mammatillknut

Alla inlägg under maj 2015

Av Lisa Öqvist-Häggström - 10 maj 2015 10:46

Efter ungarnas magsjuka, så äre tyvärr dax för min tur... jag vaknade med ont i magen och illamående... otur att det var idag då det är redan 11 grader varmt och sol ute... resten av familjen har gått ut och hare skönt och kul där ute, medans jag ligger i soffan framför tvn...

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 9 maj 2015 10:54

Jag har fortsatt hjälp här hemma :)

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 9 maj 2015 09:34

Denna morgon äre bara jag, Agnes och William. Knut har sovit hos sin mormor och Andreas var tvungen att fara iväg och jobba. Så vi har en lugn och skön lördagmorgon här hemma :) och självklart ska dom hjälpa till med vad jag än gör.

Av Lisa Öqvist-Häggström - 8 maj 2015 14:12

Nu promenerar jag hem från jobbet, äntligen fredag! :D

Av Lisa Öqvist-Häggström - 8 maj 2015 08:26

Idag skulle ha varit ledig, men självklart hoppar jag in extra och jobbar denna fredag då jag vabbat så mycket i veckan och det är lite brist på folk på jobbet. Jag började lite senare och därför så har jag promenerat till jobbet, riktigt skönt var det! :D jag hade tur att jag inte fick någon regnskur på mig när jag gick, när jag steg upp imorse så öste det ner och jag gruvade mig inför promenaden. Men inte en regndroppe kom det under min promenad till jobbet :) ungarna fick cykla till dagis och det var dom överlyckliga över och självklart så ville William ha på sig sin hjälm när dom stora barnen hade det :))

 

Av Lisa Öqvist-Häggström - 7 maj 2015 18:29

Idag har barnens morfar bjudit oss på Sibylla-middag :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 7 maj 2015 13:12

Medans lillebror William sover, så passar jag och Agnes på att måla våra naglar :) jag har ett Depend-metalliclack och Agnes får ett mörkblått Depend 7 Days. Samt att vi har satt stenar på, jag blåa runda stenar och Agnes har ljusgröna blommor :) och självklart hinner ungarna även pärla med pärlplattorna. Knut följer en bild och lägger exakt som på bilden, riktigt duktig är han :)

   

Av Lisa Öqvist-Häggström - 7 maj 2015 10:02

Idag äre fortsatt VAB, men alla ungarna är väldigt pigga och ingen har kräkts. Så imorgon får ungarna gå på dagis :) lekrummet har ju stökats till rejält och det är VÄLDIGT svårt att ta sig fram där inne, men näe ungarna tycker inte att det behöver städas :P vad tycker ni??

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se