mammatillknut

Alla inlägg under februari 2014

Av Lisa Öqvist-Häggström - 26 februari 2014 14:20

Efter att vi lämnat ungarna på dagis, så körde vi vidare till Pålänge. Det är en liten by utanför Kalix där Andreas farmor och farfar bor. Dom bor i en liten stuga precis vid havet. Så i det här grådisiga vädret har vi varit där och först fikat, sen har vi kokat palt och ätit det och efter det glass med blåbär :) riktigt gott och trevligt hare varit! Nu är vi påväg därifrån och ska hämta ungarna från dagis :)

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 25 februari 2014 23:29

Ikväll när William skulle gå och sova, så lämnade Knut sitt gosedjur Vovve Ronja hos William. Han har gjort det någon gång tidigare också. Det är ett bevis på att han är en bra storebror, när han så snällt lånar ut sin allra käraste ägodel <3 annars så har Knut aldrig varit eller sovit utan sin vovve, men för sin lillebror kan man vara utan den :)

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 25 februari 2014 14:44

Självklart vare ju semlor som jag bakat idag! :D

Av Lisa Öqvist-Häggström - 25 februari 2014 07:52

Nästan varje måltid så har Knut sällskap i form av kissen Polly :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 24 februari 2014 23:03

Tidigare idag var jag på djuraffären där jag köpte mat åt våra kissar. Den maten försvann helt spårlöst tills nu! Jag hittade den i komposten :)) Agnes gick runt med dom tidigare ikväll och hon tyckte väl att kattmaten passade där :))

Av Lisa Öqvist-Häggström - 24 februari 2014 18:38

Idag har det gått bra och William har ammat hela dagen :) även om han kanske inte ätit jättemycket, så är det ett stort steg i rätt riktning då han vill amma. Men ikväll så ville han inte amma och då äre bra att han har kvar sonden!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 23 februari 2014 22:01

Ikväll strax före kl 20 så kom vi hem, riktigt skönt! Det gick bra att köra, alla ungarna skötte sig bra :) även mormor skötte sig ;)) tidigare idag så var vi upp på Öviks sjukhus och barnavdelningen där William blev utskriven. Hans lungor låter bättre, infektionsvärdet var perfekt och han hade gått upp i vikt, så nu behöver han bara börja äta mer! Sonden lämnade dom kvar då vi skulle köra hela dagen, vi ska ringa upp till barnmottagningen här imorgon och förhoppningsvis får vi komma dit så att dom kan dra sonden där :) vi fick med oss en epikris som vi ska lämna till dom där uppe på barnmottagningen.

Vi fick med oss en epikris som vi ska lämna till dom på barnmottagningen.

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se