mammatillknut

Alla inlägg under maj 2014

Av Lisa Öqvist-Häggström - 25 maj 2014 17:50

Nu i eftermiddag ser Agnes öga betydligt bättre ut än vad det gjorde imorse! Det är nästan inget rött kvar och bara lite svullet :) hon står ju inte direkt stilla så det är lite svårt att få ett bra kort, men lite så syns det!

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 25 maj 2014 10:56

Det tog ett tag efter vi stigit upp innan Agnes öppnade sina ögon idag, inte ens när hon åt frukost öppnade hon ögonen. Men när hon skulle dricka mjölk, fick vi henne till slut att öppna ögonen. Sen när vi satt ögondropporna i ögonen, så självklart efter det har hon haft ögonen stängda... men nu springer hon omkring och leker som vanligt med båda ögonen öppna :)

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 24 maj 2014 21:18

Hela vägen till akuten på Sunderby sjukhus, som tar 1 timme att köra, så blundade Agnes i bilen. Hon tittade upp någon enstaka gång, men annars blundade hon. Sen när vi kom in på akuten så öppnade hon ögonen, dels för att vi var på ett spännande ställe och dels för att det var så dämpad belysning. Hon var ganska pigg i början och lekte och åt banan :) men sen helt plötsligt fick hon ont i ögat igen och började blunda!

Efter att ha suttit någon timme på akuten, kom den jourhavande ögonläkaren äntligen! Han droppade bedövning i hennes öga och kikade sen, vilket inte var det lättaste. Men han såg ingen skada på hornhinnan eller bindhinnan, väldigt skönt! Med oss hem fick vi antibiotika-ögonsalva och en kortison-ögonsalva som vi ska sätta i hennes öga. Inte det lättaste :P har inte ögat blivit bättre på måndag, ska vi åka tillbaka för ny kontroll.


När vi var färdiga där drog vi in till stan för att köpa te och fika med Agnes :) det är ju klart att man måste få sig en chokladboll när man varit och träffat läkaren! :) sen for vi hem till barnens mormor där vi hann äta middag, sen vidare hem flr kvällsfika åt ungarna och sen fick alla tre hoppa ner i sina sängar! Förhoppningsvis sover Agnes bättre den här natten än förra!

Det enda Agnes ätit idag är bananen på akuten och chokladbollen efteråt! Stackarn lär vara vrålhungrig imorgon!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 24 maj 2014 13:34

Jag och Agnes har sovit till kl 10, hon har fått komma i våran säng och sova då hon vaknat flera gånger inatt och grinat och tagit sig för ögat. Sen när vi klev upp var hennes öga alldeles rött, svullet och rinnande. Hon la sig ganska snabbt i soffan och bara låg och blunda, hon vägra öppna nått av ögonen. Så vi har lännat storebror och lillebror hos mormor och sen dragit vidare till vårat länssjukhus Sunderby. Vi väntar på att ögonjouren ska komma hit...

Av Lisa Öqvist-Häggström - 23 maj 2014 21:35

Mitt i fredagsmyset hör vi en krasch inne i hallen och en Agnes som storgrina! Av någon konstig anledning hade hon börjat klättra inne i hallen på backarna vi ha där och högst upp på dom fanns en burk med målartvätt och penslar där i! Agnes fick självklart över all målartvätt i höger halva av ansiktet och kroppen och självklart rakt in i höger öga.... så Andreas tog henne direkt i duschen för att skölja bort allt och skölja ögat, medans jag ringde till Giftinformationscentralen där dom sa att förutom skölja, skulle vi åka till akutmottagningen. Så jag satte mig i bilen med Agnes och for dit direkt! Väl på akutmottagningen så sköljde vi ögat, inte kul då vi fick hålla fast henne väldigt hårt.... två gånger sköljde vi....

Efter vi sköljt ögat satt Agnes med båda ögonen stängda, hon till och ned vägrade spela spel på telefonen! Sen när läkaren kom in satte han bedövningsgel i ögat och inom 30 sekunder öppnade hon ögat! En liten skada på ögat har hon fått, men det ska läka. Med oss hem fick vi en ögonkräm med antibiotika som vi ska smörja några gånger med. Om hon fortfarande har besvär imorgon, så ska vi ringa till Sunderby sjukhus och få träffa ögon-jouren där.

Nu ligger hon i sängen och sover, hon slocknade direkt när vi la henne! Förhoppningsvis sover hon bra inatt och att ögat ser bättre ut imorgon!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 23 maj 2014 18:50

Idag äre ju fredag, det betyder självklart fredagsmys och filmen Flygplan! :D

Av Lisa Öqvist-Häggström - 23 maj 2014 12:15

William har fått plats på Knut och Agnes dagis i vinter :)

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se