mammatillknut

Alla inlägg under april 2014

Av Lisa Öqvist-Häggström - 14 april 2014 20:01

Efter jag kommit hem från jobbet och vi ätit middag så gick vi ut på en cykeltur :) Bumbibjörnen William fick testa åka i bäbis-trehjulingen :) Tyvärr så ramlade Knut med cykeln och fick styret på snoppen/pungen och självklart fick han jättesuperont stackarn! Men vi lyckades ju självklart lugna honom och fick han att cykla mer, han hade inte mera ont.

Men sen när vi gick in så plockade han upp en leksak från marken och helt plötsligt börja han grina för då märkte hur ont det gjorde. Sen när vi kom in hade han blödit lite från snoppen. Väl inne har han smågrinat ibland, men vi får inte titta så mycket på snoppen. Så vi får avvakta till imorgon och gör det fortfarande sådär jätteont, får vi ringa till vårdcentralen och boka tid.

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 14 april 2014 08:47

Jag sitter just nu på mitt nya jobb och många har haft funderingar om vars jag börjat jobba. Jag har blivit erbjuden en tjänst på MedHelp som arbetar med 1177/Sjukvårdsrådgivningen :) jag har tackat ja till att vara timvikarie då jag har min ordinarie tjänst på avd 3 på sjukhuset.

Jag går just nu en 3 veckors inskolning och jag har hunnit jobba 1 vecka och är inne på den andra veckan nu. Jag trivs jättebra här, det är jättebra personal här och det är ett jätteroligt arbete! Jag har aldrig trott att det skulle vara kul att jobba med telefonrådgivning, men jäkla vad fel jag hade :)

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 13 april 2014 10:29

Vi har ju haft både Knut och Agnes namngivelser här hemma i vår trådgård och självklart har vi planerat samma sak för våran lillebror William. Så nu är inbjudningarna skickade iväg och 17 maj kör vi! :D lite väl tidigt att ha kalas utomhus här uppe i Norrbotten, men vi måste köra det datumet för sen så är ungarnas födelsedagar, morbror Rikards examen, kusinen Theodores 1-års kalas osv osv osv. Så enda datumet vi kan var 17:e maj och därför så blire så :) vi får väl klä oss lite extra varmt om det skulle bli kallt! Men vi hoppas på en lika varm vår som förra året, för planen är ju självklart att vi ska vara utomhus även om det blir storm. Som tur är har vi ju vårat partytält :)


En sak som är annorlunda vid den här namngivelsen jämfört med dom två andras, är att vi kommer även att fira kusinen Theodore! :D det är något som vi planerat nu hela tiden, redan innan William föddes. Så det ska bli kul med dubbel-namngivelse :)Sen så kan vi ju självklart inte bjuda alla! Så är det ju alltid. Vi skulle varken få plats eller ha råd om vi bjöd alla i våra släkten eller alla våra kompisar och bekanta, så vi bjuder dom vi är närmast. Men ni som inte är bjudna behöver inte känna att vi ignorerat er eller så, utan det är helt enkelt en kostnadsfråga och det hoppas vi att ni respekterar. Ni får ju annars hemskt gärna komma och hälsa på oss när som helst :) dörren står alltid öppen!


Så just nu är förberedelserna i full gång, vi planerar, inhandlar grejjor och bakar :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 13 april 2014 08:28

Idag äter vi frukost framför tvn, det får man när det är söndag :) idag äter vi nybakat filmjölkslimpa och det märks på en gång att det är hemmabakat bröd, för båda ungarna äter flera skivor! Väldigt bra betyg :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 12 april 2014 19:33

Det tar ju verkligen på krafterna att vara ute från frukost och sen äta sen lunch, för mitt i allt som höll Agnes på att somna när vi satt och åt gröt! Det här ju aldrig hänt tidigare :P

Av Lisa Öqvist-Häggström - 12 april 2014 14:21

Efter frukosten så har vi gått ut och småpysslat i flera timmar. Det är så kul när våren kommer och man äntligen kan börja vara ute mer :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 11 april 2014 18:43

Fredag betyder myskväll! :D ikväll äter vi olika ostostbågar och ser på Flygplan: D

Av Lisa Öqvist-Häggström - 11 april 2014 11:57

På morgon så höll jag knappt på att ta mig till jobbet. Varför? Jo jag hade en Knut hängandes runt halsen på mig som sa att jag inte fick gå till jobbet :P så lite mys hade vi innan jag drog iväg för fredags-jobb 8-16!

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se