mammatillknut

Alla inlägg under augusti 2012

Av Lisa Öqvist-Häggström - 19 augusti 2012 11:45

Både till Knuts och Agnes namngivelse har vi använt oss av vattenpärlor som dekoration, vilket har förhöjt den dekorativa känslan på bland annat våra blommor :) vattenpärlorna kan användas som vi använde till dekorationer, men kan även användas istället för jord till blommorna och även på blomjorden. Pärlorna håller fukten hos växterna upp till 6 veckor.


Vattenpärlorna är väldigt enkla att använda, man sätter pärlorna i en skål och fyller skålen med 1 liter vatten och efter några timmar har vattenpärlorna expanderat över 100 gånger sin storlek och blivit till vackra pärlor. Vattenpärlorna är giftfria och kan återanvändas och vattenpärlorna finns i flera olika färger och utföranden.För att enkelt hitta vattenpärlorna så klicka in på www.vattenparlor.se. Jag kan varmt rekomendera denna hemsida, då dom är väldigt snabba på att skicka ut pärlorna och ger snabb och väldigt bra service via mejl! :)


ANNONS
ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 17 augusti 2012 15:54

...en 10 km lång promenad! Svettigt värre var det :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 17 augusti 2012 11:07

Vi var ju i förra veckan en sväng ner till Övik och hälsade på barnens moster Ida och Emil, när vi var där så gick vi ju självklart på stan och shoppade loss :) det blev mest kläder åt barnen och eftersom att Knut börjar på dagis nästa vecka, blev det mest kläder åt honom. Så nu borde han ha kläder så att han klarar sig hela hösten och lite till!


Av Lisa Öqvist-Häggström - 16 augusti 2012 14:14

Igår när vi satt ute på bakgården, låg Agnes på mage på ett täcke och hips vips från ingenstans så vänder hon sig över till rygg! Jag trodde att det var en slump och att täcket var knöligt och att det var därför som hon klarade av att rulla över. Men på morgon la jag henne i babygymmet på mage och så gick jag vidare för att duka fram frukosten. När jag kom tillbaka efter en liten stund så låg hon på rygg :) så då vände jag tillbaka henne på mage och med världens fart så låg hon på rygg igen! Jag sprang och hämtade kameran och vände tillbaka henne på mage och snabb som en blixt så låg hon på rygg igen, det var knappt så att jag hann fota! :) sådär har hon nu gjort flera gånger idag, så det var absolut ingen slump igår :D


Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se