mammatillknut

Alla inlägg under mars 2012

Av Lisa Öqvist-Häggström - 6 mars 2012 11:20

Alltså det är konstigt att nu när Andreas är hemma, så sitter jag uppe mkt mkt mkt längre än vad jag brukar :P vi gick och sova långt baki kl 24.00 igårkväll och man känner sig lite småseg idag ;) men nu är vi mätta efter lite lunch i magen och då ska Knut gå och sova på en stund, så då ska jag lägga mig på soffan en liten stund ;)


Annars så var Andreas till läkaren igår igen, han fick lämna nya prover och blev lite mer undersökt. Vi har ringt idag och frågat vad proverna visade och det enda som syntes var en virusinfektion. Men det är en eventuellt misstanke om halsböld, vilket vi inte hoppas på! Men alla symtom han har bla svårt att svälja och strålande smärta mot ena örat, stämmer in på halsböld. Så vi får se vad det leder till.


Snöröjjning på g utanför köksfönstret = en glad Knut

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 5 mars 2012 19:38

Nu går vi in i vecka 28! Tycker att tiden just nu går lite långsamt och det känns som en hel evighet kvar till juni! Fasiken vi har ju 2 meter snö ute, då känns faktiskt sommaren väldigt avlägsen :P men här är det annars som vanligt, jag mår väldigt bra och besväras inte allt för mkt av graviditeten :) föregående vecka har jag knappt haft ont i svanskotan heller, vilket har varit skönt. Och sova hela nätterna gör jag än så länge, förutom dom nätter då Knut vaknar och vill ha tutten :)


Jag har kommit på en sak, jag och Andreas har inte köpt en enda grejj åt bäbisen. Normalt eller inte? :) vi har ju allt som vi behöver, förutom en syskonvagn och den har vi lagt på hyllan för tillfället. Har ni sett priserna på dom?


ANNONS

VAB

Av Lisa Öqvist-Häggström - 5 mars 2012 11:27

Ungefär kl 24.00 så vaknar jag av att Knut grinar, jag går in till honom och lägger ner honom som vanligt. När jag lägger ner honom så märker jag att det är väldigt kladdigt i sängen... då tänder jag en lampa och upptäcker att hela Knuts säng och hela Knut är full i spya... så då äre bara att ta upp honom från sängen och börja tvätta av honom och börja renbädda sängen. Andreas hör att jag håller på att stöka omkring och kommer även in han och hjälper mig. Som tur så är Andreas fortfarande småkrasslig och bestämt sig för att stanna hemma åtminstione idag. Väldigt skönt kan jag ju säga! Men eftersom att Andreas är sjuk fortfarande, bestämde jag mig för att ringa och vabba, jag kan ju inte föra Knut till dagis bara några timmar efter han spytt. Efter att vi lagt Knut igen så slocknar han på två röda, men vaknar 5 eller 6 gånger innan klockan hunnit bli morgon. Han har sovit välidgt oroligt och idag är både jag och han väldigt trötta. Så det var nog tur att jag ringde och vabba, annars hade jag gått som en zombie på jobbet =/


Till frukost har Knut tagit två tuggor från sin smörgås och till lunch har han ätit kanske 4-5 gafflar. Så på det sättet märker man att han inte riktigt är frisk. Plus att han vill dricka vatten hela tiden och det förstår man, då han spytt så mkt inatt.

Av Lisa Öqvist-Häggström - 4 mars 2012 21:39

Idag har jag jobbat 7-15, har haft en väldigt lugn och skön dag på jobbet. Sen när jag kom hem lagade jag mat åt Knut och Andreas, som var ute och åkte bob. Efter maten så la jag mig på soffan och slockna på två röda :P Andreas och Knut drog till affären för att handla lite, men det märkte jag inte ens :P sen när Knut gått och sova, slockna jag en gång till på soffan :P så jag har fått ihop några timmars sömn efter jobbet ;)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 3 mars 2012 20:06

Imorse drog Andreas iväg med skotern för att köra, jag kände att jag inte orkade komma med. Så jag och Knut for med hans morfar ner på stan och gick runt på Kalix Vinterdag :) Knut tyckte det var jättekul och han fick bla rida på en ren, sitta i en brandbil och sitta i en bandvagn. Till både brandbilen och bandvagnen var det kö, men Knut gillade inte alls att stå i kö. Han ville hemskt gärna tränga sig förbi ;) så där fick man säga åt honom att vänta, vilket inte var det lättaste. Helt perfekt väder har vi haft oxå, sol med klarblå himmel och flera plusgrader :DKnut gick och höll morfar i handen nästan hela tiden, så jag gick med vovve Ronja i barnvagnen. Ngt som var väldigt roligt med det, var att folk vände sig ofta om för att titta på vad som kunde finnas i barnvagnen och lika förvånade blev alla när vovve Ronja låg där istället för ngn bäbis ;) jag vet inte vad dom trodde egentligen, Knut är inte ens 2 och jag är gravid, ska jag ha en bäbis oxå? ;)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 2 mars 2012 20:28

Just nu så sover både Knut och Andreas, så jag sitter själv framför tvn och äter glass och tittar på SVT1 och Minuten :) eller jag är egenligen inte själv, 3 katter bråkar om vem som ska ligga i mitt knä ;) annars har vi inte gjort så mkt idag, Knut har sovit till kl 10.00 på morron och det är ju alltid typsikt att han gör det när Andreas ska stiga upp med honom :P


Imorgon är det Kalix vinterdag nere på stan, vi har inte riktigt bestämt oss om vi ska gå på det eller inte. Dom lovar ju bra väder och då vill vi ju hemskt gärna köra skoter! Man får ju köra ner skotern på stan imorgon, men frågan är om man tar sig in till stan med pulkan baki skotern. Näe vi får väl se imorgon hur vi gör :)


Av Lisa Öqvist-Häggström - 1 mars 2012 23:03

Som vi längtat efter denna app :D den utlovades redan i oktober, men än så länge har den inte synats till. Men nu äntligen så kommer den! :D


Av Lisa Öqvist-Häggström - 1 mars 2012 18:51

Natten har varit lugn på jobbet, vilket har varit väldigt skönt :) jag ska ut och jobba inatt oxå, då behöver jag inte jobba på lördagkväll :D så jag går av imorgonbitti och ska inte tillbaka först på söndagmorgon. Knut och Andreas kom och väckte mig kl 15.00, då Knut vaknade från sin tupplur. Då låg jag nere i gästrummet och sov med öronproppar i öronen och en katt bredvid mig :)


När jag stigit upp och vi ätit lite frukt, drog vi till Knuts mormor för lite gomiddag! :) efter maten när vi satt i soffan, åt jag lite glass. Det tyckte Knut var väldigt spännande och stal hemskt gärna glass från mig ;) det slutade med att han blev lite kladdig!


Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se