mammatillknut

Alla inlägg under maj 2014

Av Lisa Öqvist-Häggström - 19 maj 2014 21:04

När ungarna gått och lagt sig, så har jag dragit iväg till jobbet!

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 19 maj 2014 15:36

Efter frukosten har kom kompisarna Frida och Hugo hit för bus och lek! Vilken tur att idag har vi haft verkligen sommarvärme med 23,1 grader som högst! :D riktigt riktigt skönt! Så vi har varit ute heeela dagen! Ungarna har busar på för fullt hela tiden :) sen har vi självklart bjudit på lunch, kycklingsallad som blev över från namngivelsen och sen tårta och chokladbollar som även det blev över från namngivelsen! Riktigt mumsigt! :D Och som ni ser har vi på oss långärmat och långbyxor fast det är 23 grader ute! Men vi blev ju lite chockad av värmen och vi har ju inte hunnit köpa hem solkrämer, men det måste vi ju inhandla snabbt!


ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 19 maj 2014 09:58

Även idag har vi fått sovmorgon och vi har alldeles precis ätit frukost. Ungarna passar på att känna om det är varmt ute och 17 plusgrader är det, men det känns lite kyligt när solen inte lyser.

Av Lisa Öqvist-Häggström - 18 maj 2014 20:57

Ikväll äter vi tårtan från igår och ser på film :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 18 maj 2014 19:47

Idag har Williams första tand spruckit igenom :) det är den ena framtanden som kommit fram på nederkäken. Knut och Agnes första tand kom även den på nederkäken men den andra framtanden!Självklart skulle alla titta på hans första tand! Knut blev ju väldigt besviken då han inte såg den ;) vi fick förklara att den är pytteliten nu, men ska växa och bli lika stora som hans tänder.

Av Lisa Öqvist-Häggström - 18 maj 2014 14:43

Idag har sommaren kommit hit, vi har sol, klarblå himmel och 17 plusgrader! :D tyvärr kom den ju en dag sent... idag är vi då självklart utomhus och har varit det sedan vi steg upp imorse!

Tidigare idag kom barnens morbror Rikard hit för att säga hej då innan han åker hem till Umeå. Lika kul som vanligt att han är här tycker ungarna :) tyvärr så ses vi inte igen först 4/6, då det är dax för honom att ta sin Polis-examen!


Sen har vi ju självklart ätit lunch utomhus och det blev kycklingsallad från igår!


Och självklart har vi packat släpet fullt med alla stolar och bord från igå, vi ska strax fara iväg med dom!


Och jag ska försöka hinna ikväll att lägga upp bilder från gårdagens namngivelse :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 18 maj 2014 09:29

Idag har vi fått sovmorgon och det var riktigt skönt! Knut och William ligger här bredvid mig och busar, medans Agnes fortfarande snarkar :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 17 maj 2014 21:37

Efter en lååång dag, så avslutar vi med film och självklart lite gofika som blev över :D och joo Josse, det finns kvar till våran myskväll ;)

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se