mammatillknut

Alla inlägg under april 2012

Av Lisa Öqvist-Häggström - 24 april 2012 10:05

Stort grattis till Knuts morfar

som fyller 54 år idag!!


Bild från tidigare i vinter då vi var och körde skoter i vackert väder

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 23 april 2012 19:41

Vi var ju som sagt och såg på Takida i lördags. Det händer ju inte allt för ofta att det kommer stora band hit upp till lilla miniKalix, så självklart var man ju tvungen att gå och se dom :) det var blandat med folk där, det var barnfamiljer, småkläppar, ungdomar (passar jag in där?!) och självklart fyllkärringar och fyllgubbar. Vi satte oss på läktaren, satt nästhögstupp och hade väldigt bra utsikt. Bredvid oss och nedanför oss satt en barnfamilj, så vi hade det väldigt lugnt hos oss. Vi kunde bara njuta av det dom spelade :)


Tyvärr så blev jag lite besviken då dom spelade så kort =/ när det gått 1 timme och 15 minuter var dom färdiga, så då började jag och Andreas att gå neråt för att slippa den största trängseln. Men vi ställde oss och tittade färdigt sista låten, för att se om det blev ngt xtranummer. Jo 3 xtranummer hade dom och sen vare slut. Så efter totalt 1 timme och knappt 30 minuter var dom färdiga, jag hade räknat med minst 2 timmars spelning. Men det var roligt och dom var bra :) även om dom kallade oss för skitiga norrlänningar ;)


ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 23 april 2012 11:22

Igen äre måndag och start på en ny graviditetsvecka, denna gång kliver jag in i vecka 35 :) veckorna går ganska snabbt tycker jag och snart är det nedräkning! Jag har ju lite småbesvär med in ljumske, men annars så får jag må fortsatt bra :) ingen halsbränna har jag och jag slipper gå på toaletten på nätterna, vilket betyder att jag får sova på nätterna. Jag tycker inte heller att jag börjar svälla ngt på kvällarna, eventuellt då och då vid fotlederna, men inte alls mkt. Jag har börjat bli lite småklumpig när jag ska ta mig ur sängen, men det är mest för att jag inte kan rulla på sidan ut från sängen för där ligger katterna :P så om katterna inte ligger i sängen, då tar jag mig ur sängen ändå någorlunda bra :)


Av Lisa Öqvist-Häggström - 22 april 2012 21:40

Även idag har vi haft fullt upp från det vi steg upp, för idag skulle nämligen Emilios lillasyster Carisma döpas! :D det blev lite småstressigt innan vi kommit iväg. Vid uppstigning på morgon blev det snabbt frukost och gjorde oss i ordning, sen plockade vi upp en snygg Knut från sin mormor och så drog vi till Luleå och domkyrkan där.


Stort grattis till Knuts kompis LUCAS

som blir hela 2 år idag!! :D

Av Lisa Öqvist-Häggström - 21 april 2012 16:42

Idag har vi haft fullt upp hela dagen och dagen är inte slut ännu! På morron kom Jens och Hampus förbi och det var fullt ös för pojkarnas del direkt Hampus klev in genom ytterdörren! Knasungar :) sen vid lunch for vi med Knut till hans mormor, åt lite lunch, lämnade Knut där och drog vidare till ikea. På ikea har jag och Andreas gått i lugn och ro och köpt bla en ny spjälsäng åt bäbisen. Vi köpte den billigaste ikea har, inget märkvärdigt alls. Vi hann även förbi en sväng på barnens hus och spanande in 2-års presenter till Knut :)


Nu är vi hemma och mellanlandar några timmar, för sen ikväll ska vi gå och se på Takida! :D jag gav två biljetter åt Andreas i Alla hjärtansdag-present och ikväll spelar dom :) så då vet ni vad vi hittat och hittar på idag! :D


Av Lisa Öqvist-Häggström - 20 april 2012 20:22

I eftermiddag har vi varit med Knuts morfar och ätit American BBQ buffé! Buffé är ju så himla gott :D men tyvärr så hade dom inte lika många köttsorter denna gång som förra gången och då blir man ju lite besviken =/ men det var gott det som fanns där iaf. Knut satt stilla hela tiden vi var där! Hur ofta händer det som han sitter stilla i stolen ute på resturang? ALDRIG! Han vill alltid upp och springa, speciellt när han ätit färdigt. Men i eftermiddag var han väldigt duktig och satt stilla hela tiden.


Efter maten drog Andreas iväg för att träna medans jag, Knut och hans morfar blev kvar en stund till. Vi 3 for även till träningen och spanade in dom en snabbis innan vi for hem. Knut ville HEMSKT gärna vara med och träna! Men det fick han inte då klockan var så pass sent, men kanske nästa gång :)


Av Lisa Öqvist-Häggström - 20 april 2012 12:09

Idag under förmiddagen har vi varit på utvecklingssamtal för Knut på hans dagis. Under tiden medans vi var inne, var han och alla hans dagiskompisar ute och lekte i det fina vädret :) det gick bra och vi småpratade ganska länge och tog upp vissa saker som vi inte var nöjda med och så.


Vi promenerade dit eftersom att det var sol, klarblå himmel, vindstilla och flera plusgrader. Väldigt skönt att promenera var det, även om det gick lite sakta för mig ;) Knut fick åka sitt vrålåk som han fick i 1-årspresent av Knuts moster Ida, Emil och Knuts morfar. Den är ju inte snygg, men den kan ju användas iaf :)


Av Lisa Öqvist-Häggström - 19 april 2012 21:54

Idag har jag varit en sväng till barnmorskan och före det fick jag lämna lite prover. Allt såg bra ut som vanligt och nu ligger bäbisen med huvudet neråt och påväg in i förlossningskanalen, men huvudet är fortfarande ruckbart. Jag sa till henne när vi satt och pratade att jag känt hur det ilat neråt senaste dagarna och att jag tror att den är påväg neråt i förlossningskanalen. Rätt hade jag :)


Mitt hb var bra (det hade tom stigit jämfört med förra provtagningen) och behöver inte äta järntabletter om jag inte vill. Men min puls var lite hög och hon sa att då kan jag om jag vill börja äta. Det var samma sak med Knut, att min puls blev hög och då började jag äta järntabletter. Men det är inget som jag kommer att göra, eventuellt att jag börjar äta vitamintabletter med järn i och det sa hon var helt okej. Tjurig? ;)


Vecka 34 (33 + 4)

- SF-mått: 31 cm

- Hjärtljud: 140 slag/minut

- HB: 123

- B-glu: glömt bort


Här bjuder jag på en magbild:

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se