mammatillknut

Alla inlägg under juli 2015

Av Lisa Öqvist-Häggström - 6 juli 2015 21:27

Ikväll har jag och Agnes varit till fotografen Ida och hämtat våra bröllopsbilder :) många fina bilder blev det, även fast jag inte trodde att det skulle bli några då det regnade och blåste. Här kommer en bild på barnen :) fler kommer en annan dag då jag har lite mera tid!

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 6 juli 2015 13:06

Fast vi haft sovmorgon, så somnade William när han åkte på gräsklipparen :)

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 6 juli 2015 12:18

Idag har Andreas fått semester, så nu har vi alla 5 sommarlov här hemma! :D självklart så har vi tagit sovmorgon, precis som alla andra sommarlovsmorgnar och vi har stigit upp kl 10:00. Så skönt att slippa stressen att behöva fara iväg någonstans :) nu är Knut hos en kompis, Agnes är hos en kompis, William och Andreas klipper gräsmattan medans jag städar lite smått inhomhus. Skönt med sommarlov fast vi inte har någon sommarvärme!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 5 juli 2015 18:03

Efter vi packat ihop våra saker i tältet, for vi iväg till strandängsbadet :D det är första gången den här sommaren som vi haft tid att svänga förbi där och ungarna hade riktigt roligt. Varken Agnes och William ville fara därifrån och William hann smita ner i vattnet med tröjan och blöjan, som allt blev blött. Agnes sprang omkring naken och badade ;) det var väldigt lugnt där och nästan inge folk alls, vi hade barnbassängen för oss själva nästan hela tiden.

Sen så självklart blev det en sväng i lekparken som är bredvid strandängsbadet :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 5 juli 2015 13:27

Idag äter vi grillad hamburgare till lunch och på besök har vi barnens morfar, Inger och gammelfarmor. Det blir mycket grillat när vi är i tältet ;)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 5 juli 2015 09:30

Natten i tältet har gått bra :) men kvällen igår slutade med att Knut och Agnes ville följa med Andreas moster Katja, Niclas och Saga för att sova med dom i huset bredvid :) självklart fick dom det! Så inatt har vi bara haft William sovandes i tältet.

Av Lisa Öqvist-Häggström - 4 juli 2015 21:15

Inatt ska vi sova i tältet! Vi har grillat hamburgare först till middag :) som kvällsfika har Knut och Agnes fått jordgubbar framför barnkanalen medans William somnat. Nu sover både Agnes och Williams, medans vi andra äter, dricker gott och surrar :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 4 juli 2015 11:33

William tappade en glasburk på sin stortå för nu ca 1,5 vecka sedan. Nageln blev blå på en gång och jag förstod att han skulle tappa den. På bröllopsfesten började han blöda från stortånageln och Andreas fick fara iväg på akuten en snabbis med honom. För några dagar sedan så råkade han fastna och slita bort sin nagel, även då var vi upp till akuten. Nu får han bada med sina fötter minst 1 gång varje dag för att hålla det mjukt och rent där han inte har någon nagel och så lägger jag om det varje dag.


Lite lustigt egentligen, med dom två andra barnen har vi aldrig varit till akuten (förutom en akutsak med Agnes när hon spillde målartvätt i ena ögat förra sommaren), men William känns som att han är stammis där ;) kan ju säga att tredje barnet är verkligen värst! Han lär sig allt av sina äldre syskon och tror själv att han är äldre än sina 20 månader som han är!

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se