mammatillknut

Alla inlägg under april 2012

Av Lisa Öqvist-Häggström - 14 april 2012 11:15

Igår blev jag väldigt chockad när vi var ute, jag hittade nämligen en fjäril! Och jag tyckte väldigt synd om den för den gick i snön, kunde inte flyga och när försökte lyfta upp den var den nästan helt förlamad. Jag tänkte att jag skulle sätta den i solen, men det lyckades krypa under bron och där fick jag inte tag på den. Så jag misstänker att den frysit ihjäl inatt =/ vet inte varför fjärilen kommit fram redan igår, det är ju alldeles för tidigt!


ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 12 april 2012 13:34

Idag har Knut varit ledig från dagis och då hade vi planerat att vi skulle åka buss ner på stan för att möta upp Knuts mormor för lite lunch. Det är första gången som Knut fick åka buss och det gillades :) han blev lite överraskad när bussen kom och vi klev på den, det hade han inte förväntat sig :) på vägen ner till stan fick han sitta i barnvagnen och sen när vi skulle hem från stan, fick han komma upp och sitta i ett säta och självklart med bältet på. Det uppskattades väldigt mkt och han tom somnade sista 500 meter innan vi var vid våran hållplats :)


Det var första gången på 10 år som jag åkt lokalbussen här i Kalix och jag börjar undra varför jag inte åkt med den mera? För det kostar ju ändå bara en 10:a att åka, det är ju väääldigt billigt :) och helt perfekt att använda såna här dagar då det är riktigt skitväder och bara regnar!

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 11 april 2012 19:59

Idag har Knut varit på dagis mellan kl 9-15. Efter att jag tillslut tagit oss ner till dagis, efter mkt slit och släng med barnvagnen genom dom oplogade vägarna och blöstnön, så lämnade jag honom där och sen promenerade vidare till Angelica. Lucas var även han på dagis, så det var bara vi mammor utan barn = väldigt skönt! :D vi hade fruktansvärt trevligt och när klockan närmade sig lunch drog vi ner på stan för att äta. Sen när klockan helt plötsligt var 15.00, skjutsade Angelica mig till dagis så att jag kunde hämta hem lilleman. Sen har Josse, Frida och Hugo varit här i eftermiddag och busat! Även det har varit väldigt trevligt! :D så idag har både jag och Knut haft fullt upp, vilket är riktigt kul! :D


Knut älskar skotern, vare sig den är igång eller inte, så det var ju ganska självklart att vi skulle köpa en liten leksaksskoter åt honom. Gissa om han är tokig i den oxå! Han leker med den hela dagarna och när han leker med den är han väldigt högljudd! Jag försökte filma lite igår, men då var han inte riktigt lika högljudd som han brukar. Men han hörs iaf kan jag ju säga ;)


Av Lisa Öqvist-Häggström - 10 april 2012 17:15

Här kommer en dagsfärsk bild på magen! :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 10 april 2012 09:22

Nu är Knut på dagis och ska vara där till kl 15.00 Vi promenerade dit och ajaj vad ont det gjorde i min ljumske! Och ni som bor i Kalix vet ju om att vi har en djävulsbacke här ute på Djuptjärn och gissa hur skönt det var att gå i den, både ner och upp för den :P men Knut tog sig till dagis iaf.


Sedan ngn vecka tillbaka har Knut kommit in i ngn blygperiod och senaste gångerna när jag lämnat honom på dagis, så har han grinat. Det var inget undantag idag! =/ han tom började ta på sig sin jacka och overall för att få följa med mig... jag är van att när jag lämnar honom så springer han iväg och leker, jag hinner aldrig säga hej då till honom. Men förhoppningsvis går den här perioden över snabbt! Man får ju faktiskt ont i mammahjärtat när han grinar och vill följa med en.

Av Lisa Öqvist-Häggström - 9 april 2012 13:21

Idag äre måndag vilket innebär ny graviditetsvecka och denna gång är det vecka 33 som står på tur! :) allt flyter på här som vanligt, mår fortfarande väldigt bra om man bortser från att det gör ont i ljumskarna ibland. Än så länge så tycker jag inte att jag känns klumpig, utan är ändå ganska smidig ännu :)


Av Lisa Öqvist-Häggström - 8 april 2012 23:36

I eftermiddag har Knuts mormor, morfar, morbror Rikard, moster Ida och Emil, morbror Peter och Ulrika varit här för lite påskgrillning :) efter det så har Knuts morfar, moster Ida och Emil stannat kvar för att spela bingolotto. Tyvärr så vann ingen av oss, men vi var nära flera gånger ;)


Av Lisa Öqvist-Häggström - 8 april 2012 13:15

Under förmiddagen har vi idag hunnit med att handla och sen varit till Knuts gammelfarfar och farmor, då Knuts gammelfarfar Leo fyller år idag :) vi har blivit bjudna på gofika och så blev det en massa bus med alla barnbarn och barnbarnsbarn som fanns där! Knut tyckte att det var riktigt kul :) han har även fikat en hel del, så nu när vi kommit hem fick han hoppa i säng utan ngn lunch i magen och han slocknade direkt jag la ner honom i sängen :) det tar ju på krafterna att vara på kalas!


Annars så fortsätter vårat fantastiskt fina påskväder även idag, så idag blire grillat till middag! :D

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se