mammatillknut

Alla inlägg under oktober 2014

Av Lisa Öqvist-Häggström - 16 oktober 2014 17:12

Jag tar en kort paus här på jobbet :)

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 16 oktober 2014 11:54

Idag mellan kl 14-20 har MedHelp öppet hus här i Kalix! Så ni sjuksköterskor med 5 års arbetslivserfarenhet, välkomna in och kika hur vi jobbar! :D och om ni bor i Happis, Luleå, Boden eller Piteå är ni också välkomna! Vi har många kollegor som bor runt om i Norrbotten och dessa tar med sig en dator hem och jobbar hemma för att ibland komma in på kontoret! Helt perfekt, eller hur? :)


Välkomna till oss, vi bjuder på kaffe och smörgås! Kontoret ligger bredvid staben, inte alls svårt att hitta :) jag kommer att finnas på plats från kl 15.30 till åtminstone kl 18, så kom in å hälsa på! :)


ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 16 oktober 2014 07:33

Idag fyller min mormor och barnens

gammel-mormor Ellen 85 år!

Stort stort grattis! :)

 

Vi syns på lördag då vi hela släkten ska ut å äta och fira! :D


Av Lisa Öqvist-Häggström - 15 oktober 2014 16:45

När Andreas slutat kl 15, så har jag dragit iväg på jobb! Samma sak vare igår eftermiddag och även imorgon eftermiddag :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 15 oktober 2014 12:04

På morgon så försov vi oss då min mobil låst sig under natten och därför ringde inte väckarklockan! Så jag ringde till Andreas och hörde om han kunde offra sin rast för att skjutsa ungarna till dagis och självklart gjorde han det :) ungarna gick ut i -5 grader för att vänta på sin pappa, där hann dom leka någon minut.


Och i denna kyla så äter jag å William en varm fisksoppa, perfekt höstmat! :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 14 oktober 2014 10:00

Ni som har följt bloggen länge vet att Knut har sin vovve Ronja, ett gosedjur från Ikea som han fick av sin morfar när Knut var 5 månader. Knut har sovit med den hunden varje natt sedan dess, men lite få undantag då han låtit sina småsyskon ha den en natt. Men nu är det såhär att den är borta! Och nu har den varit borta i snart 4 veckor!!! Vi har sagt hela tiden till Knut att den dyker upp snart och att snart hittar vi den, men nu har det gått så lång tid så vi kommer nog aldrig att hitta den... Jag kan ju säga att jag är riktigt lessen över det... jag vet att det bara är ett gosedjur, men det är Knuts första gosedjur som han haft sen han var 5 månader och den känns som en del av honom...


Härom kvällen fick jag lite ångest över att vovve Ronja var borta och började söka intensivt efter hunden, var vaken till efter kl 01 för att söka den... egentligen i onödan då vi sökt efter hunden där nu i snart 4 veckor och har verkligen sökt på alla ställen i huset... alltså jag kan inte förstå vars hunden tagit vägen??? Jag börjar misstänka att dom stora pojkarna på gatan som Knut brukar vara med, har sagt att gosedjur är för bäbisar (vilket jag hört dom säga i sommar några gånger) och därefter har Knut slängt bort hunden... jag hoppas verkligen inte att det är så, jag hoppas verkligen att jag har fel, men jag misstänker starkt att det är så...


Knut sover ändå relativt bra på nätterna, han har sin bäbis-vovve att sova med på nätterna. Men jag tycker att Knut har blivit mer orolig på kvällarna, kommer upp oftare och jag misstänker att det är den där vovve Ronja som han saknar och vill ligga å mysa med som han alltid brukar göra på kvällarna i sängen!Igårkväll gick Andreas, Knut och Agnes ut med ficklampor för att söka Ronja i mörkret. Dom sökte nere i skogsgläntan, runt om på gården och dom gick till alla grannarna för att höra om hunden var där. Men allt utan resultat... och jag börjar misstänka att vi aldrig mer kommer att få se den där hunden som har följt med oss i över 4 år nu... Vars är du vovve Ronja??


Av Lisa Öqvist-Häggström - 14 oktober 2014 08:51

Brrr vad kallt det är ute! När jag steg upp imorse så var det -5,1! Det första jag tänkte på då att fan vad jobbigt nu måste jag klä på ungarna så mycket när vi går till dagis :P och självklart vare så, när vi gick vare -4,2 grader... kallt men riktigt fint ute med all frost!

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se