gått bara bra :)


Imorgon ska Knut på dagis mellan kl 09.00-11.30 och under tiden ska jag springa upp en snabbis på jobbet!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 15 november 2011 23:39

Nu har vi sett tre Twilight filmer och väntar på att fjärde ska börja. I första filmen satt alla stilla, i andra filmen gick ngn på toa, men nu i tredje har typ varenda en här inne sprungit på toa! Lite irriterande med så jäkla mkt spring! Men nu till sista läre inte bli ngt spring, det hoppas jag iaf. Vi lär vara hur trötta som helst innan vi kommit hem!/Lisa

Av Lisa Öqvist-Häggström - 15 november 2011 11:52

Nu är Knut hos sin mormor där han kommer att sova över inatt, för nu ska jag åka mot Luleå för att sen plocka upp Andreas och så kör vi vidare mot bion där vi kl 15.30 kommer att gå på TwiDay! :D vi kommer att se alla Twilight filmerna och sen midnatt så kör dom den sista Twilight filmen (det kommer ju en till film, men ni fattar vad jag menar)! :D vi kommer att var hemma seeeeeent inatt :P men det äre värt :D jag och Andreas är ju inga direkta Twilight-fans, men vi tycker att filmerna är bra och det är en kul grejj att göra :) så då vet ni vars ni har familjen Öqvist-Häggström hela denna dag! :D

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se