mammatillknut

Alla inlägg under december 2014

Av Lisa Öqvist-Häggström - 15 december 2014 11:47

Igår gjorde vi julbord hemma, riktigt gott som vanligt :) självklart har jag det som lunchlåda idag på jobbet och jag lyxar till det med julmust fast det är måndag!

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 15 december 2014 07:04

Gomorron! Måndag är det idag och det innebär ny arbetsvecka, jag och barnen går på jullov denna vecka :) men först kör vi med Lucia idag på dagis!

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 14 december 2014 19:53

Imorgon har barnen Lucia på dagis och jepp ni läste rätt, imorgon två dagar efter Lucia så har barnen sitt efterlängtade Lucia-tåg :P ungarna ser väldigt framemot Luciatåget, dom har gått omkring idag och sjöngt Lucia-sånger :) jag jobbar imorgon, det är första gången som jag gör det och det känns lite konstigt. Men min snälla chef har iaf gett mig ledigt 2 timmar imorgon för att gå å se barnens Luciatåg och det är väldigt skönt :) måndagar har vi mest att göra och därför har jag tur att jag kunde få ledigt åtminstone 2 timmar... men det ska bli riktigt kul att se dom :) Knut ville först vara Lucia och det hade jag tänkt låta honom vara, men helt plötsligt ändrade han sig och ville vara en stjärngosse precis som bästa kompisen på dagis. Agnes valde att vara en pepparkaka och William får vara en tomte, så dom blir en av varje :) sötungar!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 14 december 2014 16:11

I eftermiddag är vi hos kompisarna Frida och Hugo för lek å bus! Självklart lite fika också :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 14 december 2014 10:39

Det julkort som vi skickar varje jul, brukar jag göra själv och det var inget undantag denna jul :) det är ju inte lätt att få tre busiga och spralliga ungar på ett å samma kort, så det fick bli en annan variant i år jämfört med tidigare år. Men jag är ändå riktigt nöjd och såhär fint blev årets julkort! :)


Och då passar jag även på att förnya headern som har varit samma tråkiga i snart 1 år, så vad tycker ni? :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 14 december 2014 09:40

Gomorron! Ungarna brukar ju förstå att man ska sova länge på helgen och det var inget undantag idag, riktigt skönt! Nu sitter vi å äter frukost med det tredje ljuset tänt :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 13 december 2014 14:56

Jag har fixat mig och gjort mig fin i håret då jag ska iväg på julfest med jobbet :) Agnes har suttit bredvid hela tiden och tittat när jag fått mina lockar, självklart ville hon också ha lockar och det fick hon! :)


Såhär julfin är jag påväg till julfest med jobbet! Först mingel på jobbet och sen drar vi vidare till Haparanda och Kokkula för fest med julmat och badtunna! :) hoppas att ni har en trevlig Lucia!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 13 december 2014 12:46

Knut å Agnes bjuder på picknick i hallen :)

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se