mammatillknut

Alla inlägg under december 2014

Av Lisa Öqvist-Häggström - 21 december 2014 11:30

Jag följer ju självklart Elin och hennes familj på både bloggen och Instagram :) älskar henne, familjen och hennes blogg! Hon har ju även börjat pärla armband, jag har redan 3 armband av henne med barnens namn på, älskar dom! Väldigt enkla och fina :) på hennes andra Instagram har hon haft en 3:e advent tävling och den vann jag! Riktigt kul! Så jag har beställt nu 3 armband från henne och jag vet att jag kommer att bli riktigt nöjd :D gå in på hennes instagram och var med och tävla om 4 armband!

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 21 december 2014 10:07

Gomorron söndag och fjärde advent! Sovmorgon har vi haft här i huset, alla tre barnen har sovit länge och allra längst sov William :) det var riktigt skönt då föräldrarna var vaken vääääldigt sent å såg på spännande serier, att det ska vara så svårt att stänga av tvn i tid ;)

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 20 december 2014 22:47

Ikväll har ungarna fått pepparkakor och saffranskladdkaka till kvällsfika, det får man när det är jullov :) William fick bara pepparkakor, vilket han självklart älskar. Sen så får man ju självklart vara vaken sent!

UNO

Av Lisa Öqvist-Häggström - 20 december 2014 15:13

Vi sitter denna eftermiddag och spelar UNO :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 20 december 2014 11:31

När vi steg upp så blev vi alla överlyckliga, äntligen har vi fått snö! Efter flera veckor med regn, plusgrader och halka, så har vi nu äntligen minusgrader och snö! :D vi åt snabbt upp frukosten och sen gick vi ut allihopa! Medans jag har skottat hela gården, har ungarna sprungit omkring och busat i snön. William har haft det svårast, då han mest trampat omkring där det var oskottat och det resulterade i att han ramlade mest hela tiden ;)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 19 december 2014 21:14

Idag har jag köpt ett nytt nagellack som jag hoppas fungerar bra. Det ska hålla i minst 7 dagar och det skulle passa perfekt för mig som hatar allt som har med smink och sånt här ;) passar perfekt ju också att måla naglarna nu när man jobbar på kontor, annars när man jobbar som sjuksköterska på sjukhuset så får man ju inte ha nagellack.

Av Lisa Öqvist-Häggström - 19 december 2014 12:12

Vi är nere på stan och småhandlar, vi passar på att luncha innan vi fortsätter :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 18 december 2014 20:31

Då både Agnes och William sovit 3 timmar idag, så är ingen av dom trötta just nu :P så nu har jag gett upp och låtit Agnes komma å ligga i soffan med mig. William håller Knut vaken som annars var jättetrött och ville somna snabbt... men förhoppningsvis slocknar lillebror snart så att även storebror får sova!

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se