mammatillknut

Alla inlägg under juni 2014

Av Lisa Öqvist-Häggström - 2 juni 2014 21:12

Ikväll är jag ju ensam då Andreas jobbar kväll så då viker jag tvätt, skriver packar-lista, ser på tv och äter kvällsfika med smörgås, en stor te-kopp och gårdagens tårta :D och jag är så himla glad att mitt te börjat smaka igen! Annars har teet varit smaklöst ända sedan i fredags då jag blev förkyld... inte så kul när man haft kalas hela helgen och inte känt någon smak på teet... men ikväll smakar det gott igen! :D

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 2 juni 2014 17:43

Hehee näe jag är inte gravid ;) men i eftermiddag så är jag barnvakt åt barnens kusin Theodore :D Andreas jobbar kväll, så jag är ensam med alla 4 ungarna. Men allt går jättebra, alla sköter sig som dom ska och än så länge har vi inte stött på några problem :)

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 2 juni 2014 10:17

Idag har vi först tagit sovmorgon, sen har vi tagit det lugnt och nu äter vi frukost framför Barnkanalen :) William han har hunnit vakna, ätit frukost och sover sin första tupplur!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 1 juni 2014 20:12

I eftermiddag när alla gäster gått hem, så promenerade vi iväg hela familjen för i eftermiddag så har Knut börjat på fotbolls-skola! :D och det är något han har sett framemot nu i flera dagar! T.o.m på morgon när han steg upp, så pratade han om att han skulle få fara iväg i eftermiddag för att spela fotboll :) Knut skötte sig riktigt bra, han var så himla duktig! Med oss till fotbolls-planen hade vi barnens mormor, morfar, moster Ida, kusinen Theodore och morbror Peter :)


Så nu är vi uppbokade varenda söndag kl 17.30-18.30 :D

Av Lisa Öqvist-Häggström - 1 juni 2014 16:45

Idag har vi firat stor-killen Knut som blivit 4 år idag! :D Knuts tema på sitt 4-års kalas blev självklart fordons-tema och på tårtan hade vi ett oblat med en bild på när Knut står vid sin morfars lastbil :)


Sen så vet väl alla att det krävs två fullvuxna karlar för att sätta ihop ett litet barntält! ;)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 1 juni 2014 11:12

Imorse klev Knut upp strax efter kl 7, han smög upp på övervåningen för att leka med alla nya leksaker som Agnes fick igår ;) vi lät han leka medans vi låg kvar i sängen och drog oss en stund. Sen så klev vi upp och sjung för honom och så fick han självklart sina presenter :D Agnes blev sur för att hon trodde att paketen var till henne och blev ju inte mindre sur för att hon inte fick hjälpa Knut att öppna dom :P

 

I present fick han Duplo-polis med fängelse, motorcykel och en tjuv, UNO junior, Hot Wheels bilar, en lastbil med grävmaskin, en Duasty-pyjamas och självklart fick Knut en egen grön traktor :)

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se