mammatillknut

Alla inlägg under juli 2014

Av Lisa Öqvist-Häggström - 25 juli 2014 15:43

Igår under förmiddagen for vi iväg och köpte oss en husvagn! Den är inte den nyaste då den är från 1975 eller snyggaste då den är helt blekt, men det blir en bra första husvagn tänkte vi :) husvagnen köpte vi för en billig peng då den inte var besiktad på 11 år och den hade haft en liten vattenskada, samt några lampor trasiga. Men den var väldigt fräsch invändigt, så vi chansade och köpte den!

Vi ställde den hos Andreas föräldrar därvi blev kvar hela dagen, vi städade hela husvagnen, tvättade alla dynorna och fixade alla småfelen. Idag har vi varit och besiktat den och våran chansning funkade, den gick igenom galant! :D

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 25 juli 2014 11:56

Här i huset äter vi med simglasögonen på :))

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 24 juli 2014 22:27

Idag har vi spenderat hela dagen på andra sidan bron och barnens farmor och farfar :) svettigt varmt har det varit med 31 plusgrader! Vi har försökt att hålla oss inomhus mycket och självklart har vi alla verkligen pimlat i oss vatten! Även mat och glass har slunkit ner, först till lunch åt alla mina hungriga monster flera varmkorvar var och till middag fick vi dopp i kopp, perfekt sommarmat! :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 24 juli 2014 13:51

Såhär var Williams morgonfrisyr imorse :D

Av Lisa Öqvist-Häggström - 24 juli 2014 09:44

Idag skulle jag egentligen och jobba men pga dålig sömn inatt, värme och huvudvärk på morgonen var jag tvungen att sjukanmäla, var helt död när väckarklockan ringde! En anledning till dålig sömn är att Knut kom inatt till oss, han brukar inte komma och han vägrade gå tillbaka till sin säng som han annars brukar göra när han kommer på natten. Så jag har sovit med en massa sparkar och knän i ryggen hela natten :P vi har ju aldrig haft någon av ungarna i sängen och därför är det väldigt ovant för oss att sova med någon!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 23 juli 2014 21:54

Idag har vi hållt oss mest i skuggan pga av all värme! Andreas har stått och målat garaget på framsidan och där har vi mest bara skugga, så vi har mest suttit och tittat på när Andreas målat idag ;)

Efter en tidig middag så packade vi strandväskan och drog iväg till stranden, kan ju säga att det var väldigt lugnt och skönt att fara till stranden då! Vattnet var varmt, lite folk och fortfarande 30 grader. Vi tog med oss barnens mormor som jobbat hela dagen lång :) vi blev kvar där ganska länge och ungarna har somnat för en stund sedan, med kvällsfika i magen.

Av Lisa Öqvist-Häggström - 23 juli 2014 13:22

Agnes har inte så mycket hår och det växer sakta för henne. På baksidan ha hon hockey-frisyr, det verkar som att det bara är där bak som håret växer ;) men i det lilla hår hon har, så växer det fram lockar och dom hoppas jag blir kvar :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 23 juli 2014 07:46

Jag vet att det är lite tjatigt men även denna morgon på jobbet en kort sväng i denna värme! :)

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se