mammatillknut

Alla inlägg under februari 2013

Av Lisa Öqvist-Häggström - 12 februari 2013 15:45

Har precis varit och hämtat storebror på dagis, där jag på morgon lämnade honom blöjfri! Han har varit så duktig senaste veckorna och haft kalsonger på sig och ingen blöja. Till och med när han hade magsjuka och fick springa för att bajsa flera gånger, så hade han kalsongerna och gick på toaletten :) han fick på sig blöja när dom gick ut och lekte samt på vilostunden, men annars har han varit blöjfri. Jag packade extra kalsonger och byxor i dagisväskan, men det behöves inte då han inte haft en enda olycka på hela dagen :)

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 12 februari 2013 11:11

Bästadealenjust.nu så har dom just nu en jättebra deal på en mysfilt med ärmar! Dom har just nu 200 kr rabatt på den! Den finns i 3 olika färger: rosa, röd och blå. Mysfilten har ärmar, vilket gör att du inte behöver krypa ut från filten när du ska sträcka dig efter fjärrkontrollen för att byta kanal och man kan dricka den varma te-koppen helt utan problem :) jag och Andreas har varsin, jag en rosa och han en blå och dom är helt perfekta och används flitigt hemma hos oss!Bästadelanjust.nu har en Facebook-tävling som pågår just nu! Där kan man vinna en valfri vara från deras hemsida till sig själv och någon man tycker om :) så skynda er dit!


ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 11 februari 2013 13:33

Efter flera veckor med sjukdom, så är nu alla barn friska och vi får busa med kompisarna! :D

Av Lisa Öqvist-Häggström - 11 februari 2013 11:11

I helgen har barnens mormor varit förbi och lämnat flera nya pyjamaser åt Knut :) riktigt glad blev han, då det var Blixten-pyjamaser!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 11 februari 2013 09:01

Agnes gillar inte smörgås och grimaserar väldigt mycket när hon får in en smörgås i munnen! Men nu har vi haft uppehåll nån månad och testar nu till frukost igen. Men hon tycker fortfarande inte att det är någon höjdare ;)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 10 februari 2013 20:45

Här på Ekorrstigen så bor vi ju i ett blått sutteränghus med två plan. När man kommer in i huset så kommer man på övervåningen som består av hallen, kök, vardagsrum, toalett/badrum, vårat sovrum och Knuts sovrum. Det är en öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet, vilket vi tycker är väldigt praktiskt :)Sen när vi går ner en trappa så har vi ett minimalt datarum (det ryms inte ens en vanlig säng där inne), tvättstugan med liten toalett, ett minimalt förråd bredvid toaletten och en liten dusch, bastu, ett gästrum och två stora förråd. Sen där nere går man ut till altanen och bakgården.När vi då räknar ihop sovrummen så blir det ju ändå 3, vilket räcker till så att vi och barnen får varsitt rum. Men dom är fördelade på olika våningar vilket vi inte gillar! Vi vill helst att vi alla ska sova på samma våning, så att barnen slipper springa i trappan om dom vaknar på natten. Så därför har vi kört igång med en TOTAL-renovering på nedervåningen!


Vi ska behålla det stora sovrummet där nere och dit in flyttar jag och Andreas. Sen bygger vi dit 2 stycken mellanstora sovrum till barnen, bygger en ny tvättstuga, ett litet badrum och ett litet förråd som vi placerar under trappan. Vi tar bort det ena stora förrådet och behåller ett av dom och vi tar bort bastun. Vi kommer även att flytta på altandörren och ett fönster samt ta bort ett fönster. Sen så blir det en förändring på hur man kan gå där nere, just nu så går man till både höger och vänster. Men vi kommer att flytta lite på trappen och stänga av till höger, så att man bara kan gå till vänster. Det betyder att vi måste ta bort en vägg inne i tvättstugan för att kunna ta oss till vänster.Som sagt det blir en TOTAL-renovering där nere! Vi hoppas att vi hinner färdigt med renoveringen till sommaren och får flytta ner dit lagomt tills sommarvärmen kommer :)Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se