mammatillknut

Alla inlägg under juni 2015

Av Lisa Öqvist-Häggström - 9 juni 2015 09:40

Idag är jag självklart på jobbet, men på fredag går jag och barnen på sommarlov! Riktigt skönt med 2 månaders sommarlov! Sen i eftermiddag är vi bortbjuden på middag, riktigt roligt och väldigt skönt :)

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 8 juni 2015 18:11

Idag underhåller vi oss på soptippen ;))

 

 
ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 8 juni 2015 07:58

Idag har jag börjat kl 06:45 och hann inte äta frukost, så det gör jag nu istället. Gomorron måndag!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 7 juni 2015 17:30

Idag äter vi grillat, det var de som jag egentligen hade planerat att vi skulle äta igår men det blev ju lite ändrade planer! :D så då kunde vi äta det idag istället, riktigt gott fast det regna och man inte kunde var ute och njuta av maten.

 
Av Lisa Öqvist-Häggström - 7 juni 2015 09:08

Igår var vi på kalas hos kompisen Hugo som fyllt 4 år, precis när kalaset skulle sluta så överraskade Josse mig med att kidnappa mig för en möhippa! :D riktigt överraskad blev jag då jag faktiskt inte räknat med någon möhippa! :D Jag fick på mig ögonbindel, en blå krona och fick åka med hemlig chaufför runt runt runt innan vi till slut stannade på hemlig destination, som var hemma hos Emelie :) där väntade Emelie och Elina på oss, där blev det champangelunch med bla Västenbottenspaj, sallad, frukt och en massa gooooa drinkar!


Sen när vi ätit färdigt och jag fått byta om och fått håret fixat, som tur äre att jag gått ner i vikt så att jag kunde låna Emelies kläder topp till tå! Så kom min hemliga chaufför som var Madde och vi satte oss alla i bilen och började åka iväg till hemlig destination. Jag tänkte att det blir ner på stan vi åker, men vi fortsatte att köra och till slut förstod jag att den hemliga destinationen var Luleå :) där körde vi till O´Lerays där vi möttes upp av Sandra och väl där så fick vi bowla, riktigt kul! :D efter bowlingen blev det mat, drinkar och en massa surr innan vi satte oss i bilen och åkte hem igen. Då vi är alla mammor med en massa småbarn, så kändes det lagomt avslut och vi var hemma alla efter midnatt. Tack tjejjer för denna roliga kväll! :D

 
Av Lisa Öqvist-Häggström - 6 juni 2015 13:01

Idag har vi först tagit sovmorgon och sen har vi stressat iväg på kalas hos kompisen Hugo som igår fyllde 4år :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 5 juni 2015 19:03

Det var lite att göra på jobbet och då fick jag sluta tidigare, så då har jag hunnit hem för att köra myskväll med barnen :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 5 juni 2015 16:24

Idag äter jag fredagsfrukost som middag på jobbet :)

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se