mammatillknut

Alla inlägg under maj 2015

Av Lisa Öqvist-Häggström - 25 maj 2015 07:41

Idag har jag försovit mig! Eller jag har inte försovit mig så att jag blivit sen, men jag vaknade 45 minuter efter väckarklockan ringt och då hann jag inte äta frukost! Så då får jag äta mellan mina samtal här på jobbet.

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 24 maj 2015 21:00

Idag äre 1 månad kvar tills vi gifter oss! :D


Vi ska ju gifta oss på våran 10-årsdag den 24/6! :D ÄNTLIGEN känns det som! Vi har haft ett bröllopskonto några år, där vi lagt undan pengar för att kunna gifta oss. Men pga att Andreas varit arbetslös många gånger och jag varit mycket barnledig, har vi tyvärr fått ta pengar från just bröllopskontot många gånger. Därav så är det kontot inte lika fullt som vi hade planerat och därav har vi ju satt en kuvetavgift på vårat bröllop. Vi har valt att ta 150:- / vuxen och 75:- för barn över 3 år. Inte stora pengar, men är man stor familj så drar det ju ändå iväg. Kuveravgiften kommer inte att täcka all mat och sånt, utan det är långt ifrån att det täcker allt. Men det hjälper oss ändå väldigt mycket och vi är hemskt tacksamma för alla som väljer att komma på våran bröllopsdag fast vi tar ut en liten kuvetavgift! Sen äre några som hunnit fråga om man ska eller inte ska köpa en bröllopspresent, eftersom att vi då har kuvertavgift. Och där får folk välja själva hur dom vill göra. Vi gifter oss inte för presenters skull, vi gifter oss för att fira våran kärlek och våran familj :) men bara för att vi har kuvertavgift, så säger vi inte ifrån oss presenterna och dom som vill får ju köpa! ;) Ni är välkomna att göra hur ni än vill.

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 24 maj 2015 19:45

Efter Agnes kompiskalas har vi snabbat oss för att vara med på fotbollsträningen :) vi har verkligen haft fullt upp denna helg! Imorgon är det en ny arbetsvecka.

Av Lisa Öqvist-Häggström - 24 maj 2015 16:17

Idag har Agnes haft sitt kompiskalas :) 3 kompisar hade Agnes, väldigt lugnt och skönt! Fika, glass, fiskedamm och lek både inne och ute hann vi. Agnes ville ha ett Hello kitty kalas och självklart fick hon det.

Av Lisa Öqvist-Häggström - 24 maj 2015 09:58

Söndagmorgon innebär ju självklart Lek och plask för Knut :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 24 maj 2015 01:16

Vi är ju helt överlyckliga, Måns vann!!! Fan vad duktig du är!!! :D

Av Lisa Öqvist-Häggström - 23 maj 2015 21:27

Direkt efter Knuts kalas drog vi vidare till kompisarna Frida och Hugo. Där har vi ätit grillat och en massa annat gott :) sen har vi åkt hem och lagt barnen och sedan har barnens mormor kommit för att vara barnvakt, medans jag och Andreas dragit tillbaka till kompisarna för att se på Mello och dricka gott :) heja Måns!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 23 maj 2015 16:47

Idag har ju Knut haft kalas med sina kompisar :) 5 pojkar har vi haft hem och det var alldeles lagomt! Fika fanns det så att det räckte, både vanligt och mjölkfritt :) tårta väntar vi med tills han fyller år, det fick bli glass istället.

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se