mammatillknut

Alla inlägg under mars 2012

Av Lisa Öqvist-Häggström - 26 mars 2012 09:35

Jahapp nu vare ny vecka igen och denna gång vecka 31. Senaste veckan har gått jättefort och det är konstigt då jag bara legat hemma och varit sjuk :P förutom att jag varit förkyld så mår jag fortfarande väldigt bra och har inga speciella besvär :)


I fredags fick jag papprerna om att jag får beviljad graviditetspenning from 4/4, precis som jag ansökt om. Men eftersom att jag mår såhär bra kommer jag mest troligen att jobba åtminstione påskhelgen iaf :) kan behöva tjäna lite xtra pengar nu när jag varit sjuk så mkt!


ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 25 mars 2012 20:17

Det är inte ofta Knut varken sitter eller ligger stilla nog länge för att man ska kunna hinna mysa. Men på morron kom han och la sig under filten med mig då jag låg i soffan :) och han låg säkert 2 minuter! Det var väldigt mysigt och gosigt :)


P.S Pga sommartiden så vaknade Knut kl 10.20 på

morron :P så det blev en rejäl sovmorron för oss!

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 24 mars 2012 21:23

Såhär på kvällskvisten bakar jag och Andreas lite bröd. Synd bara att det tar så lång tid :)


Recept hittar ni här!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 24 mars 2012 19:30

Imorgon börjar sommartid, vilket innebär att inatt så ställer man om klockan! Ni kommer väl ihåg att göra det? Jag tycker att det är helt meningslöst med vintertid och sommartid, finns ingen poäng alls med det. Jag röstar för att vi slutar med det NU :P


Annars så har jag varit sjuk och hemma från jobbet idag oxå, vad förlora pengar? Det som besvärar mig mest nu är hostan och den är besvärlig och vill inte försvinna! Värst är när jag går och lägger mig, spelar ingen roll om det är på kvällen eller mitt på dagen. Knut hade en släng av febern igår igen, men idag har han varit feberfri. Annars har jag inte mkt att skriva om idag, känner mig väldigt omotiverad här hemma då jag bara får gå hemma och inte iväg och jobba eller ens orkar göra så mkt annat!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 23 mars 2012 17:30

Inatt har jag varit vaken väldigt mkt och det är pga av min hosta! Så fort jag somnat har jag vaknat igen av att jag hosta... jag har varit till läkaren idag, men han sa inte så mkt. Han lyssnade på lungorna och sa att det inte var ngt där, utan att det är mest troligen en virusinfektion och att det kommer att gå över. Jomen visst det vet jag ju redan :P men han skrev ut en hostdämpande medicin, ifall att jag får samma inatt.


På förmiddagen gick killarna ut för att leka, jag bestämde mig för att följa med och få lite frisk luft. Vi tog en sväng ut i skogen, då det varit så mkt plusgrader senaste veckorna så nu håller snön att gå på. Jag fick gå in en stund före dom för att jag fick världens hostattacker hela tiden, men det gick över när jag kom in och jag fick ju vara ute en liten stund iaf.


Av Lisa Öqvist-Häggström - 22 mars 2012 21:46

Igår kring kl 15.00 kom Knut och hans mormor in genom ytterdörren, då hade Knut varit borta över 48 timmar! Så länge har jag aldrig varit borta från min lilla Knut! Men han har haft det bra hos sin mormor och dom har lekt och busat mkt :) tyvärr så fick han där på tisdageftermiddag över 39 graders feber =/ så fast han var borta från mig, så lyckades jag smitta honom... men han fick vara kvar hos sin mormor då han hade fortfarande lika mkt spring i benen, fast han hade så hög feber. Nu är han nästan helt frisk, lite småsnorig men ingen feber :) jag har fortsatt hosta, snorighet och tappar rösten då och då, blir borta från jobbet imorgon oxå men sen så jobbar jag lördag och söndag enligt schema. Så jag hoppas att jag slutar hosta, så att jag kan gå till jobbet! När jag hostar så hörs det att det är från lungorna det kommer, inte från halsen. Kan vara därför det tar lite längre tid att läka.


Idag har Knut fått äta äpple till mellanmål och självklart måste ju kissen Isak vara med och äta äpplen, då äpplen är hans favoritfrukt ;)


Och grattis till Knuts buskompis

Hampus som fyller hela 2 år idag!! :D

Av Lisa Öqvist-Häggström - 21 mars 2012 11:32

När jag låg nere i gästrummet häromdagen för att svalka min feber, så började bäbisen att sparka rejält. Det var riktiga sparkar som verkligen syntes på magen. Men precis som vanligt när jag tar fram kameran för att filma, så slutar den :P när jag filmar så rör den sig fortfarande, men inga såna sparkar som syns rejält :PAv Lisa Öqvist-Häggström - 20 mars 2012 12:11

Inatt har jag sluppit febern, väldigt skönt! Men har ändå inte sovit superbra inatt, har legat och vridit mkt på mig och vaknat några gånger. Jag har fortfarande hosta, snuva, huvudvärk och halsont. Men så länge jag slipper febern så äre faktiskt ändå ganska bra, att slippa svettas och frysa fram och tillbaka är väldigt skönt. Tyvärr så har jag inte så mkt till matlust, åt en varmkorv igår och idag har jag hunnit få i mig en smörgås och ett glas juice. Det förbättrar ju inte min huvudvärk direkt =/ innan Andreas for så köpte han några drickyoughurtar och kräm åt mig, ska försöka få i mig det under dagen. Det är väldigt skönt att Knuts mormor är ledig och kan ha Knut hos sig! Jag vet inte hur jag hade orkat vara hemma med Knut och vara sjuk samtidigt =/Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se