mammatillknut

Alla inlägg under maj 2014

Av Lisa Öqvist-Häggström - 28 maj 2014 08:00

Denna morgon testade vi tvn när vi åt frukost, det var hur bra som helst att äta frukost vid köksbordet och se på Nyhetsmorgon samtidigt! :D det rekomenderas!

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 27 maj 2014 20:52

I morsdags-present fick jag förutom teckningar av barnen, en tv upphängs i köket! Annars så ser jag på tvn i vardagsrummet vid frukosten, men det är ju bara jag som ser den från min plats vid köksbordet och den är ju några meter, men nu är den riktigt nära istället ;) ikväll har Andreas kopplat in med en massa klippande av antennkablar hit och dit! Så nu kan jag njuta av Nyhetsmorgon på riktigt nära håll varje frukost! :D i love it!

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 27 maj 2014 10:45

Igår blev vi bjudna på middag hos barnens morfar, det var barnens gammelfarmor som stod för matlagningen där :) först fick barnen åka lastbil med sin morfar en kort bit innan middagen serverades, ungarna älskar att åka lastbil! Sen efter maten så fikade vi, jag hade med mig lite bakrester ;) sen så fick ungarna åka en kortsväng med deras morbror Peter och hans lastbil, även det var riktigt skoj!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 26 maj 2014 21:54

Ikväll är Emelie här och äter upp Butterkakan som Andreas köpte åt mig igår! :D vi passar på att snacka en hel del medans vi "ser" på film ;)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 26 maj 2014 10:28

I namngivelsepresent har alla ungar fått en Tripp Trapp stol av barnens mormor, morfar, morbror Rikard, moster Ida och morbror Peter. Så det var ju självklart att William också skulle få en! Knut fick en vit, Agnes fick en rosa och William har fått en blå :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 26 maj 2014 08:53

Alla ligger och sover, det är bara jag och gladfisen som vaknat :D

Av Lisa Öqvist-Häggström - 25 maj 2014 20:23

Det har gått en vecka sedan vi hade Williams namngivelse och nu har jag lyckats få mig tid till detta inlägg :)


Vi har istället för att döpa både Knut och Agnes haft namngivelsecermonier för dom, vi har valt namngivelse istället för dop då vi inte är troende. Med dom andra barnen har vi haft namngivelserna ute i våran trädgård och det var självklart för oss att ha det även denna gång. På grund av så mycket aktiviteter och andra planer i början av denna sommaren med bla Knut och Agnes födelsedagar, morbror Rikards polisexamen, kusinen Theodores 1-årskalas och alla kompisars kalas, så fick vi ta Williams namngivelse redan 17:e maj. Det är lite väl tidigt att ha kalas utomhus här uppe i Norrbotten, men vi tog en chansning som nästan funkade :)


Dagen började med att vi klev upp allihopa och som standard hos oss, blev det bus på morgonen :) sen åt vi frukost och sen självklart fick alla ungarna hoppa ner i badkaren och bada.


Sen efteråt satte vi igång med att hacka grönsaker till salladen och efter det pynta tälten! Och i vanlig ordning så hade vi våra två tält (det lilla har vi fått av Andreas farmor och farfar, det tackar vi så hemskt mycket för!), där inne blir det mycket plats och vi rymdes lätt allihopa och vi var 55 personer! Eftersom att vi hade gemensam namngivelsecermoni med barnens kusin Theodore, så pyntade vi självklart i blått och grönt :)


När allt var pyntat färdigt och vi hade klätt på oss, så var klockan nästan 15.00 och det betydde att det strax var dax för start! Folk började komma och då blire självklart en massa mingel och bland ungarna bus! :) det hade varit mulet hela morgonen, men efter lunch så kom solen fram och värmde, det blev vi riktigt glada för. Men självklart precis före start så kom molnen snabbt och det blev mulet.


Sen självklart efter allt mingel och alla kommit, så körde vi den korta cermonin. Varken jag eller Andreas är ju några talare, så därför kör vi ju bara ett väldigt kort tal. Samma gällde för barnens moster Ida och Emil. Medans jag pratade så kom Knut fram och började även han hålla tal, vi fick oss alla ett gott skratt åt honom gullungen :D


Efter våran korta cermoni så fick alla gå in i tältet och sen dukade vi fram maten. Vi hade gjort Kycklingsallad och till det hade barnens moster Ida bakat bröd. Brödet fanns även som mjölkfritt alternativ tillsammans med mjölkfritt smör och mjölkfri ost. Till barnen hade vi kokat varmkorv.


Sen efter maten (och en hel del bus bland ungarna) så dukade vi fram fikat och tårtorna. Jag hade bakat kladdmuffins med ljus, mörk och vit choklad i sig, vaniljmuffins, chokladkakor i form av ugglor och grodor och chokladbollar. Självklart fanns det mjölkfritt fika också! Den stora tårtan hade jag fyllt med blåbärsmousse, nutellafyllning och blåbärsmousse. Den lilla tårtan var mjölkfri och den hade jag fyllt med blåbärsmousse, mjölkfri chokladkräm och blåbärsmousse. Båda tårtorna var riktigt mumsiga! Självklart var fikat det även mumsigt ;)


Självklart hade vi matchat kläderna på kusinerna och dom var så söta där dom satt bredvid varandra! :)


Vi vill tacka alla som kom och ville fira William på hans dag och vi tackar även för alla fina presenter som han fick! Vi uppskattar att ni tog er tid för att komma och fira våran söta lillebror William :)


Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se