mammatillknut

Alla inlägg under mars 2012

Av Lisa Öqvist-Häggström - 19 mars 2012 18:20

Nu har man gått in i vecka 30, så nu är det 10 veckor och under 80 dagar kvar. Det betyder att jag varit gravid i över 200 dagar :) jag mår fortfarande väldigt bra, har haft lite lite halsbränna förra veckan men annars ingenting. Det känns väldigt lyxigt faktiskt att få må såhär bra :) synd bara att jag fått feber igår, det har fortsatt inatt och under dagen. Tappat rösten har jag oxå gjort, till och från. Knut är hos sin mormor och vi får se hur länge han blir där och Andreas kör upp till Gällivare ikväll. Så ja blir alldeles ensam här hemma!


ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 18 mars 2012 19:28

Just nu är Andreas på affären och köper lite glass åt mig! Jag har nämligen feber, närmare bestämt en feber som pendlar mellan 38,1-38,5. Och då vill jag äta glass, men det sista glassen är uppäten och därför får Andreas fara och köpa mer :P det betyder att Andreas blir hemma imorgon och jag kommer mest troligen att sova nere i det kalla gästrummet. Han får fara imorgon och jobba, för Knuts mormor är ledig tisdag och onsdag och Knut får vara med henne om jag blir fortsatt sjuk. Det är inget jag vill, då både jag och Andreas varit borta väldigt mkt senaste tiden och våra lönecheckar kommer inte att bli dom största denna månad...

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 18 mars 2012 13:40

Gissa vad vi gör idag! :) /Lisa

Av Lisa Öqvist-Häggström - 17 mars 2012 16:38

Idag har vi haft en riktig LAT-DAG! Vi har inte gjort ett piss på hela dagen! Vi har faktiskt mest legat i soffan och sett på tv ;) det har varit både skönt och inte skönt, skönt att inte göra ngt men sen så känner man sig så jävla lat :P snön har trasat utanför i princip hela dagen, med ett litet kort uppehåll. Tom jag som gillar snön, tycker att nu får det väl ändå räcka! Inge mera snö nu! Som tur är har det varit plusgrader hela dagen, så förhoppningsvis så har snön smält bort väldigt fort. Näe nu ska vi ta och fortsätta lata oss ;)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 16 mars 2012 18:13

Idag har vi följt med pappa Andreas till skoteraffären, då han beställt delar därifrån tidigare i veckan. Vi förstod att Knut skulle älska att vara där inne och så blev det :) direkt vi kom in i affären så började han peka och säga "skoooter" och det fanns ju skotrar överallt, så han hade väldigt fullt upp ;) vi blev det vääääldigt länge då dom hade klantat till i beställningen, så dom försökte åtgärda misstaget och det tog sin lilla tid. Så gissa hur många skotrar Knut att provsitta på ;) han var i himmelriket goungen! :)


Av Lisa Öqvist-Häggström - 15 mars 2012 06:28

Idag kommer jag och mina arbetskamrater sitta på Folkets hus hela dagen lång! Vi har nämligen utbildning mellan kl 8-16. Frågan är hur länge jag kommer att orka sitta ner, för jag kan garantera att jag lär få ont i ryggen =/ sen så blev det ju ingen bra start på dagen, då Knut varit vaken mellan kl 24.00 - 02.00 Och jag fattar inte alls varför! Jäkla unge :P men det absolut bästa med idag är ju att Andreas kommer hem ikväll! :D och jag är ledig hela helgen, så vi kommer att hinnas umgås mkt innan han ska tillbaka till Gällivare och jobba!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 14 mars 2012 05:45

Idag blire jobb 7-15! Skulle egentligen vara ledig, men chefen ringde och frågade om jag kunde komma in xtra och jobba och självklart ville jag det då jag varit tvungen att stanna hemma så mkt nu senaste tiden. Så det blir dagis idag för Knut och det har han inget emot :)


Jag har tidigare kollat in Råd och Röns test på syskonvagnar, då vi kommer att behöva en såndan till sommaren. Vi har inte hur mkt pengar som helst, så vi vill inte spendera allt för mkt på en sådan! Den vi fastnat med för är Carenas Dobule Swing. Den har två nackdelar som jag och Andreas kan se och det är att handtaget inte är justerbart och sittdelen går endast att ha framåt/ifrån sig. Handtaget gör inte så mkt att det inte är justerbart, jag som är kort har ändå hittat en ganska bra ställning att gå med den och tror att jag skulle klara av att inte justera handtaget. Men sen det där att sittdelen inte går att vända är en liten nackdel, för det betyder ju att man måste ha bäbisen framåtvänd väldigt tidigt. Men sen är ju frågan om man måste ha syskonvagnen då? Knut kanske lika gärna kan åka ståbräda eller ngt annat då det är dax för bäbisen att flytta sig från liggdelen.Carena fick ganska bra betyg och kom på tredje plats i testet, vilket känns väldigt bra. Som kommentar var Carenas nästan den enda vagnen där det stod "bra köp" och det är också väldigt positivt :) det är ju tammetusan en hel vetenskap det här med syskonvagnar! Har hunnit kolla upp syskonvagnarna mer än vad jag gjorde med enkelvagnen :P


Av Lisa Öqvist-Häggström - 13 mars 2012 17:14

Igår hade jag tid hos barnmorskan och eftersom att jag var förbjuden att gå på jobbet, så ringde jag till henne för att meddela det. Men efter att ha pratat en stund, tyckte hon att om jag gick raka spåret in och raka spåret ut så kunde jag komma till henne. Så efter jag lämnat Knut på dagis så promenerade jag ner till sjukhuset för att besöka barnmorskan. Både jag och Andreas gillar våran barnmorska väldigt mkt! Hon är hur duktig som helst och hon är rak på sak oxå :) näe hon är verkligen bäst!


Vecka 29 (28 + 1)

- SF-mått: 26 cm

- Hjärtljud: 131 slag/minut

- HB: 120

- B-glu: 5,1


Hjärtljuden låg mkt lägre än vad det tidigare legat, ens inte Knut låg så lågt ngn gång när vi lyssnade. Sen är jag väldigt nöjd för mitt hb ligger på 120 och jag äter INGA tabletter, varken vitamin- eller järntabletter! Så jag är väldigt nöjd över mitt hb :) men det lär säkert sjunka senare och då får jag börja med järntbl, men så länge jag slipper dom är jag väldigt glad! Sen låg bäbisen med huvudet neråt, men fortfarande väldigt rörligt huvud och långt ifrån fixerat. Men det är ju x antal veckor och månader kvar, så den hinner ;)

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se