mammatillknut

Alla inlägg under december 2014

Av Lisa Öqvist-Häggström - 26 december 2014 14:48

2,5 timme senare så har Knut och Andreas byggt färdigt Brandstationen och Knut får äntligen leka med den! Som han har längtat :) Agnes vill oxå vara med å leka, vilken tur då att hon fick eget smålego med en bil som hon kan leka med bredvid sin storebror.

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 26 december 2014 11:32

Sovmorgon har vi haft i vanlig ordning och vi har precis dukat bort frukosten :) Knut har längtat ända sedan julafton att få bygga den Legobrandstation som han fick då, hittills har dom hunnit bygga brandbilarna och helikoptern. Så äntligen får han nu börja bygga den och han är överlycklig :) sen fick han även en polisstation som ska hinnas byggas under detta jullov, vilken tur att pappa Andreas är ledig hela jullovet ;)

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 25 december 2014 20:14

Efter vi firat barnens morbror Peter så for vi vidare till barnens farmor och farfar där vi blev bjudna på juldagsmiddag. Där var även barnens minsta kusin Ebba och självklart ville Knut hålla i henne :) och William som nyligen lärt sig att pussas, testade på att pussa sig själv i hallspegeln ;))

Av Lisa Öqvist-Häggström - 25 december 2014 14:23

Idag fyller barnens morbror Peter 26 år och självklart är vi och firar honom :D

Av Lisa Öqvist-Häggström - 25 december 2014 13:40

I julklapp från Andreas fick jag stenar till naglarna och dom har jag testat idag. Jag är ju inte så duktig på sånt här krafs, men jag är ändå nöjd :) Agnes ville ha lila stenar på sina naglar och självklart fick hon det :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 25 december 2014 11:34

Idag äre juldagen, vi har precis dukat bort frukosten och Andreas å barnen har då tagit fram lego :) på en stund ska vi dra iväg till barnens morbror Peter som fyller 26 år idag!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 24 december 2014 20:33

Dagen har gått bra :) vi började morgonen med sovmorgon, julklappsöppning, frukost framför julkalendern, sen på med finkläder och invänta gästerna. Gästerna droppade in en efter en, sen kl 14 så kom den efterlängtade jultomten! :) Knut var skitglad och pratade mycket med jultomten, medans Agnes var lite smårädd och tom skakade, William han skrattade när han såg tomten. Barnen fick många julklappar, precis som vanligt :)


Efter tomten gått och alla julklapparna var öppnade, så dukades maten fram! Riktigt gott som vanligt :) efter maten blev det fortsatt lek med alla leksakerna och sen även fika. Självklart ännu mer lek efter fikat. Knut fick Lego en polisstation och en brandstation, tror det är över 1000 bitar tillsammans. Det har Knut och Andreas börjat bygga och det lär ju inte ha byggts färdigts i första hand ;) sen fick Agnes dockskåpet som min arbetskollega gav och till det hade vi köpt en dockfamilj :)


William har gått och sova, men dom två stora är vakna och väääldigt pigga! Vi får se vem som slocknar först, mamman eller barnen, jag tippar på mamman ;)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 24 december 2014 10:33

Inatt har både William och Agnes sovit halvdåligt, känns som att jag sprungit skytteltrafik hela natten, men vad spelar det för roll när det är julafton idag :) vi har hunnit öppna julklappar som innehöll en film, morgonrockar och smålego. Barnen har hunnit leka med sina nya leksaker medans jag kokat tomtegröt, som vi nu äter till frukost. God jul!

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se