mammatillknut

Alla inlägg under november 2013

Av Lisa Öqvist-Häggström - 18 november 2013 21:44

Jag myser med lillebror i soffan :)

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 18 november 2013 17:51

Här hemma har vi nu suttit och skrivit önskelistor till jultomten :) och vi har även hunnit skicka iväg brevet! Så nu kan vi bocka av en julgrej som är gjord. Lite väl tidigt kanske, men Knut har pratat om de så då vare lika bra att få det gjort :)

Det var inte direkt några överraskningar på Knuts önskelista, utan han önskade sig en massa traktorer, grävmaskiner och lastbilar precis det han alltid vill ha :)

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 18 november 2013 16:02

Jag har nu i eftermiddag varit på affären för att hämta ut ett paket. I paketet fanns det en massa nya kläder som vi köpt åt ungarna och det är alltid lika kul att öppna dom paketen :D

Det blev nya kläder åt alla barnen, vilket inte är billigt nu när man har 3 barn :P så om någon känner sig lockad att betala kläderna åt barnen, äre bara att hojjta till ;)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 18 november 2013 10:54

Här i huset har vi nu två små sjuklingar, då William vaknat inatt flera gånger med täpp i näsan. Så nu under morgonen har han fått ligga och sova i babysittern, så att näsan skulle vara fri. Agnes har sovit bättre inatt, bara vaknat nån enstaka gång. Hon har fortfarande lite feber och har på morgon sovit till kl 9.30, då gick jag och väckte henne :P även jag börjar bli lite smått snorig...

Av Lisa Öqvist-Häggström - 17 november 2013 20:24

♥  Idag blir lillebror 2 veckor ♥ 

Av Lisa Öqvist-Häggström - 17 november 2013 12:06

Idag har vi en lite småfebrig lillasyster/storasyster här hemma, det märks då hon stannar kvar för att mysa.

Av Lisa Öqvist-Häggström - 16 november 2013 22:15

Idag har vi varit hos barnens mormor på gomiddag och idag fick vi smaka Pulled pork. Jag var lite skeptiskt till det, men jag blev glatt överraskad och tyckte faktiskt att det var riktigt gott :D det gjorde vi alla! Så det lär mormor få göra fler gånger. Där var ju självklart barnens moster Ida, Emil och kusinen Theodore. Tyvärr så är deras Kalix-visit nu över och imorgon var dom hem =/ då har dom varit här i två veckor, dom kom samma kväll som William kom :) det kommer att kännas tomt utan dom!


Annars så gjorde ju självklart lillebror som han brukar och sov sig igenom hela besöket ;) tyvärr så visade sig Agnes inte från sin bästa sida... det blev tydligare under eftermiddagen då vi var där, att hon dragit på sig en förkylning =/ och det märktes verkligen på hennes humör, då hon bara grinade och grinade och grinade... enda gången som hon inte grinade var när efterrätten dukades fram ;) väl här hemma så somnade hon ändå ganska lätt i sängen, men hunnit vakna några gånger... så vi får se hur natten går, men misstänker att det kan bli en jobbig natt...Kvällen avslutade vi här hemma på Ekorrstigen framför en film och lite godis med Ida och Emil, lika trevligt som vanligt! :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 16 november 2013 14:06

Lillebror har varit vaken en stund på förmiddagen, men nu sover han så gott :) det är svårt att sluta titta på honom!

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se