mammatillknut

Alla inlägg under februari 2013

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 20 februari 2013 09:40

Denna cooling fick skjuts av pappa Andreas till dagis :) självklart måste man ju ha på sig pappas solbriller i bilen när det är sol ute! Vi har haft en hantverkare här sedan kl 08, så då har vi haft pappan hemma tills hantverkaren varit färdig.

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 19 februari 2013 19:44

Ikväll vare en lessen Knut som la sig i sängen då vi upptäckte strax före att vovve Ronja var kvar på dagis! Denna vovve har sedan den kommit hem med oss när Knut var 5 månader, inte lämnat Knuts sida! Har fått gå in till honom några gånger och då har han snyftat efter sin vovve. Förhoppningsvis går natten bra!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 19 februari 2013 10:10

Jag är just hemkommen från en svettig promenad i det vackra vädret! Fick en överraskning när jag kom hem, jag tog mig inte in på gården :P varför? Jo dom har hyvlat vägen under tiden medans jag varit på promenaden och det var stora isbitar i vägen! Men vilken tur att barnens morfar var en av lastbilarna som körde bort sånt och därför ringde jag bara till honom och bad honom be en traktor komma och öppna så att jag tog mig in på gården. Efter bara någon minut så kom det en traktor och öppnade upp åt mig :)

 

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se