mammatillknut

Alla inlägg under oktober 2014

Av Lisa Öqvist-Häggström - 13 oktober 2014 20:20

Jag absolut HATAR fotboll, det är verkligen den mest långtråkiga sport som finns, jag klarar inte av att se en hel match! Men om det är någon man älskar så äre Zlatan! :D och det är väl ingen som missat Zlatans dokumentär?

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 13 oktober 2014 11:58

När vi kom hem från dagis så var ungarna först ute och lekte, sen kom dom in en stund innan vi skulle äta lunch. Då ville dom rita och Knut ritade en sån fin bild! Det är inte ofta som han är intresserad av att rita gubbar och sånt, men nu ritade han hela familjen i huset :D då blir man stolt!

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 13 oktober 2014 09:30

Denna måndagmorgon är vi påväg till dagis! Anledningen att vi är påväg idag till dagis är att barnen ska ha dagisfoto idag och även lillebror William ska vara med :) William fyller 1 år den 3:e november och redan den 4:e november börjar inskolningen och därför får även han vara med på kortet.

Både Knut å Agnes trängs på ståbrädan, Knut fick inte cykla då det börjar bli så kallt å halt ute och jag vill inte att han ska ramla med cykeln. Så det ser lite roligt ut där dom trängs :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 12 oktober 2014 19:57

Ungarna sover och vi vuxna sätter oss ner framför tvn med nybakt bröd och en stor tekopp! :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 12 oktober 2014 17:28

I eftermiddag är vi hos barnens mormor och äter middag, även kusinen Theodore är här :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 11 oktober 2014 20:47

Vi sitter i bilen påväg hem, först har vi varit i Luleå på Leos lekland, sen svängde vi förbi Max för middag där och efter det körde vi till Boden. I Boden bor barnens faster och hon fick en liten Ebba för snart 2,5 veckor sedan, men vi har ju inte kunnat hälsa på då vi haft vattkopporna. Men idag passade vi på att hälsa på barnens andra kusin :) ungarna tyckte det var spännande att fara dit å titta på den lilla bäbisen, fast dom tittade typ en gång sen sprang dom omkring och härjade ;)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 11 oktober 2014 16:54

Efter lunchen hade vi inget att göra, så vi packade oss i bilen å drog till Luleå och Leos lekland :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 11 oktober 2014 09:52

Knut var en riktigt klätterapa när han var liten, han klättra så mycket att vi tillslut fick ställa alla köksstolarna på köksbordet! Mmm det verkar som att vi kommer att få göra samma sak med William :P han klättrar hela tiden just nu, upp på stolar, upp i soffan och upp på alla slags möbler... det var lättare att hålla reda på Knut när han var liten, då fanns ju bara han. Men nu har jag tre ungar att hålla reda på, vilket gör att man lätt missar vad William hittar på för bus :P

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se