mammatillknut

Alla inlägg under april 2012

Av Lisa Öqvist-Häggström - 19 april 2012 09:45

Knut är på dagis idag mellan kl 09.00-15.00 och efter jag lämnat honom har jag hunnit vara på coop och handla. Handlade bara lite smågrejjor, men kom ändå upp i över 700 kr. Men med alla rabatter som jag hade med mig, kom jag ner i 600 kr! Haha :D sen köpte jag två stycken blöjjpaket och dom kostar ju lite över 100 kr styck. Men då hade jag med mig en rabattkupong hemifrån på 50 kr samt att på coop har dom 20% blöjjrabatt, så hips vips fick jag 2 blöjjpaket för priset av 1! Känner mig riktigt nöjd faktiskt :)


ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 18 april 2012 10:48

Alltså hur kul äre att vakna på morgon och upptäcka att det snöat 10 cm under natten? INTE KUL ALLS! Fy nu är jag less på snön och vill att den ska försvinna, inte att det ska komma ny snö! Inte roligt alls! Och så fortsätter det ju självklart att snöa nu, så när det slutar snöa hare säkert kommit 15-20 cm snö! Sen äre ju självklart att det snöar när Andreas är uppe och jobbar, inte fan kommer jag att orka skotta gården nu :P


ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 17 april 2012 20:10

Grattis morbror Rikard som idag fått besked om att han kommit in

på Polishögskolan i Umeå!! Stort grattis igen!! :D

Så till hösten blire flytt till Umeå och självklart kommer vi att sakna honom här uppe i Norrbotten!


Av Lisa Öqvist-Häggström - 17 april 2012 13:58

Förmiddagen har jag och Knut spenderat hos Josse, Frida och Hugo :) dit kom även Emma med Edvin och Alice, så hela huset var fullt med barn! :D vi blev bjudna på älgfärs-låda till lunch och fika och glass efter det. Barnen fick hemmagjord blåbärsglass och den mumsade Knut i sig glatt :)


Av Lisa Öqvist-Häggström - 16 april 2012 19:45

Idag har jag, Knut och Knuts mormor dragit iväg till Happis och Ikea, där gick vi omkring och traskade x antal timmar. Kan säga att det kändes i mina fötter, ljumskar och jag var trött! Men det vare värt, alltid kul att fara på ikea :) vi åt lunch där borta och Knut brukar då få en bulle som han får äta efter lunchen, det fick han även idag men han var inte så intresserad av den. Näe han var mer intresserad av mormors chokladbakelse! Och han fick smaka, vilket är första gången han får smaka ngt sånt och ojj vad han gillade det! Hahaa ni skulle ha sett hans min :) men jag kan säga att efteråt var han inte så lätthanterelig, utan hade världens sockerrus i kroppen och hoppade omkring hela tiden! Så har jag aldrig sett honom och hoppas att det inte blir allt för många gånger ;)


Av Lisa Öqvist-Häggström - 16 april 2012 09:24

Det är väl ingen som har missat att det är måndag idag? Och när det är måndag så betyder det ju att jag gått in i en ny graviditetsvecka och denna gång går jag in i vecka 34! :D det är under 50 dagar kvar tills bäbisen kommer och det känns som en milstolpe. Jag mår fortfarande väldigt bra, förutom att jag har haft en släng av halsbränna i helgen, men det gick över fort. Sen har vi ju min högra ljumske som spökar, den spökar främst när jag går långt eller tar långa, snabba steg. Det som är väldigt skönt är att jag än så länge slipper springa uppe på nätterna och pinka! Får jag springa upp många gånger till Knut på natten, då brukar jag stanna och pinka en gång, men annars behöver jag det inte. Men det kommer nog snart :)


Av Lisa Öqvist-Häggström - 15 april 2012 19:58

Alltså det har snöat HELA dagen idag! Stoooora snöflingor! Och det som är mest irriterande är att dom lovade regn åtminstone på eftermiddagen, men jag har då inte sett så himla mkt regn, utan mest bara stoooora snöflingor! Sen närmare läggdags för Knut så försvinner alla moln och solen kommer fram! Men så irriterande! Jag fotade med mobilen när det snöade som mest och fast det var stoooora snöflingor, så syntes det inte så himla bra på kortet.


Av Lisa Öqvist-Häggström - 15 april 2012 10:31

Ååå nu börjar man bli less på all snö! Igår smälte all snö bort som kom tidigare i veckan, men självklart så hare snöat hela gårdagskvällen och natten och nu är all snö + lite till tillbaka... fasiken det är ju bara att ta fram Knuts bob och pulka igen och sätta bort hans trehjuling :P näe nu vill vi ha flera plusgrader och sol så att all snö försvinner!

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se