mammatillknut

Alla inlägg under november 2011

Av Lisa Öqvist-Häggström - 14 november 2011 10:53

Igår vare Fars dag och självklart firades det här på Ekorrstigen :) morgonen började med att jag steg upp kl 08.15 och började baka tårta och scones. Jag väntade mig att Knut skulle vakna när jag höll på där ute i köket, men ingen Knut hördes. När klockan var 10.30, gick jag in och väckte Knut! Och sen gick vi vidare för att väcka pappa Andreas :) så killarna fick sig en REJÄL sovmorgon igår! Gissa om jag förväntar mig samma sak till Mors dag nästa år ;D dagen avslutades med gomiddag och film :D jag tror att det var en alldeles perfekt Fars dag :)


Scones och thé-frukost, blommor, tårta och Fars dag kort från mig och Knut! :)

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 12 november 2011 18:55

Igår (11-11-11) efter Andreas slutat jobbet ringer han kl 12.30 och berättar att han kört in med bilen i mitträcket och undrade om jag kunde komma och hämta honom... tyvärr låg ju Knut och sov då, så jag kunde inte komma och hämta honom, utan han fick fixa hjälp någon annanstans ifrån. Men hur kul låter det då? Nja inte så himla kul... en jäkla tur att vi har en till bil, annars vet jag inte hur vi tagit oss någonstans överhuvudtaget. Bilen är i Luleå där skadan väntar på att bli värderad, Andreas kom hem med en haltade fot och killen bredvid klarade sig heltskinnad. Så det slutade ju ändå lyckligt, förutom att vi blev av med våran snygga Volvo V50 från 2005 och nu tvingas köra omkring i en gammal Saab 9000 från 1991...ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 11 november 2011 13:52

Även denna morgon tog Knut sovmorron och vaknade först kl 09.15 Skööönt ;D men åter igen blev det en stressig morgon, då vi planerat att fara till badhuset och simma kl 10.00 Så vi stressade i oss frukost och sen drog vi iväg och var där till kl 10.00 Men jag trodde att hon i kassan inte skulle släppa in oss, för det är Öppet babysim mellan kl 10-11 och sjäva badhuset öppnar inte först kl 14.00 (SKITDÅLIG TID). Och när jag kom och sa att vi skulle bada, så sa hon att badhuset öppnar ju inte först kl 14.00, jag sa jo jag vet men vi ska på Öppna babysimmet. Och då tittade hon på Knut och tänkte ngn sekund innan jag fick betala. Det står ju ingen åldersgräns på det öppna babysimmet, så då tycker jag inte att dom ska ha ngt att säga emot? Det som är en nackdel här i Kalix är att badhuset inte öppnar först kl 14.00 måndag - fredag och på helgerna är det väl kl 09.00 Men det är så sent att fara kl 14.00 tycker jag, så då självklart far jag på Öppna babysimmet istället :P Det var pensionärs-vattengympa samtidigt och sen i duschen var alla tanter så glada i Knut och tyckte att han var hur gullig som helst :)


Banan efter allt simmandes

Av Lisa Öqvist-Häggström - 10 november 2011 19:22

Jag hade ställt väckarklockan på kl 07.30 i morse, då jag och Knut skulle fara iväg en sväng och hälsa på Elina och lilla Meja. Men den stängde jag av när den ringde, för jag tänkte att Knut vaknar ju ändå på en stund. Men tjii fick jag, för Knut sov ända till kl 09.30 på morron! :D riktigt lyxigt och skönt vare :D men vi blev ju lite småstressde, men vi kom ändå i ganska bra tid till Elina och Meja :) Meja har nästan börjat krypa och det är så kul att se! Kommer själv ihåg när Knut höll på att sätta rumpan i vädret och försökte ta sig framåt :) här har jag hittat inlägget då han höll på att krypträna och det ser så roligt ut! :D Knuts krypträning--> http://mammatillknut.bloggplatsen.se/2010/12/16/4154368-kryptraning/

Av Lisa Öqvist-Häggström - 9 november 2011 20:30

Sitter nu på fotokursen, vi lär oss lite basic om fotoredigering :)


   

Av Lisa Öqvist-Häggström - 9 november 2011 10:35

Jag har fått reklam på min blogg och det gillar jag inte :P så nu ser ni att den är borttagen åter igen! Gillar inte alls att ha en massa reklam på min blogg, tycker att det är jättefult! Bort bort bort!


Bort bort bort med reklamen!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 8 november 2011 20:32

Idag har jag varit på brandskyddsutbildning på jobbet, först 1 timme teori, lite fika och sen gick vi runt på avdelningen en sväng och kollade in vad vi hade för brandskydd. Knut var på dagis undertiden och det hade gått lika bra som vanligt :) vi höll på att försova oss på morron då jag snoozade max och sen stängde av väckarklockan :P så jag steg upp, åt frukost, väckte Knut och slängde in honom i bilen för att sen skjutsa honom till dagis. Så han gick på dagis utan att äta frukost, men då fick han äta frukost där en halvtimme senare så det var inte så farligt :)


Av Lisa Öqvist-Häggström - 7 november 2011 19:44

Idag har jag jobbat 7-15, men jag höll knappt på att ta mig till jobbet! Idag fick jag köra lilla skrutti-bangbangen, då våran andra bil skulle på besiktning och Andreas hade volvon. Mmm jag startade den och började köra mot dagis för att dumpa av Knut där. När jag har 200 meter kvar till dagis börjar alla lampor i bilen att lysa mkt mkt mkt svagare och jag kände att motorn gick ner i varv! Men va faaan tänkte jag! Sen tänkte jag att bara jag tar mig till jobbet så är allt bra. Mmm hur långt tror ni jag kom? :P jag svängde in till dagis och där pang bom mitt på vägen, mitt på ett övergångsställe och mitt framför refugen blev jag stannades :P jag ringde efter hjälp, som tur var kunde mamma komma och hjälpa mig! Så jag gick in med Knut på dagis och gick sen ut till bilen. När mamma kom puttade vi in den på en parkering och för att vara en liten skrutti-bangbang bil så var den TUNG som ett as! Fan vad jobbigt det var att putta den! Tur att det inte var halt ute, då tror jag inte att vi fått den många meter fram :P men hon skjutsade mig till jobbet och sen for hon själv till jobbet. Jag kom ombytt till jobbet kl 07.02, så jag blev inte så sen :)


Sen när jag slutade jobbet, skjutsade en arbetskamrat mig hem och så promenerade jag med barnvagnen till dagis och sen gick vi mot mamma för att äta middag där. Jag hade ju nämligen tänkt efter jobbet fara och handla för att laga middag, men det gick ju inte :P så jag hade ett tomt kylskåp och då kan man inte laga middag :P men som tur var kunde mamma bjuda på midddag :)


Tänk om det sett ut såhär på morron? Då hade jag inte ens idas fara till jobbet :P det här kortet är taget för ett år sedan, hur sjukt är inte det? Normalt sett så ska det ju se ut såhär här uppe vid den här årstiden, men av ngn konstig anledning äre bara plusgrader hela tiden och när nederbörden kommer så blire ju självklart då bara regn regn och regn :P nu vill vi ju faktiskt ha lite snö!


Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se