mammatillknut

Alla inlägg under mars 2013

Av Lisa Öqvist-Häggström - 7 mars 2013 17:13

Nu när Agnes blivit mer rörlig tycker Knut att det är jättekul!Och så har jag sett flera gånger att Agnes har en tendens att blunda när Knut går förbi henne, undra varför? ;)

ANNONS
ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 7 mars 2013 11:09

Jag var in på Kalix kommuns hemsida för att söka lite telefonnummer och då hittade jag detta:


Nämligen en Barnvagnsmarsch mot mödradödligheten! Barnvagnsmarschen är ett iniativ av RFSU och det är för att manifestera kravet att biståndmedel till preventilmedel, sexualundervisning och att säkra aborter ska öka. Barnvagnsmarschen arrangeras i flera städer runt om i Sverige imorgon 8:e mars!


Här i Kalix är det samling imorgon 8:e mars kl 12.00 på Folkets hus och sen går man vidare. Man behöver inte ha en barnvagn för att gå med i marschen! :) läs mer här på Barnvagnsmarschen Kalix på Facebook eller på Kalix kommuns hemsida!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 6 mars 2013 15:30

Har precis hämtat Knut från dagis och nu skottar vi bort all snö som kommit på morgon!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 6 mars 2013 13:05

Just nu så sitter jag på tisdagar och onsdagar och skriver på mitt examinationsarbete i handledningskursen som jag läser. Dom dagar har jag Knut på dagis till kl 16.00, men brukar försöka smita iväg efter kl 15.00 för att hämta honom. Det är en kurs som jag läser på distans via Luleå Tekniska Universitet, LTU och den är på 7,5 hp. Kursen behöver jag för att få handleda sjuksköterskestudenter på jobbet, vilket jag tycker är kul att få göra :) arbetet ska vara inlämnat senast måndag 18/3, men jag börjar bli färdig redan nu hela 2 veckor i förväg! Det känns väldigt skönt och det känns som att jag inte alls behövt stressa med arbetet, precis som det ska vara :) sen är det bara examinationsseminariumet kvar och sen är kursen färdig! Då ska jag inte läsa något mer på ett bra tag känner jag, då jag hela hösten först läst kardiologikursen på 15 hp och så den här kursen. Näe det får räcka på ett tag! Jag måste ju hinna vara lite mammaledig oxå ;)Av Lisa Öqvist-Häggström - 6 mars 2013 09:46

När Knut och Agnes låg under tvättstället på toaletten på morgon, så började Agnes krypa framåt och Knut var ju snabb på att följa efter :)

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se