mammatillknut

Alla inlägg under februari 2013

Av Lisa Öqvist-Häggström - 18 februari 2013 09:36

Det var en överlycklig Knut som steg upp på morgon, då hans morfar lovat att Knut skulle få komma och åka lastbil idag :) Knut tog sovmorgon och sovit till kl 09.00, så han fick slänga i sig en smörgås snabbt då morfar kom strax bakom kl 09. Knut hoppade av lycka när morfar kom och han hade knappt tid att äta sin smörgås :)

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 17 februari 2013 13:45

Förra helgen var som sagt stora rivningsrycket och då försvann förutom väggarna i bastun och datarummet, även väggarna i tvättstugan och lilla toaletten. Missa ni förra rivningsinlägget har ni det här och våran byggplan här!


ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 17 februari 2013 10:27

Eftersom att Andreas alltid jobbat borta på Alla Hjärtans Dag, utom våran första, så har vi aldrig direkt firat Alla Hjärtans Dag. Han har alltid skickat hem en blombukett och det har varit väldigt uppskattat från min sida, men annars har vi inte kunnat firat nå mer. Så i år jobbar han ju faktiskt hemma för första gången på många år när Alla Hjärtans Dag är, så därför bestämde jag mig på att slå på stort och bokade hotellrum! :) jag bokade både hotellrummet och barnvakt (bästaste mormor) 2 veckor i förväg, sen bokade jag bio-biljetter och bokade bord på resturang. Allt skedde ju självklart i hemlighet och Andreas hade inte en aning om något :)


På Alla Hjärtans Dag så lämnade jag barnen hos sin mormor strax efter lunch och så körde jag iväg till Luleå och checkade in på hotellrummet. Andreas jobbar ju I Luleå och slutar kl 16. Denna vecka åkte han med sin pappa Roger och därför gjorde jag upp med honom att han i alla hemlighet, skulle skjutsa Andreas till hotellet och där be honom gå in och hämta ett kuvert med hans namn på där rumsnyckeln låg. Måste tacka Roger för ett fantastiskt skådespelari, för Andreas blev totalt grundlurad, väldigt överraskad och lite chockad! :D


(Och ja det är jag som gjort hjärtat av rosenbladen!)


Vi begav oss iväg till resturangen för en 3-rättersmiddag och denna kväll hade jag valt O´Learys och vilket bra val var inte det! Vi är väldigt nöjda med maten där, maten bara smälte i munnen på oss! Till förätt åt vi Buffalo Wings, till varmrätt åt jag en väldigt mör entrecoté med pommes och bea-sås, Andreas tog pepparstek med grönpepparsås. Till efterrätt åt vi den mest himmelska efterrätten jag någonsin ätit, nämligen en Oreo-cookie efterrätt! Den rekommenderas starkt!Sen när vi var mätta och belåtna, gick vi vidare till bion där vi såg biopremiären av A good day to Die Hard! Sen när filmen var slut, gick tillbaka till hotellrummet där vi slocknade snabbt båda två! Sen skulle ju Andreas upp och jobba dagen efter, så väckarklockan ringde kl 06.15 men självklart lyckades Andreas att stänga av väckarklockan ;) så han fick sovmorgon istället och vi åt god hotellfrukost tillsammans kring kl 07.30 :)


Sen var vi hemma i Kalix och hos barnens mormor kring kl 17.00 där vi blev bjudna på gomiddag och då fick vi träffa våra älskade gullebarn! Det var första gången Agnes sov borta och det hade gått bara bra, dom hade båda varit så snälla :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 16 februari 2013 12:58

Vi har ju rivit lite smått på nedervåningen, men förra helgen blev den stora rivningsrycket! Då försvann alla väggarna som ska bort där nere och det känns väldigt öppet där nere just nu :) här får ni se bastun och datorrummet försvinna:
'
Av Lisa Öqvist-Häggström - 15 februari 2013 19:10

Alltid på Alla Hjärtans Dag så brukar Andreas skicka blombud till mig, då han alltid lyckats jobba borta den dagen. Även denna Alla Hjärtans Dag så han har skickat blommor, även fast han inte jobbat borta :) men vi var ju inte hemma igår, så jag har fått dom idag istället :D

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se