mammatillknut

Alla inlägg under april 2012

Av Lisa Öqvist-Häggström - 7 april 2012 17:02

Idag har vi hunnit vara ute med skotern och pulkan och grillat bla hamburgare. Med oss hade vi Knuts mormor, Knuts moster Ida och hennes Emil. Vi har haft jättefint väder och riktigt varmt :) nu är vi hos Knuts morfar och ska äta lite påskmiddag. När vi kom hit fick Knut ett påskägg av Knuts moster Ida och i ägget var det bla päron, majskrokar och en tröjja :)


ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 6 april 2012 13:51

På morron har vi farit till Knuts morfar och där har vi bla grillat lite souvas på muurikkan :) här är även just nu Knuts morbror Peter och Ulrika. Senare i eftermiddag drar vi vidare till Knuts mormor för lite gomiddag :)


ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 5 april 2012 09:18

Igår när jag gick hem från jobbet, så var det min sista arbetsdag! Så nu blire inge mer jobb först tidigast år 2013 och då helst hösten 2013 :) känns väldigt skönt faktiskt! Och gofikat jag hade med mig, var väldigt uppskattat :)


Min skrotbil som jag har, den har inte fungerat sedan i vinter då det var -30 grader, ngt fel med tändningslåset har det varit. Men efter att vi har haft plusgrader ute så har den börjat fungera igen. Andreas drog ju upp till Gällivare i måndags, vilket betydde att jag var tvungen att använda min skrotbil. Hela tisdagen fungerade den perfekt, inga problem överhuvudtaget. Igår på morgon gick jag ut och startade den, då var -12 grader men den startade utan problem. Väckte Knut och körde honom till dagis, utan några som helst problem. Sen när jag skulle backa ut från dagisparkeringen så stannade bilen och efter det så gick den inte igång :P då var klockan 06.45 och jag börjar kl 07.00 Jag ringde till pappa, men han var långt bort och kunde inte komma. Då ringde jag till mamma, hon hade redan hunnit komma till jobbet och satt uppe på avdelningen :P men hon var den enda som kunde komma, så hon fick helt enkelt sätta sig i bilen och komma och hämta upp mig! När klockan var 07.15 klev jag in på avdelningen, en kvart försenad! Men det gick bra, jag hade ringt och förberett mina arbetskamrater att jag skulle bli några minuter sen. Nog vare tur att mamma tog bilen till jobbet igår, annars vet jag inte hur jag hade tagit mig till jobbet!


Sen jobbade Andreas bara halv dag igår, så kl 14.00 var han i Kalix! Så när jag slutade jobbet kom han och hämtade mig och vi drog till dagis. Där försökte han få igång bilen, utan att lyckas :P så den fick stanna kvar där på dagisparkeringen några timmar till. Igårkväll for Andreas och hans pappa dit och sågade i tändingslåset och efter att ha sågat av halva tändningslåset, fick dom igång biljäveln :P så nu står den på gården så fint igen...

Av Lisa Öqvist-Häggström - 4 april 2012 05:45

Idag jobbar jag eventuellt mitt sista arbetspass för denna gång! Från och med idag är jag beviljad havandeskapspenning och behövde egentligen inte jobba idag om jag inte ville. Men jag har ju tänkt att jobba påskhelgen för att få lite xtra pengar, men att jag har ont i ljumskarna får mig och tänka efter. Vi är lite personal hela påskhelgen, bara 2 st på 11-13 patienter = väldigt tungt. Och tänk om jag står där på lördag kl 09.00 och inte klarar av att hjälpa till med några fler patienter, vad händer då? Barnmorskan tycker inte att jag ska jobba, hon säger att det i ljumskarna kommer ju inte att försvinna och kan eventuellt bli värre då jag jobbar.


Jag har iaf bakat gofika igårkväll och tar med mig det till jobbet, så pratar jag med chefen och så kommer vi fram till ngt då. Hoppas att vi får en lugn dag idag, så att vi har ngn möjlighet att fika :D

Av Lisa Öqvist-Häggström - 3 april 2012 19:32

Idag kl 13.00 har jag varit hos barnmorskan och det gick bra precis som vanligt :) vi småpratade om graviditeten och en del annat, precis som vanligt :) sen mätte vi magen och lyssnade på hjärtljuden och allt var normalt. Bäbisen låg med huvudet neråt, rumpan mot höger sida och benen uppe i vädret nästan. Men huvudet är fortfarande inte fast och det är ngt jag känner, för ibland är det huvudet som är uppåt och trycker.


Denna gång har vi inte tagit några prover, utan det blir nästa gång. Ska bli väldigt spännande då att se hur mitt järnvärde ligger, då jag än inte börjat äta järntabletter. Jag tror nog att jag får börja äta dom efter nästa besök ;) men så länge jag slipper, så gör jag det inte!


Vecka 32 (31 + 2)

- SF-mått: 30 cm

- Hjärtljud: 139 slag/minut

- HB: ej taget

- B-glu: ej taget


Av Lisa Öqvist-Häggström - 3 april 2012 11:04

Nu är Knut på dagis och ska vara där till kl 14.00 Idag har jag väldigt mkt som jag ska hinna göra innan Knut kommer hem! Men jag tror inte att jag kommer att hinna allt. Jag ska nämligen hinna tvätta fönstrena på övervåningen, tvätta några maskiner, rensa kattlådorna, baka till jobbet, byta gardiner, hinna äta lunch och mkt mkt mer! Känner att jag har väääldigt lite tid ;)


Igår före middagen så började vi att påskpynta här hemma :) vi har inget påskpynt alls, vet inte vars alla våra kycklingar och gula dukar tagit vägen, men lite påskris med påskfjädrar kan man ju alltid fixa :) Knut och Andreas var i söndags och plockade lite påskris, dom tog skotern ner på gården och det uppskattades mkt av Knut! Kan säga att kissarna gillade väldigt mkt att vi påskpyntade och dom ville hemskt gärna vara med ;)


Och självklart stort grattis till

Elina som fyller 26 år idag! :D

Av Lisa Öqvist-Häggström - 2 april 2012 18:20

Nu igen äre ny vecka och denna gång vecka 32 :) och jag kan fortfarande skriva att jag mår väldigt bra, det enda är att förra veckan har jag börjat känna av ljumskarna när jag går. Men det är kul att kunna känna att jag får må så pass bra :) jag mådde faktiskt lika bra med Knut vid den här tiden och mådde egentligen bra tills han föddes. Mina fötter är ibland lite svullna, det märkte jag häromdagen på jobbet när jag skulle ta av mig mina stödstrumpor (som jag alltid har på jobbet, oavsett graviditet eller inte ;). Jag fick knappt av mig strumporna och fick verkligen slita :P det var ngt som min kompis och arbetskamrat Kristina märkte och mest stod och skrattade åt mig ;)


Av Lisa Öqvist-Häggström - 2 april 2012 10:30

Nu sitter hela familjen i bilen och bilen är påväg mot Piteå. Vi är nästan framme och bilresan har gått bra :) Andreas far upp till Gällivare ikväll, så det blir mkt bilkörande för honom. /Lisa

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se