mammatillknut

Alla inlägg under mars 2014

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 16 mars 2014 19:12

I vanlig ordning på kvällen, så läser vi en Bamse-tidning i Knuts säng :) mysigt!

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 16 mars 2014 17:36

Idag när vi steg upp var det -2 grader och strålande sol, precis det vädret som vi hoppats på! För vi hade idag planerat in att vi skulle fara på vinterns första skotertur :D det har ju varit en dålig vinter och dåligt skoterföre i vinter, men nu jäkla vare perfekt väder. Man har kunnat köra lite då och då i vinter, men då så har skotern varit trasig eller inte hemma! Men nu är den lagad och hemma, självklart måste vi köra iväg en sväng då innan vintern slutar.

Ungarna har varit helt lyriska hela morgonen och väntat med spänning :) väl ute så tog det ganska snabbt att packa skotern och pulkan. Knut och Andreas körde skotern. Jag, Agnes och William satt i pulkan, eller ja William låg i liggkorgen :)


Vi har grillat pinnbröd, grillat korv och druckit varm choklad i en grillkoja :) och varmt hare varit i solen! Sen har vi hunnit vara till slalombacken och åkt i den ishalkiga pulkbacken. När vi sen körde hem så var det Agnes tur att få åka på skotern och Knut satt med mig i pulkan :) William han sov då före vi for, hela tiden vi var borta och efter vi kom hem, han missade hela skoterturen :P

Nu är vi hos barnens mormor där vi äter go-middag! :D

Av Lisa Öqvist-Häggström - 16 mars 2014 08:41

Inatt har min minsta solstråle sovit hela natten, han har inte vaknat en enda gång utan sovit natten igenom :D det känns väldigt skönt att han inte behöver äta något på natten. Innan han blev sjuk så var han påväg att sluta äta på natten, men så blev han sjuk och helt plötsligt var han tvungen att få mat även på natten och det blev så mycket som 3 gånger en del nätter! Men nu är vi förbi det och det känns så himla skönt :D

Att han denna morgon vaknade strax efter kl 07 gör absolut ingenting. Är man duktig och sover hela natten utan mat, så får man vakna tidigt :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 15 mars 2014 16:30

Vi har varit ute på bakgården nu hela eftermiddagen, varför? Jo barnens morfar har varit här med traktorn och tagit bort snön på baksidan :) så nu hoppas vi på att våren kommer fortare här hos oss. Idag fick även Agnes åka med och hon tyckte att det var jättekul och ville inte stiga ut ur traktorn :D


Vi har fått fram sandlådan, nu måste den bara tina fram så att ungarna kan börja leka i den :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 15 mars 2014 12:47

Knut hittade sin poliströja som han fått av sin morbror Rikard för ett bra tag sen :) men den är för liten och det är därför den varit bortplockad. Så morbror Rikard, Knut vill ha en ny! ;)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 15 mars 2014 08:40

Även inatt har lillebror klarat sig utan att äta :D när han vaknat kl 03 så har han fått tutten istället och det har funkat.

Av Lisa Öqvist-Häggström - 14 mars 2014 20:47

Nu har vi gjort dom sista semlorna som fanns i frysen, dom äter vi upp ikväll! :D

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se