mammatillknut

Alla inlägg under januari 2014

Av Lisa Öqvist-Häggström - 28 januari 2014 17:24

I julklapp av sin moster Ida så fick William en grön bumbo! :) den har William fått provsitta i för första gången nu :) kan ju säga att storasyster var något avundsjuk och ville så fort som möjligt få bort William från den så att hon kunde sätta sig i den ;)

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 28 januari 2014 14:03

Det är länge sen det kommit upp någon veckomatlista här i bloggen, men här kommer denna veckans matlista:

  

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 28 januari 2014 09:46

Barnen är på dagis och jag sitter framför tvn och äter frukost. Andreas är hemma även idag pga sin förkylning, så han fick stiga upp med ungarna och skjutsa dom till dagis.

Williams natt har gått ändå någorlunda bra, men sen vaknade han kring kl 05.30 för mat och efter det har han fått hosta och spy slem. Så när min väckarklocka ringde var det så skönt att Andreas var hemma och jag putta till honom och han fick stiga upp med ungarna och skjutsa dom till dagis.

Av Lisa Öqvist-Häggström - 27 januari 2014 22:03

Ikväll har jag lillebror i famnen, tror att förkylningen tar på lillebror. Förhoppningsvis går natten bra!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 27 januari 2014 19:12

Idag på förmiddagen har vi varit en sväng till barnmottagningen. Anledningen den här gången var att William är lite förkyld (precis som resten av familjen...) och inatt har han haft lite problem med slem. Så på morgon ringde jag dit och fick en tid nu under förmiddagen. Så först for vi till Josse och barnen där vi åt god brunch, sen kom sjuka pappa Andreas och plockade upp mig, Agnes och William och vi for då till barnmottagningen. Knut stannade kvar hos Josse och busade för fullt med Frida och Hugo, dom hann tom baka chokladbollar :)På barnmottagningen så lyssnade läkaren (hon som vi hade förra gången) på hans andning och lungor. Hon tyckte att han lät bra och det gjorde han, det var stor skillnad jämför med under natten. Men han fick iaf inhalera och han fick lämna ett CRP.Han gillade inte att inhalera, men det förstår man... sen så fick han även grina när hon stack han i tummen. Tur så behövdes det bara stickas en gång då blodet bara rann ur honom. CRP var på 6, så då vare ingenting. Efter besöket på barnmottagningen, for vi tillbaka till Josse och barnen där vi blev hela eftermiddagen :) Knut har haft jättekul där borta!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 27 januari 2014 10:47

Vi är hos Josse och barnen på brunch! :D vi blir bjudna på bananplättar med bär och kokos, äppelscones med marmelad, vaniljyoghurt med bär och te :D riktigt mumma!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 26 januari 2014 16:02

Vi har ju under förmiddagen hunnit vara ute några timmar och sen här inne har vi städat, lekt och skruvat ihop Ikea-möbler. Så det har inte funnits någon tid till att sova för lillasyster. Agnes klättrade upp i sin stol för en liten stund sen och jag gick iväg för att hämta leksaker åt henne. Lite chockad jag blev när jag kom tillbaka och hann se detta:


Andreas höll på att hamra och skruva med skruvdragen och ändå så somnade hon :P hon vaknade inte heller av att Knut gick fram å putta på henne. Nu har vi lagt henne i soffan där hon får slumra en stund till :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 26 januari 2014 10:56

Idag äre bara -10 grader, då går vi ju självklart ut! :)

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se